Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. Та нє, цо за бардзо - то нє здрово... Паузу тре витримати, би людям не приїлося...
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. - "лівандовка, а без стопаріка в руці точно сфоткати зможеш?! Ну, би Мих потім не підколював..." - "Т-т-та без питань, п-п-пуппер... Без п-п-пправого чи лівого?... Ггик..."
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. пупер,подумки: "В нього вон аж два повних стоїть, колєра. Як вона мені зара не принесе гальбу, то я тут всіх офіціантів на місці закатрублю, блін!" Ліля: "лівандовка, давай! Посмішку важко тримати..." пан справа,подумки: "Хм, і шо він там фоткає, художнік... об"єктивчик-то на столі лишив стояти..." "Гиги... Ну шо, народ, вкурили?! Першими-то модератори мають право Лільку обійняти... Так то.."
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. Левандавка (за кадром): "Дамы и Господа! Мы собрались тут ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО ради спасения заблудших душ, которые иногда заходят на форум. Предлагаю назвать наше сообщество "Союз администраторов и модераторов" Прошу делать взносы!" Лиля:громко- "Это ПРЕКРАСНО!, просто прелестно! Буду в Канаде - буду рассказывать!!!" Пупер:про себя-"Видимо, как всегда, нужно будет давать деньги....Думай, Пупер, думай, нужна ВЕСОМАЯ отмазка...." Мартини: тоже про себя-"Блин, ну, ни ходил я никогда на ЭТИ форумовки.... На хрена приперся????"
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. +1000..ржуууууууу Додано через 30 секунд +1000..ржууууууууу
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. ТАМ вчили "хрестиком по мапі світу" вишивати. Нє?
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. "Пацани! Така-а-а прікольна діфчьонка... От наразі не знаю, то кофі чи анюта..." пупер: "А цю ми в Арсені стибзяли..." Андрій, крізь зуби: "Гиги... Казав тобі ще пару лєзвій взяти, побрилися б..."
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. :D :D :D :D :D :y: :y: :D :D :D :y: сподіваюсь, сусіди не подумають, що землетрус... бо я так сміюсь, що аж стіни трусяться браво!
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. Анюта, справа, подумки: "Мамачкі, а нетрадиційники такі-і-і кульні..." Кофе, посередені, подумки: "Кла-а-ас, який прищик в нього на шиї... Так би зараз видавила, м-м-м..." Пупер, подумки: "Хм... жона засіче - тапочки мені..." пупер: "Та-а-а, пофіх... Слиш, кохана! Там ще дві за кадром сидить..."
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. Ото б читала і читала коментарі Самойловича:D :D :D :D :D Анекдоти відпочивають
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. левандівка, крізь зуби: "Та жми вже, жми... Фотоама-а-атори, блін..." Андрій: "Пиво жимне, жаража... аж жуби жводить..." Додано через 18 хвилин афтерстеп: "Самойловичу - місяць бані, один місяць!!! І то мало буде..." Ліля: "Угу, угу... я підійду до Адміні... тфю-ти, Мартіні, мартіні..." пупер: "Мих, а ти чьо там за манітором шкіришся?! Зара і до тебе черга дойде..." Андрій, фотографуючи: "лівандофка, поворот не забудь включити!!! Гиги..." левандівка, про себе: "Я ти дам, сопляку, з модера лаха дерти... Зустрінемся в віртуалі - погигикаєш..." Додано через 24 хвилини Андрій, подумки: "Обійняти хоч до фотки, чи нє?! Краще нє - забанити може, вона ж така востра, а ще пива не пила..." Додано через 27 хвилин Без коментарів, беручи до уваги нашу з афтерстепом міцну дружбу. Шкода, бо фотка аж проситься... Додано через 34 хвилини афтерстеп: "Ці руки ніколи не писали фігні, любі друзі..." Додано через 46 хвилин "Хм... пупер, Андрійко... той кульний, але другий зато нежонатий... Та й лівандофка досить такий ше нічьо..." "Блі-і-ін, казззала жі-іінка льоди замовляти, а не пиво-о.. Ггик.." "А шо, мені так дуже навіть нічьо... Нє-є, таки треба витягнути пупера після хворумівки ше раз в "Арсен" за лєзвіями..."
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. :D :D :D :D :D :D Самойловичу, Ви просто молодець!!! :y: :y: :y: :y: :y:
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. "Хм... За нині ще ніодної СМСки від Ромця... Тре буде звякнути вечерком, а то гонить собі..." левандівка, подумки: "Мда-а-а... Невже колись і я з таких паршивих "мильничок" починав?!" "Хіхі, уявляю шо там той замойловіч накарлякає..."
Відповідь: Так пройшла весняна форумівка... Рімейк. Самойлович, а ви- психолог, виявляється!!!:dance: :y: