Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Тупо поясню: брюки (куртки, волосся) можуть бути чорними, синіми, коричневими. Треба їх якось "підняти".
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ціхо, Борисе! Я навіть казав, которим з 28 "бігунків" то тре робити. У дівчат - своя технологія навчання...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Дякую, що нагадали за той бігунок!! :radist: Я його вже знайшла і попробувала! Гарно працює! Буду знати.. П.С. Для мене фотошоп, як водіння авто: не встигаю за все пам'ятати (світлофори, розмітка, знаки, люди, правила..), тому їду, куди очі дивляться :D :shy:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... :radist: :radist: :radist:дякую! :radist: :radist: :radist: який він прекрасний той пан мих...як я його вже хочу побачити...то капут!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Лулу, ви така не одна всі хочуть ТАК побачити пана Миха шо то капець
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... нє, мій стандартний вигляд в задумі) Нірванко, фото просто супер!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... АЛЁЁЁЁЁЁЁЁЁЁЁЁЁЁЁЁЁ! Алё, Масква ! Ня слышу, манетку бросьтя ! Кнопку нажмитя ! (Полковник мабуть не застав автоматів, де для для з"єднання треба було тиснути кнопку, щоби монетка "з'їлася").
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Зато Ольга застала такие автоматы... А? Алеееее....
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Навіть мій чоловік хоче бачити Миха, який ніколи не читав його дописів, все питає чи не показав своє лічіко :D . Може як піде Мих на наступну форумівку :ninja: , то і мій муж піде :moskali: .
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... м... м... мені тре в к...кедах прих..ходити.... одноз....з..з...начно....
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ліля Вам з Канади привезе спробуйте тоді "відмазатись")