Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... lulu, я була на вашому концерті. Львівський фольк бенд Бурдон виконував дуже гарні пісні. В мене стільки хороших вражень після вашого концерту.:radist: Я перебувавши на концерті незнала що це ви, а вас впізнала по фотографіях пана Левандівки з форумівки.Так шкода що у мене небуло фотоапарата, а так зазнімкувала б вас. lulu, хочу сказати що у вас красивий голос і інші учасники гурту також гарно співали і грали на музичних інструментах, ви такі молодці
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ну і нарешті мої скромні фотки з форумівки.. Зустріч під хвостом коня Данила: По дорозі до "Пивного саду" зустріли Лулу: Пані Зануда мусить тікати, але не хоче, вагається, а ми вмовляємо залишитись :
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... О, на другій фото від Нірванки можна побачити, шо не всі у кедах були!!!!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... знову про кеди... я.... я... так во сі буду кремпувати піти на форумівку, бо кедів немаю...
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... За столом: П. Леополіс показує, як загортати скляні вироби: Іспанка щось розповідає: Не знаю що там було в рахунку, але хлопцям стало дуже весело, коли вони його побачили :
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... і я не маю, але ж прийшла....то може і ви попробуєте?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... тоді оголосимо на наступну форумівку дрескод - БЕЗ КЕДІВ! Тоді вже не відмажетесь!
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ну і на останок ще кілька фоток.. Кася: Маюнка: Надійка: Її чоловік:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Як я вам всім заздрю!!!! Але тішусь фото, ніби сама там була А ще вирішила купити собі кеди
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Іспанка: Леополіс: Руда Кішка: Марічка, коліжанка Маюнки, майбутня форумчанка : Сявич:
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Ромко: Лотр_ан: Іспанка: Левандівка і чоловік Надійки (не знаю як його звати, тому так називаю :shy.. Левандівка Ну і Голуб (це не нік, це справжня пташка! :D) : Всьо
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Вітаємо Марічку та Володю ! А як назвали голуба ? Він прилетить на наступну форумівку, чи його "покохав" шеф-кухар ? Нірванко, фотки непогані, молодець. Але дуже "засаджуєте рівень чорного" (це я висловлююсь у відеоінженерських термінах): Наше мислення в координатах "RGB" ніколи не розуміють поліграфісти й фотографи, які "мислять" у координатах "CMYK".
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Дякую :shy: Тобто чорний переважає? Ну.. там же темно було, та і більшість в чорному були одягнені.. П.С. Я не мислю в координатах, я взагалі не мислю, бо в тому всьому не розбираюсь, все роблю інтуїтивно на свій смак.. Ще не все вмію, але обов'язково навчусь!