Нині ходив на Тустань. Колись викладав карту того маршруту - туди йшов по верху, вертався низом. На висоті 840 метрів над рівнем моря лежить сніг. Коли звідти спускався до Острого Каменя, десь, на півдорозі знайшов 1 козарика і 1 підберезовика. То були всі гриби на нині((( Обідав в лісі біля Острого Каменю - там в лісі 4 пеньочки стоять, тіпо 1 стіл і 3 стільці))) Минулого року їх там не було. Нині до обіду взяв собі ще кільку в томаті. Смак дитинства - тоді вона вартувала 33 копійки (вроді). Але, біля Тустані взяв собі ще грибну юшечку і 50 гр якоїсь настояної на ялівцю. Юшку взяв, бо вже з середи 1-ї страви не їв. А біля Урича нарвав терну. Зварив "вдома" з нього компот. Дядько Гугл сказав, що з терен можна маринувати - тіпо, як оливки виходять. Але для того маринування терен має бути незрілий. Аблом((( Біла пляма в центрі 2-ї світлини - то сніг. Пачка цигарок біля гриба - то для масштабу)
2-га і 3-тя світлини - "сходи" на Острий Камінь. на 4-й - в центрі - Тустань. З 4-ї світлини - види з Острого Каменя.
У лісі @manur , їсть кильку в томаті, картоплю, баклажани, а гриби...на кухні Думаю, що ввечері розкаже, обідав варениками чи хлібом з цибулею
З Терену не пробувала, а от з Кизилу, коли він ще зелений, то дійсно такий як оливки. А який компот з терену, смачний?
Цілком. Вареників не було нині, бо кобіта запізно пішла по воду і я вже з хати виходив, як вона тільки повернулася. Відклали вареники (на курорті якось пофік, чи то неділя нинька, чи гинший день))))) Решта пізніше, бо кобіти з нагоди дня юриста тєгнут мене в якесь "Джамбо"....
Весело аж занадто. Зазвичай є бажання побалакати з людьми, з якими за столом сидиш. А там хіба німі можуть між собою балакати можуть. А, ні я, ні ті, жи зо мнов були, мовою жестів ваабчє не володіємо... чомусь....
Нині фоток мало( Бо добру частину дня витратив на роботу. Натхнення найшло) Але, 2 козарі, 1 маслюка і 1 БІЛОГО!!!!!!!!!! таки знайшов. Як вам мій кошик?