Табачник шарлатан или нет?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем andrzej, 21 бер 2010.

?

Табачник шарлатан или нет?

1. Да, шарлатан.

75,5%
  2. Нет, его взгляды вполне научны.

24,5%
  1. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

Видите ли, Олег, вы обвиняете человека в пиар компании на премии которую не дали...
    Довожу до вашего сведения что задолго до вашего рождения в СССР была отработана методика получения бонусов от премии которую не дали...
    В соответствующие инстанции писалась месага с нижайшей просьбой о перечислении причитающейся премии в "Фонд защиты от врагов Советьськой Власьти". Премия назначалась, но не выдавалась. Смею предположить, что п. Шкляр (как минимум в силу возраста) о подобных "штучках" знал.
    Так чтэээ... Прав Шура, а не вы.
    Я тАк думаю.

2. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Увы не 64-х, а, как минимум в 3 раза больше, ибо уже сегодня одна школа, минимум, на 3 села.

3. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

-... бо в Київі дідько? Згоден з Вами цілком і повністю...

4. Бунтовский

Бунтовский Well-Known Member

Ай да шкляр, ай да ...

5. olegp

olegp миється в бані

то по пословице, а по жизни, Бузина как раз то у Кииви:))\,(если не ошибаюсь, там живет)

6. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Ні, якщо по життю, то завжди було так: - коли у Київі сидить дідько, то у кожному городі росте тільки бузина і нічого більше.:pardon:

7. olegp

olegp миється в бані

И злоба к русскому растет как полынья,
    Томит его и вон из сердца рвется,
    Но русофоб ликует и смеется,
    Вкушая укромовность бытия

8. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:girl_flirt:
    Ваше?...

9. Forpost

Forpost Стоїк

то ли еще будет ,Ваше спасение что Вьі в Торонто

10. olegp

olegp миється в бані

почти, 2 строчка заимствована, где то слышал

11. olegp

olegp миється в бані

да я по Тэрнополям и не разъезжал никогда, та и понимаю, что гипотетически приехав к вам, по русски не истоит говорить

12. Luna

Надо было и остальные две позаимствовать, ИМХО.

13. Luna

Фигня полная.
    Говорила по-русски и в Тернополе, и в Ивано-Франковске, и во Львове. Ниче, выжила и довольно упитанна.
    Может, важнее все-таки ЧТО ты говоришь, а не на каком языке?

14. olegp

olegp миється в бані

та я тоже так считаю, но то был мой ответ по вводной на пост
    Сообщение от Torro
    то ли еще будет ,Ваше спасение что Вьі в Торонто

15. Luna

Ну так и говорите то, что считаете ВЫ, почему ход Ваших мыслей определяет явный стеб Торро? Но..дело Ваше.

16. olegp

olegp миється в бані

та может я тоже стебом отвечаю:rock:

17. olegp

olegp миється в бані

который Вы приняли за чистую монету

18. Luna

Та не...

19. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

так и запишем, ваши монеты грязные...

20. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Від колишніх студентів-бюджетників вимагають повернути гроші

Харківські вузи розсилають випускникам листи з вимогою повернути державі гроші, витрачені на їхнє навчання.

Днями випускники трьох вузів (ХНУРЕ, ХПІ та Академії культури) отримали з альма-матер попередження, в якому сказано, що згідно з постановою Кабміну, студенти, які відучилися на бюджетній основі, зобов'язані відпрацювати за місцем призначення 3 роки, тим же, хто не з'явився на місце роботи, доведеться в судовому порядку відшкодовувати вартість свого навчання, пише Сегодня.

"Я закінчив університет за фахом інженер телекомунікаційних мереж ще в 2009-му, а 1 квітня отримав повідомлення, мовляв, я не відпрацював призначені три роки, тому тепер потрібно повернути гроші за диплом. У той час як я вчився, рік навчання на контрактній основі коштував близько 4000 грн, А значить повертати доведеться мінімум 20 000 гривень", - розповідає випускник ХНУРЕ Руслан.

В університеті хлопцеві підтвердили, що матеріали вже направлено до суду та прокуратури, а після розгляду йому належить повернути гроші, які держава витратила на його навчання.
    "Я з цим не згоден, адже направлення на роботу нам не видавали. Після закінчення вузу, як і просили, я приніс довідку про працевлаштування з "Укртелекому", але поки я доучувався, на підприємстві почали скорочувати співробітників, тому про працевлаштування вже не могло бути й мови. З тих пір безрезультатно шукаю роботу за спеціальністю, хоча держава повинна була мене працевлаштувати", - каже хлопець.

У вузах відкрито зізнаються, що іншого вибору, як йти до суду, у них просто немає.

"Ми змушені вимагати від студентів-бюджетників, щоб вони повернули витрачені на їхнє навчання держкошти. За останній рік у нас 6-8 бюджетників, які отримали направлення на роботу, але не відпрацювали встановлений термін", - заявив ректор НТУ"ХПІ"Леонід Товажнянський.
    За даними КРУ в 2010-му, 28 випускників Харківської академії культури проігнорували роботу в держсекторі, а на їхню освіту країна витратила 228 000 гривень. Юристи ж радять одержувачам "листів щастя" не панікувати і чекати виклику до суду.

"На моїй пам'яті не було ще жодного подібної справи, яку виграла б держава. Справа в тому, що в нашому законодавстві не прописані механізми підрахунку подібних збитків, а значить справа, швидше за все, не дійде до суду", - вважає юрист Юрій Аксьонов. Проте колишні студенти серйозно стурбовані і шукають адвокатів.

а де твій аватар? :)