Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... та не переживайте...найдете собі кеди..кольору кави ще й з музикою.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Дякую, шановна, вже читав і заходив. Не варто так серйозно ставитися до учасника форуму, який ще поки далеко не всіх знає.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Читали, але допису, схожого на ваш не помітили: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=300140&postcount=46
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Не помітив, каюсь! Випадково відкрив фотографії учасників форумівки, одразу побачив Маюнку і настільки був вражений її красою, що не переглянув усю гілку.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ясно. треба на вході у гілку "попередження" підключати...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Обережно, в гілці фото Маюнки! Ризикуєте втратити голову! За загублені на форумі речі адміністрація відповідальності не несе!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... я ж не про ваші кеди, а ті, що для мене... ви ше питали розмір....
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Я Вам персонально, по добросусідськи пожичу кєди, а може навіть спрезентую - тіко прийдіть!!!!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... та якщо треба всім форумом прямо з Гамерики конверси замовимо.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Опа! Тільки тепер взнала, що була зустріч форумлян А де я була, коли домовлялися?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... десь мабуть літали))) але не переживайте..он ще одна вже накльовується.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ой, фотки подивилась, так шкода, що не попала....((( На наступну форумівку, хоч би там що прийду!!!!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Вона буде 18 травня о 18 годині. http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=35689&page=12
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Дуже дякую Ліля, але я 17.05 лечу в Туреччину, то вже ніяк не попаду((, хоч дуже би хотілось....
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... ну так у Туреччину о 17.05, а форумівка о 18.00.... було б навпаки... а так...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... 31.05 маю бути, а з 03.06 в мене державні екзамени починаються, так, що я "с корабля на бал"