Вже нині придбав))) Але, навіть не розпаковував. Десь біля обіду чучуть покапало, та й тільки того було на нині. Зранку навіть сонечко трохи світило. Нині пішов сам... Не дуже далеко, але погуляв трохи.
Нинька мій улов : 2 підберезовики (місцеві кажуть - калічкИ), 2 підосиновики (козарі- ті, що на фото), 2 маслюки і решітку. Не густо, але мав на вечерю до каші тушені грибочки Зустрів в лісі сімейку (батько, мама і дочка). Як виявилося - з Кривого Рогу. Батькові хтось із знайомих по телефону сказав куди йти, аби козарів знайти. От, батько сімейку привів, а що таке козарі (та й калічкИ) - ніхто з них не знає, хоча вже їх трошки назбирали. То я їх трохи просвітив в цих питаннях. Ще йому показав, як калган виглядає, то він ся фест втішив))))
В наплечнику мав 7 картоплин, сало, хліб, цибулю, часник, приправу, фольгу. Спустився до річечки, розпалив вогонь....... Карочє, заздріть
"Маєш у торбі, сядеш і на горбі" Дощовик завжди потрібний! Самому трішки мабуть сумно, зате відпочивають вуха Якщо він ся втішив і ще й фест, то мабуть не тілько показав калган , але і як виглядає калганівка Нє , заздрість погана штука, от тільки б ту картоплину сюди Ой, аж відчула її смак
А я ж писав про місце в авто. Ніхто не зголосився. Нє-нє))) В Східниці я п"ю йно Нафтусю. Алкоголій допускаю, але лиш в дуже виключних випадках.
Так, тепер би ми там так не шльопали б босоніж... Багато води. Я збиралась зателефонувати пані Ірині (вчителька з Кривого Рогу), та й досі не зібралася. І так мені за те сумно і соромно
Не легше і не простіше. Картоплю тре нести. А кобіта годна сама пересуватися. Доста тіко дати їй чіткі і недвозначні інструкції.
О! Знайома картина. З тією різницею що зазвичай чіткі і недвозначні інструкції потрібно хлопам давати. Тіко ще й написати потрібно, на папері або в смс-ці, бо в пам'яті не тримається. минулого року попросили чоловіків батьківського колективу забеспечити технічну реаліцацію ідеї для квесту дітям. Ідея полягала в тому, що для того щоб дістатися фінального кубку, дітям потрібно зібратися разом, всім до єдиного, і витягти скриню з нагородою. Попросили підказати таке кріплення, яким би можна було управляти дистанційно і відпускати або блокувати мотузку залежно від того, чи усі діти дружно узялися за неї, чи хтось накивав на колектив. Коли минуло 2 тижні, батьки повідомили, що не знають такого замка, який можуть одночасно відпирати 20 осіб і запропонували валізу типу "дипломат" з кодовим замком
Нині набрів на чорноголовці (або польські гриби) і трошки моховиків. Але, маленькі попадалися в основному. Значить, ростуть, хоч і зимно. Потім ще немаленький кавалок лісу обходив, але вже ніц...... На вечерю мав ще вчорашні гриби. На кухні запитав одну кобіту зі Львова, як вона дивиться на те, аби з тими грибами в неділю вареників наліпити. Сказала - запросто)))))) То нинішні наразі відварив і в холодильник запхав. Обід нині був - баклажани (решта все, як і вчора). Ну, і білочок трохи бачив. Фотки не дуже, бо світла мало, а в мене не супер-пупер фотік. Коли вже почав гриби перебирати, то тоді згадав, жи хтів їх зазнимкувати))))