Сьогодні ходив сам. Недалеко. На Гуту (такий хутір є біля Східниці). В Гуті підібрав під деревом яблуко - грам 300 одне, напевно. Вище Гути дійшов до ставочка, помив те яблуко і з"ї його))) Грибочків трохи набрав - чищених і порізаних вийшло трохи більше 2-х літрового банячка. Гриби різні : підберезовики, підосиновики, маслюки, чорноголовці, моховики. Бачив і рижиків трохи, але нині їх вже й не брав))) Ще було кілька синяків, але вдома один фахівець став стверджувати, що то заячий гриб, який сильно гірчить і я зіпсую всі решта гриби. Ну, я й повикидав їх))) На фото : вид на Східницю, ставок, грибочки (мухомора не брав, а йно зазнимкував))))) Ще й обід там мав, але скромний нині....
Вже вдома. І я вже вдома. Є ще якісь вчорашні світлини, але я їх ще з фотоапарата на комп не перегнав.
Ну, то таке ,бо я свої обіцянки завжди виконую, або ж ніколи не обіцяю... То б відразу "Поняв", якби мій кошичок оцінив, а так ніби його й не бачив
Правда, там зараз цукерків нема, а є якась фікня, зокрема, поламана підставка під гарячий посуд і ще щось там.... Був на кухні рулончик паперу, то я його для масштабу поставив.
Останній день у Східниці. Такий сувенірчик цікавий на розкладках))))) І останній сервірований пеньок. Але то нас вже було 4-ро. Той компаньйон, з яким я калган копав, його дружина і синок. По пеньку зразу видно, що присутня вже й жіноча рука. А стаканчики він буквально перед входом в ліс купив. Металеві і шкірою обтягнуті. Він ще спитав у продавщиці чи то шкіра з москаля, і чи з живого нього її здирали Але, того дня я "посіяв" в лісі свого ножика того, що на деяких фотках фігурував...
Ну, і останній штрих. Аж вдома вимив ті корені калгану, якого в Східниці накопав. І порізав і розклав сушитися. Ота купка, що в нижньому правому кутку - то, десь, стільки на 3 літри самогону кинути треба.
Майже Карпати, ну і води, якщо вірити фахівцям - значно цілющіші, але із сервісом, тому ж Трускавцю дуже поступається.
Який вам сервіс потрібен, якщо ви приїхали оздоровитися, водички цілющої попити і повітрям чистим подихати (повітря такого, до речі, в Трускавці точно ніколи не буває)?