Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... От і доводь потім після такої картинки, що тут маньяків немає
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... добре, що у нього немає можливості в інтернет залізти, а то після таких малюнкив він мене і з хати не випустить
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Тю, скільки пам"ятаю, то у Польщі, Франції, Німеції завжди в пошанівку зручне взуття, мінімальний каблучок... Те саме в Канаді та Гамериці. Чого мордуватися? І що ж то за така примітивна краса, що без каблуків зникає кудись. Красу в що не прибери, то вона краса, що на фото в 11 дописі якраз дуже добре видно.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... ВАУ!!! Бачу все пройшло чудово... Дуже рада за вас усіх!!!! Шкода, що мене не було!((( Фотографії Супер!!! Такі позитивні.... Немов одна велика сі"мя!!!!! То коли йдемо на природу?
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... ТАК і люди позитивні, і фото цифрові (без негативних плівок). А ті, хто ігнорував - най пишуть пояснювальні пости "чому вони не ход(т)ять на форумівки".
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... :radist: :radist: :radist: ЯЯЯЯЯЯ!!!!!прийду з транспарантами
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Заааздрюююююю Я в суботу була у Львові, але тільки кілька годин А так - я б обов"язково приєдналася до вашої компанії Зірнице! Я б дуже була рада зустрітися з тобою у Львові Маю надію, що в кінці липня приїду до своєї мами на тижня 2-3, тож виберусь з чоловіком на день і до Львова
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... щось подумала поставити знову..але ні.дуже подобаються теперешні квітки)
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Порядок розташування - приблизно як ми сиділи за столом. Ну і щоб дівчата поміж хлопців, і щоб погляди не були направлені в нікуди.. Якось інтуїтивно.. Мені теж :shy: Приємно було сидіти між чоловіками-фотографами, практично моїми наставниками..
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... Переглянувши фотографії з 1-ої весняної форумівки багато хто вже горить бажанням прийти на 2-у, а щоб це бажання не перегоріли тре його терміново підтримати. Мого чоловіка теж за вуха на форум не затягнеш, але я йому постійно розповідаю щось цікавеньке з форуму, про форумчан, він навіть богатьох знає, хоча ніколи з ними не спілкувався, і фотографії з форумівки зі мною переглядав, так що на наступну зучстріч сам мене відрпавить, хіба що в місті нас не буде.
Відповідь: Так пройшла перша весняна форумівка... жовтень - мій улюблений місяць. постараюсь вибратися...