Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Привіт! Класні фотографії і всі форумляни!!!! І так ви мене теж Михом зацікавили...Як би і я хотіла там бути....Та мусіла відбути свій щорічний термін у свекрухи Читала, що і з дітьми можна приходити? Тоді на наступний раз, можливо, і я зі своїм прийду, якщо не дуже вредний буде. Бо залишити вдома нема з ким.
Відповідь: Форумівка №... весняна! Lotr_an, Пупер, Левандівка(з синочком), Ромко, Vlodek,Малявка,Льолік(з донечкою), TV-girl, Viltis, Irushka, Нірванка,Lulu і я (з сімейством)...здається нікого не забула
Відповідь: Форумівка №... весняна! Куди ходили на пиво-каву? про що цікаве говорили? та не знущайтеся, розказуйте-показуйте
Відповідь: Форумівка №... весняна! ТАК мене просити не треба. Зробив, залив, ловіть. ТАК і було: 900x681 jpg, 172 Кб 900x600 jpg, 151 Кб
Відповідь: Форумівка №... весняна! Додано через 1 хвилину Додано через 1 хвилину Додано через 2 хвилини Додано через 3 хвилини Додано через 4 хвилини
Відповідь: Форумівка №... весняна! Лулу - красотулька!!! Левандівка-джуніор - посмішка маленького скептика! Всі-всі тааааааакі файні!!!
Відповідь: Форумівка №... весняна! Додано через 40 секунд Додано через 1 хвилину Додано через 1 хвилину Додано через 2 хвилини Додано через 3 хвилини Нє... Він поки є оптимістом.
Відповідь: Форумівка №... весняна! Додано через 2 хвилини 900x600 jpg, 109 Кб Все. Далі ми з Данилом пішли кататися на машинах.
Відповідь: Форумівка №... весняна! але я пелехато-рогатий (хто ж мені наставив?!) оці останні фотки :D:D:D:D - брати нє? Данилко ж нас братами назвав (в мене правда нема ще солідності такої, як в Пупера :D) друга фотка з кінця "Настанови старшого брата" (Пупере не ображайся)
Відповідь: Форумівка №... весняна! нічого.... завтра я викладу з чого ми з лотр_аном так реготали....
Відповідь: Форумівка №... весняна! От, блін!!!!!!!!!!!!!!! І чому я живу так далеко від Львова? Чорти мене занесли на ЛФ! Жив - горя не знав. Зараз заздрю!!!
Відповідь: Форумівка №... весняна! Форумівка була супер-бупер-пупер-класна!! Приємно було всіх побачити, поспілкуватись, та і просто попити пива на площі Ринок.. Погода нам посміхалась, теплінь була, як влітку! Фотки будуть колись пізніше, наразі маю купу справ з переїздом.. Добре, що Андрійко трохи пофоткав моєю камерою, в мене була можливість поспілкуватись з дівчатами! (може для когось це і дивно, та для мене це - рідкість! ) Буду на форумі за кілька днів. Всім всього найкращого!
Відповідь: Форумівка №... весняна! Дик братушка, йоли-пали! Опанькi... З Харкова теж надто не наїздишся