Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

А що, наразі є можливість на Сході вибори проводити? Яким чином?

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Мене вже тіпає від того бла-бла-бла і 0 дій

• Подобається Подобається x 3
  2. Aneko

Aneko Well-Known Member

Я би ввела НС у Луганській та Донецькій областях на два тижні.
    Кордони закрила б, як зовніші з Россіею, так і внутрішні з проблемними областями. І останнє не меньш важливе, ніж перше.

І оголосила б всеукраїньский референдум про федералізацію, та мову, і щоб одночасно с президентськими.
    Ми нічим не різикуємо, а РФ затулить пельку - бо воля народу!
    І вже не зможе робити хорошої юридичної міни.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Н-да, укази, заяви, ультиматуми, обіцянки сиплються нон-стоп. Я вже втомився читати. Одних лиш кредитів наобіцяли 30 млрд., не видали ні центу. Армія українська розчинилася на безкрайніх просторах Донбасу, її немає. З західних політиків в адекваті лиш поляки. Схоже на цій планеті робить справу і не свистить тільки Путін, всі решту просто свистять.

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

На Сході їх вже не буде. Там ГРУ обкопалось, гранатомети просять, так шо тільки після "Курської дуги".

4. Персі

Київ буде зливати стільки, скільки вперед буде рухатись Путлєр
    А зупиниться він тільки там, де буде масовий спротив народу, і де міліція не дозволятиме сотні придурків захоплювати відділки
    Ну все як завжди - рятуйте себе самі, влада нікого не здатна врятувати
    Перепрошую за песимізм

5. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Пастор розродився... Слава тобі, Господи!

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, абсолютно правильно. Але песимізму тут немає, це називається вітчизняна війна. Донбас не знає і не розуміє що таке бути Україною, як і Крим, тому вони не будуть в Україні.

7. Aneko

Aneko Well-Known Member

Ну тоді вийде якійсь Ярош радікальний.
    Хоча він щось мовчить при своїй радикальності та надпатриотичності...
    А він зам в СБУ чи не?

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Вангую, що скаже РФ:
    референдум нелегітимний, бо то має бути не всеукраїнський, а по кожному конкретному регіону робити, і якщо регіон проголосує, що він джамахірія якась, то Київ має то визнавати. Просто всеукраїнський референдум навряд чи дасть підтримку федералізації.

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

Здається, що був колись помічник Наливайченка, а зараз не при справах.
    Ярош непрохідний на президента. Свою радикальність хай доводить в реальних діях на Сході, там його місце зараз, взагалі не розумію, чого він в президенти йде.

9. Eric Cartman

Eric Cartman Active Member

Зря вы так о РФ думаете. В РФ голосование в ООН по "Крымскому референдуму", 10-за: 100-против; 53-воздержались, декларируется как "наша" политическая победа, над США, ведь 53!!! Воздержались!
    P.S. ну или 59, точные цифры в голове не держу.

• Подобається Подобається x 1
  10. metallic

metallic Well-Known Member

Не факт. Далі, просто може змінитись тактика. Наприклад згодом, до донецької республіки приєднується ще південь. Потім вони озброюються. В них звідкись з'являється важке озброєння та бійці. Які дуже схожі на Таманскую та Кантемировскую дивізії. РФ у цей час робить покерфейс і каже, що нічого вони не знають. Тим часом у ДНР, звідкись з'являються системи залпового вогню, артилерія, авіація, ЗРК і.т.д. Вони кажуть, що це все з українських складів, а Росія і далі робить покерфейс і каже що нічого не знає. Потім ДНР(та пофіг як її назвуть), об'являє війну "самозахваченой киевской хунте" і починає "освободительную войну". З метою звільнення України, з лап нелегетимної влади. І йде собі, якщо потрібно аж до Львова. Потім повертається у Київ легетимний президент, разом з легетимними прокурором та главментом. І легетимний президент підписує все, що Пу перед ним покладе. "Занавес"!!

• Подобається Подобається x 2
  11. Персі

Жиріновського наслухались? ) Він якраз все це озвучив )
    Але Ви не зрозуміли мою думку. Зупинити Путіна можуть тільки самі українці, неважливо, на танках він буде їхати, чи ні.

• Подобається Подобається x 2
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

metallic, з москалями ще ніхто не починав воювати. Тому в них так гладко йде. По суті москалі ще не потрапили в Україну, тільки туди, що носило назву Україна.

13. metallic

Так, його маячню я чув. Але тоді я не міг навіть уявити, що в Україні можливі ті події. Які відбуваються останні кілька місяців. По суті, я нічого нового не написав. Все це було у Криму та відбувається на сході. Тільки тактику дій трохи змінив і все.

Якщо так як вони діють зараз - так. Якщо так як я описав - ніхто нічого не зробить.

14. metallic

Де по Вашому починається Україна?

А хто з ними буде войувати? Турчинов, Тимошенка? У них і на сході підтримка - це 300-500 чоловік, більшість з яких алкашня або бабки з іконами. І все. Ну і купка гастролерів.

15. Aneko

Aneko Well-Known Member

Це буде референдум за законом України.
    Да, федералізація не буде мати підтримки. Тому і треба провести референдум.
    ;)

16. mrochkizm

Аваков пише, що Андрій Крищенко (начальник міліції Горлівки) живий. Слава Богу.

• Подобається Подобається x 4
  17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

:sad:
    (с) :dntknw:

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Дніпропетровську.

19. mrochkizm

Ворогу не можна віддавати ні сантиметра землі.

• Подобається Подобається x 6
  20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я тут відповів одній мадам ЯК має виглядати процес федералізації, але мадам пішла фтопку і відповідно мій комент. Дякую модераторові за повернення мені тексту.

Я повторюю свій пост as is - російською мовою. Нехай якомога більша кількість "гостей" прочитає і в'їде без задіяння програмного переклада.
    ===========================================

Чтобы "сделать" федерализацию, нужно сначала страну РАЗДЕЛИТЬ на ряд субъектов федерации (удельных княжеств), а потом их ОБЪЕДИНИТЬ отдельным договором. Другого механизма история юриспруденции не знает.
    Мы (Львов-Киев-Полтава-Днепропетровск...) как были Украиной, так и будем.
    А вот Донбасс как себя "назовет" после первого шага распада-федерализации?
    Успеете ли выбрать топ-менеджеров, которые подпишут вторую фазу?
    Позволят ли "заклятые друзья" осуществить второй шаг? А ваши чиновники и крупные бизнесмены повзолят осуществить второй шаг?

Крым уже доигрался в "федерастию". Вы тоже хотите?
    Что это вам даст? Другие схемы пиления бюджета? Лично Вас, (оппонент), это как затронет? Не проще ли сначала откинуть врага, а потом договариваться о финансах и сносах/установках памятников?

И еще: вы готовы принять тех "физлиц", которые будут вынуждены бежать с территории "более западной" (относительно вас) Украины? Чиновников от ПР, крупных и не очень крупных бизнесменов, криминалитет "вашего происхождения"?
    Готовы? Их ждут "рабочие места" в Донбассе?

Сначала ответьте СЕБЕ на КАЖДЫЙ из этих вопросов, а потом предлагайте "федерализацию".

Останнє редагування: 14 кві 2014
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)