Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Неправильно. Усім активним форумлянкам - кросівки кольору кави. Кольору логотипу ЛФ !
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... О!оце хороша ідея - завтра в мене вихідний,походжу такі пошукаю :p :p :p Що,завидно Полковнику?теж такі хочете???:p :p
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Шановні! Просвітіть,будь-ласка, неосвідченого... Хто ця чарівна форумлянка? http://photofile.com.ua/photo/syavych/95076446/97607399.jpg
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Полковнику, а у Вас кеди є? Бо біда.... не впустять на форумівку. Мені он Ліля казала, шо привезе з КУанади.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Борисе, я той час трохи й сам застав Та і відмінки в мене в допису в двух випадках трохи різні
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Я так і гадав. Просто боявся помилитися. Таке ніжне ім"я цілком личить такій красуні.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... люди на кедах зациклилися! "село неначе погоріло а люди наче подуріли" усі про кеди нам торочать Ото п. егоїстка антиефекту добилася!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Я ж збираюся на форумівку йти, а не корову пасти, нє?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... привіт... я-lulu.... а тут про мене ніхто нічого не говорив? :D :D :D :D :D
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... МЕДЛЕННЕЕ надо передвигаться по улицам Львова - МЕДЛЕННЕЕ. Кстати, когда и где Ваше ближайшее выступление?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... а я прийду в міні-спідниці і білих чоботях на підборах (і хай тільки попробують не впустити-не вийде-не зможуть....ггггг) і потім тут всі то діло будуть дооооооовго обговорювати і тішити моє самолюбство-красота полковнику а мої виступлєнія...ТАМ ЖЕ
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Дату и Время, СЕСТРА, Дату и Время!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... А ЧИТАТИ гілку не пробували? Я от одне точно знаю: ніколи кеди не носила і не буду. Вибачєйте, нарід, але Лілька хіба на обцасах може прийти. Бо кедів немає, а кросівки точно до Львова везти не буде.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Всі поспішають... Одному - дату, другому ім'я... А поговоріть? (с)
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... А гумаки зараз дуже моднi у Пiвнiчнiй Америцi. Провiднi дизайнери продають гумаки за сотнi долярiв. То вам не кеди