Східниця

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Талуся, 17 лип 2008.

1. manur

manur Well-Known Member

А чому зі мнов не їхав? Не варто всі відпустки виключно на Венеції і Баден-Бадени використовувати:pardon:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Evg

Evg Санкт-Петербург

Так горячей воды там нет... и до дивана далеко :blush: лучше уж заздрити в тепле :dntknw: так думаю...

• Смішно Смішно x 1
  3. manur

manur Well-Known Member

Де? В душі є. ;)Я щойно звідти. Та й диван в иене в кімнаті теж є (крім ліжка).

4. manur

manur Well-Known Member

Нині ходив на Тустань. Колись викладав карту того маршруту - туди йшов по верху, вертався низом. На висоті 840 метрів над рівнем моря лежить сніг. Коли звідти спускався до Острого Каменя, десь, на півдорозі знайшов 1 козарика і 1 підберезовика. То були всі гриби на нині(((

Обідав в лісі біля Острого Каменю - там в лісі 4 пеньочки стоять, тіпо 1 стіл і 3 стільці))) Минулого року їх там не було. Нині до обіду взяв собі ще кільку в томаті. Смак дитинства - тоді вона вартувала 33 копійки (вроді).

Але, біля Тустані взяв собі ще грибну юшечку і 50 гр якоїсь настояної на ялівцю. Юшку взяв, бо вже з середи 1-ї страви не їв.

А біля Урича нарвав терну. Зварив "вдома" з нього компот. Дядько Гугл сказав, що з терен можна маринувати - тіпо, як оливки виходять. Але для того маринування терен має бути незрілий. Аблом(((

Біла пляма в центрі 2-ї світлини - то сніг.

Пачка цигарок біля гриба - то для масштабу)

DSCN1273.JPG DSCN1275.JPG DSCN1276.JPG DSCN1280.JPG DSCN1282.JPG DSCN1283.JPG

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

2-га і 3-тя світлини - "сходи" на Острий Камінь. на 4-й - в центрі - Тустань. З 4-ї світлини - види з Острого Каменя.

DSCN1285.JPG DSCN1286.JPG DSCN1287.JPG DSCN1288.JPG DSCN1291.JPG DSCN1293.JPG DSCN1297.JPG DSCN1298.JPG

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. manur

manur Well-Known Member

Приготування обіду. На останній світлині - верхівка Острого Каменя. DSCN1302.JPG DSCN1303.JPG DSCN1304.JPG DSCN1305.JPG DSCN1306.JPG DSCN1307.JPG

• Зе бест! Зе бест! x 2
  7. manur

manur Well-Known Member

Тустань і терен. DSCN1312.JPG DSCN1313.JPG DSCN1314.JPG DSCN1317.JPG DSCN1319.JPG DSCN1320.JPG DSCN1321.JPG

• Подобається Подобається x 2
  8. terRen

terRen Дуже важлива персона

Десь зараз ліпляться варенички:) , або й вже @manur ними смакує? :nyam2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

в лісі? Манур їсть хліб з цибулею, а не вареники.

• Смішно Смішно x 2
  10. terRen

У лісі @manur , їсть :) кильку в томаті, картоплю, баклажани, а гриби...на кухні :blush:
    :blush:
    Думаю, що ввечері розкаже, :) обідав варениками чи хлібом з цибулею:mocking:

• Смішно Смішно x 2
  11. terRen

З Терену не пробувала,:dntknw: а от з Кизилу, коли він ще зелений,:good2: то дійсно такий як оливки.
    А який компот з терену,:morning1: смачний?

12. manur

manur Well-Known Member

Цілком.

Вареників не було нині, бо кобіта запізно пішла по воду і я вже з хати виходив, як вона тільки повернулася. Відклали вареники (на курорті якось пофік, чи то неділя нинька, чи гинший день)))))

Решта пізніше, бо кобіти з нагоди дня юриста тєгнут мене в якесь "Джамбо"....

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю шо то, але я би не відмовився.

• Інформативно Інформативно x 1
  14. tea man

tea man 茶人

• Інформативно Інформативно x 2
  15. manur

manur Well-Known Member

Не раджу(((( Музика так гримить, жи я вже вглох......

• Смішно Смішно x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

хіба то не весело? ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. manur

manur Well-Known Member

Весело аж занадто. Зазвичай є бажання побалакати з людьми, з якими за столом сидиш. А там хіба німі можуть між собою балакати можуть. А, ні я, ні ті, жи зо мнов були, мовою жестів ваабчє не володіємо... чомусь....

• Смішно Смішно x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

я нині теж пролетів... отчот у Ваше Фото. Буває...

• Смішно Смішно x 1
  19. manur

manur Well-Known Member

Не пойняв ніц, чесно кажучи((((

20. manur

manur Well-Known Member

Нині фоток мало( Бо добру частину дня витратив на роботу. Натхнення найшло) Але, 2 козарі, 1 маслюка і 1 БІЛОГО!!!!!!!!!! таки знайшов.

Як вам мій кошик?

DSCN1330.JPG

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)