Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Гумаки, тобто калоші? та ні, то не модно в кедах пан Мих буде кульний(чуть не написала чувак)) п.Миху, Ви ж не ображайтеся, ми ж любя
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... ОООО ! Колись мені хтось подарував придбані в Гамериці так звані "гімалайські чоботи". Типу синтетичних валянок (гамериканських!) з незйомними галошами. Синього кольору. Причому форма галош - як у самопальних, що робили селяни з автомобільних камер. Тре пригадати, кому я їх подарував. Позичу, якщо поїду до Львова на форумівку - усі кедоносці попадають від заздрощів. "От, мовляв, що носять у столиці!"
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... ух-тиииииии!!!!!! емо-кеди у нас продаються за ціною, яка в 10 разів більша за звичайні кеди.... але емо-ґумаки я ще не бачив.....
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Та то не емо, то звичайні, тінейджерські. Кинь у ґуґл rubber boots.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... а емо то ті, шо корови пасут на пасвиску в ґумовцях?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Хє, а в нас є :cowboy: Ото у верхній частині як сапоги, але частина для ступні -- протсто собі кед, з резиновим носом, ганчірковим верхом і довгою шнуровкою. Звісно, купа розового у забарвленні :shutup: Довго плакав, як побачив :agree: ЗІ: до речи, бачив якраз колі шукав справне взуття до вояжу у Львів
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... з тими розмовами про кеди в мене розвинеться комплекс недокедості..прийдеться таки їх купляти
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... А в 70- 80-х рр вважалося: кеди носить лох, який не взмозі дістати собі кросівки !
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... :D :D :D +1000 Касю..я теж про то подумала,шо мене без кедів на наступну форумівку не допустять:D :D ггггг,всьо,завтра йду шукати си кеди...:D
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... я собі от вже пригледіла одненькі в дискаунт-центрі адідасу..дьошево й сірдіто)
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... О,люкс..я в Адідасі собі такі зелененькі пригледіла..сімпотішні такі..
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... я от планую купити або синенькі або чорненькі.класика як не як))
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ги-ги, раніш доставали кросовки, нині достають кедами. Tempora mutandur...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Вадюшко, запитайте батьків, що означало раніш слово "дістати".
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Нє,чорних не хочу..я вже маю одні чорно - рожеві їмовські кросівки "Reebok"