Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. forester

forester Well-Known Member

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Когда у вас со временем начнется то, что началось у нас пять месяцев назад, вам будет проще - у Вас не будет под боком России.

Некому будет к вам "зеленых человечков" присылать.
    Разве что "желтолицые человечки" заявятся.

• Подобається Подобається x 4
  3. hint

hint Patria o muerte

Не... не верю

• Подобається Подобається x 1
  4. forester

5. Aneko

Aneko Well-Known Member

Не правда. У нас дуже багато їздить машин с українськіми прапорцями, і на будинках прапори.
    Російский та георгієвьских немає зовсім.
    Хоча і проросійські сили є, але ж вони в більшості не сепаратісти, та не буйні.
    А те, що Путін без Дніпра не піде - то правда. Йому Харьків, Одесса та Днепр потрібні. А не депресівний Донбас.
    І якщо так і піде далі, то ми скоро станем перед вибором між гидким та страшним. Тобто між російским паспортом та злиднями у біжинцях.

• Подобається Подобається x 5
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

Люди, ну ви ж самі винні! о_О Ви ж бачите, що це роботяга ліліпутіна тут на ЛФ. Нащо ви йому підтримуєте бесіду? Я вже скільки разів просила, що дивіться на нього, як на пусте місце і воно поговорить само зі собою і звалить коням хвости крутити. :crazy:

• Подобається Подобається x 6
  7. hint

hint Patria o muerte

Ви же не бажаєте 'просто попробовать' цвірінькаєте через кордон. Приезжай в Харьков, поговори со своими соотечественниками, а со своими ми сами поговорим.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Він нікуди не приїде. Він гроші спокійно тут, на форумі, заробляє... ;)

• Подобається Подобається x 4
  9. forester

Если говорить по-простому, то никакие "зелёные человечики" не в состоянии бороться с народными восстаниями, если они действительно народные. Не получилось это в своё время у Антанты в России, у Америки в Корее и Въетнаме... Потому всё валить на каких-то мнимых "интервентов", это попытка представить ситуацию в выгодном для себя свете. Только это сродни неверному диагнозу врача: успокоить себя можно, но болезнь которая не лечится или лечится неверно прогрессирует.

10. hint

hint Patria o muerte

Я це розумію... але, якщо людина вміє користуватись компом, то якісь там мізки є, а вот в душі - чорно. Це печаль.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Говори по сложному, так как по простому у тебя ересь получается

• Подобається Подобається x 1
  11. forester

Моя "ересь" очень хорошо согласуется с текущей ситуацией на Украине.

12. hint

hint Patria o muerte

В Украине... тупак. Никак не согласуется в реальной жизни. Только в твоей методичке. Я же тебе написал, приедь.

• Подобається Подобається x 2
  13. medwedo berlogsoni

А я і не казав, що "зелені чоловічки" - вирішальна сила.
    Я лише сказав, що без "зелених чоловічків", що засилаються із сусідньої держави, народним повстанцям буде простіше.
    Мається на увазі - з часом народним повстанцям в Росії.
    Над ними не будуть "зелені сусіди" нависати.

А те, що Путіна будуть скоро скидати, можете навіть не сумніватись.
    Скоро - це мається на увазі кілька років.

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я не розумію, Олю. З тим вилупком з найбільш задріпаного міста на Землі дивна історія. Вже на протязі досить довгого часу просто знущається з людей. Я ніколи не опускався до рівня цього покидька, а інші щось йому доказують...
    І ще. Йде війна. Яке право та нечисть має тут сидіти і псувати нерви українцям, яким і так не солодко? Ромка чи Самойловича вони знають як вигнати, а те гівно? Воно святе?
    Щось нагадує, як "нова влада" відправила на тамтой світ Сашка, а "Топаз" і інші бандити розгулюють на волі.
    Сумно, Олю. Сумно. Мають те що мають. Більшого не заслужили?..

• Подобається Подобається x 3
  16. medwedo berlogsoni

Звірина.
    Видно, що хлопець не зовсім здоровий психічно.
    А бидло п"яне його бити почало, та ще й баба неадекватна гавкає.

17. metallic

metallic Well-Known Member

А я і не казав, що у Дніпрі, ходять дуди-сюди з триколорами та співають "Боже царя храни". У Луганську теж ходять маршами за єдність. І у Криму ходили. Я не про те.
    Південьмаш та КБ Південне, обслуговують та пролонгують ракети РВСН РФ. Тобто ці підприємства для них - стратегічні. І тут два варіанта: або РФ буде повністю впевнена, що ці підприємства і далі будуть у повній мірі співпрацювати з ними. Або вони їх захоплять силою. Інших варіантів не має. Від цих підприємств, залежить ядерний меч РФ.

18. forester

«Юпитер, ты сердишься - значит, ты неправ». (с)

Ради Бога. Пусть сбрасывают, лишь бы законными методами. Революции, какими бы светлыми идеями они не прекрывались, мне не нужны.

19. metallic

metallic Well-Known Member

Саме так, слово в слово. Це самі ласі шматки. Донбасс - це тільки плацдарм.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По "Інтеру" показували штаб формування регіональної самооборони Дніпропетровська. Начальник сказав зарплата бійців буде 15 000 грн., офіцерів - 50 000 грн.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)