Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Під радою дивний двіж

http://hromadske.tv/

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я дивлюся трансляцію Спільно ТВ вже з годину, до того дивилася стрім Станко з Громадського ТВ. Люди на Майдані дуже обурювалися діями/бездіяльністю Турчинова та Авакова, невдоволені, що депутати аж до ранку вівторка чекають, а не сьогодні зібралися на екстрене засідання. Пішли пікетувати ВР. Деякі промовці намагалися стримати людей, мовляв, зараз у владі нікого нема, чекаймо завтра, в 9 підемо під ВР, але основна частина людей не послухала і пішла під ВР.
    Також мушу відмітити, що було трохи підвипивших і матюкливих людей, які конфліктували між собою та нагнітали обстановку, судячи зі стрімів та коментарів журналістів.
    Можна сформулювати такі основні тези, які почула:
    - влада бездіяльна
    - Рада працює неефективно, не приймає дієвих законів
    - з"явилися якісь дивні сотні, яких раніше не було, і які тупо примазуються до заслуг Майдану
    - ніхто не дбає про підготовку населення до можливих військових дій - нема курсів медсестер, цивільної оборони тощо
    - люди бачили в Києві групки активних проросійських активістів з георгіївськими стрічками, а влада на звернення не реагує і замовчує це

• Подобається Подобається x 1
  3. Boris Art

Boris Art Well-Known Member

http://hromadske.tv/society/maidanivtsi-z-avtopokrishkami-idut-pid-verkhovnu-r/

"Учасники Віче, що відбулося сьогодні на Майдані Незалежності, йдуть під Верховну Раду. Мітингувальники будуть вимагати відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та виконуючого обов'язки Президента України Олександра Турчинова.

Майданівці несуть під будівлю ВР автомобільні покришки та скандують “Аваков — х...ло!”

Люди під Парламентом вимагають, щоб до них вийшли Аваков, Турчинов і Парубій. Також мітингувальники підпалили шини."

4. metallic

metallic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  5. GeraST

GeraST Well-Known Member

На всех наших форумах ужо рязанцев больше чем жителей, а не то что пользователей форумов и сайтов, в целом обычно за день было ну максимум до 100 входов, а нынче уже более 60000...Дурдом.

• Подобається Подобається x 6
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пешому копняка засандалили директору рибнадзору.
    Дадуть і цим славаукраїнцям...
    А Сєню лишуть на закуску. Дуже вже він діловий...

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Є і приємні новини

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василю, яка твоя кандидатура на відповідальну роботу?

9. GeraST

GeraST Well-Known Member

А от це схоже на ФСБшні ігрища, щось зовсім не так. Ну не меняют коней на переправе. Тем паче сейчас, это все на то направлено, чтобы все столкнуть в хаос....Блин выгрибайте рашинскую провокатню хотя бы в столицах!!!! Потом будет просто поздно.

• Подобається Подобається x 4
  10. VasMT

Про этих лосей... простите, коней,... я, не самый мудрый гражданин Украины, говорил еще месяц назад.
    Их не то что менять нужно, их пинками нужно гнать немедленно. Поставить третий пень с движком от какой-нибудь стратегии реалтайм, и он лучше будет развивать и экономику и милитарную стратегию.

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

А этот похож на спецуру? :)

Как и в Крыму, показывают тех, кого не считают нужным скрывать.

Эти "фотомодели" профессиональные убийцы , не являющиеся регулярной армией.
    А в Крыму масштаб был другой - там срочников дофига было.

Схема простая, сначала маленькая групка делает захват, потом подгоняют придурков гражданских в железных касках, имитируя что это всё "самооборона" сделала. Потом всякое казачьё подтягивается в папахах.

12. VasMT

В Крыму поночалу все спецы были. Гдето через неделю-две начали мясо гнать.
    Тут, мне кажется, сценарий другой, не Крымский...
    Видно их есть у него...

13. Aneko

Aneko Well-Known Member

А якщо це не ФСБ? От це тоді справжній жах...
    Тоді у нас немає шансу на свою державність, ми самі себе знищімо...

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ничего подобного. Те же проф. убийцы прошедшие горячие точки, усиленные ГРУшниками.

Видео "операция "Вежливые люди" уже заблокировали (дошло наконец, что это улика), там явно видно, кто администрацию захватывал.

Потом срочников подогнали для блокирования воинских частей.

Потом казачьё.

15. VasMT

Может быть. Но эти - ни те, ни другие.

16. metallic

metallic Well-Known Member

:nea:

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не зрозумів шо ви сказали, але ви занадто вразлива.

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я сподіваюся, всім вистачить розуму не штурмувати ВР, бо це фактично єдиний легітимний орган, який в нас залишився. І не варто було зараз йти кричати під пустою будівлею - на мою думку.
    Завтра зранку організовано на пікет, не випускати депутатів, поки не приймуть потрібні для розвитку країни закони, в тому числі про подолання корупції та люстрацію, Аваков та Турчинов мусять вийти до людей, пояснити свою (без)діяльність. А ця картинка, яку я бачу зараз, мені дуже не подобається. Давайте ще країну на час агресії з боку РФ залишимо без в.о.президента та міністра ВС. Круто.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви шо, не довіряєте сотникові Парасюкові?

20. Aneko

Aneko Well-Known Member

Я хочу сказати, що зараз палити шини в Київі і штурмовати Раду - самогубство.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)