Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lutra

Lutra Well-Known Member

Побачила як стара баба копає закривавленого хлопця. Маю велике бажання її вбити. Бо це не людина, а скаженину скотину зазвичай вбивають. :diablo:

• Подобається Подобається x 7
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Или хотя бы хорошенько вмазать и ногу сломать.

• Подобається Подобається x 8
  3. Kulaga

Kulaga Well-Known Member

Если бы граница проходила по Полтавской области - враг бы не прошел.
    К сожалению Донбасс - это гангрена Украины. Не дают они нам ничего сделать, плодят януковичей, пшонок, бондаренок, арбузовых и прочих уродов. И развращающе действуют на остальную часть Украины. Ох, побьют меня патриоты, но без них нам кажется будет и спокойнее, и успешнее - быстрей порядок в доме наведем...
    Я конечно понимаю, что родную землю и по живому резать придется... Но вот смотрю на этих уродов, которые нас Майдане убивали и задаю себе вопрос - как с ними дальше жить? Ведь они будут среди нас и будут только ждать случаю, чтобы нож в спину воткнуть...

• Подобається Подобається x 6
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Розумію.
    Мабуть я на 8-10 травня поїду до друзів на дачу. Бо як побачу десь у Києві червону шмату або колораду - можу не стриматися і відгамселити.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну значить як не крути, а нам на краще, з Донбасом - не допустим сепаратизму, без Донбасу - позбудемось гангрени. Головне шоб його включили в склад РФ, бо якшо створять сепаратний регіон типу Придністров'я, то повернуть туди Януковича і це буде розплідник криміналу і нестабільності під нашим кордоном. Сімейку тільки для того і пригріли в Росії, інакше їх існування нічим не виправдане.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Різати не прийдеться...в найближчий час границя встановиться "природнім шляхом". Як на мене ситуація і справді безпрограшна, програємо донбас, туди втічуть всі шарікочЄчЄтови і буде спокій всім решту, виграємо- то їх конкретно "перетрахнуть" хто в Росію не встигне втікти. Найгірший варіант якщо почнеться довга тягуча і вялотекуча війна, навіть скоріше не війна, а саботаж і диверсії...от це був би песець

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

сумніваюсь що така гидота в Києві з'явиться...хіба підпільно :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  7. Kulaga

Kulaga Well-Known Member

Видишь какой раздел. А к нам в Полтаву даже побоялись приехать... А всего-то 180 км. западнее...
    И еще, в Чутово активистов Правого Сектора били Сокол и Беркут их Харькова! В Полтаву их увезли якобы сдать в РОВД но в городе выпустили. Да и к тому времени уже у нас осаждали ОУМВС.

• Подобається Подобається x 1
  8. Kot Begemot

Kot Begemot миється в бані

Я не злорадствую. Тут нечему злорадствовать. Я просто напомнил с кем вы живете и считаете это нормальным (до тех пор, пока беда не придет в ваш дом, вы так ничего и не поймете своим юным мозгом, выращенным новым украинским образованием, финансируемым из госдепа США). Нелигитимная власть, факельные шествия, памятники и портреты Бандеры, атомное оружие Тимошенко, концлагеря от "Свободы", Ярош, Музычко... Если кто еще не вкурил: революция закончилась, начинается гражданская война. А злорадствуют тут те, кто призывает придушить "террористов", в т.ч. и на форуме.

Что ж вы за люди такие, это ж ваши соотечественники...

А сказки про Крым вы будете своим детям рассказывать. Я сам из Крыма.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Казка Джона Рональда Руела Толкіна про орків і Саурона дуже популярна серед дітей.

• Подобається Подобається x 5
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мабуть це ваші "соотечественніки" ідіть на х за порєбрЄкі ;)

• Подобається Подобається x 7
  11. kharkov

kharkov Well-Known Member

вот интересное видео,снято в прошлом году.Вот эти ребята сейчас на востоке.

http://youtu.be/DY-PN6qnm8o

12. zet

zet Дуже важлива персона

Не вы один... Так что ваши сказки не со всеми совпадают.
    Нелигитимная власть у нас только в Киселевском телеке, как и легитимный референдум в Крыме, да и присоединение к России тоже.
    Весь мир шагает не в ногу, один Путин-со-товарищи в ногу.
    А вот сейчас как раз на Востоке рашистско-фашистская полукриминального замеса хунта рвется к власти...
    Так что у вас картинка в мозгах перевернутая. Крым уже фашисты/рашисты/криминалы оккупировали, а вы в своем глазу бревна не видите...

13. Kulaga

Kulaga Well-Known Member

Блин, самая страшная болезнь - мозговой глист Киселева! Передается даже при зрительном контакте особей с предрасположенно-унавоженным моском...

• Подобається Подобається x 11
  14. kym

kym Well-Known Member

Велика помилка влади у переоцінці свідомості Сходу україни. Я вже ьагато раз доказував що там населення це болото - куда потягнуть туди підуть і надіятись на їх допомогу не треба бо вони по своїй суті в більшості інертні. Не треба боятись розстріляти пару сотень сепаратистів.... ніхто не піде міліонними мітингами шукати правду як на Майдані.... схід як сидить в дома так і буде сидіти - це не Захід який можна взірвати. Більше того там вистарчить жорстко розправитись з диверсантами у одному місці як всі решта самі порозбігаються...але за два тижні цього не зроблено НІДЕ - а це уже межує з державною зрадою через бездіяльність. Напевне негайно треба ставити питання про заміну Наливайченка і Авакова. вистарчить нам Тенюхів.... блін

15. Finya

Finya enjoy the silence

16. Boris_Kiev

З"явиться. Локально. Бесарабський циліндр імені дєдушкі, ще є два можливих місця. Щоби комуняки не попіарилися?
    Під час маршу на Покрову колона повертала з Володимирської на вул. Б. Хмельницього. Грав духовий оркестр. І раптом із середніх поверхів будинку (де аптека навпроти Опери) через потужну аудіосистему якась зараза крутила комунячі військові пісні. Колись у тому будинку жили співробітники Академії наук.
    Але "забити" оркестр їм не вдалося.

• Подобається Подобається x 2
  17. Kulaga

Kulaga Well-Known Member

Эх, не выбрали меня в президенты.
    Когда начались только первые штурмы в Донецке, еще до того, как Ахметов ездил к правительству донецкой республики на стрелку, я предложил начать копать ямки под пограничные столбики по границе Донецкой и Луганской областей. На полном серьезе, и объявить в Украине дату референдума по вопросу отделения Донбасса от Украины...
    В Россию Ахметке нельзя, его домны там Липецкий меткомбинат разберет на запчасти, а в шахтах только шампиньоны можна будет выращивать, да и то Онищенко в них метан найдет... А шахтерам на заработки в Воркуту придеться ездить. И независимыми им кранты - без дотаций на уголь и без украинской железной руды... Ну и чемпионат Донбасса по футболу между шахтерами и металлургами тоже скоро перестанет радовать сердце среднедонбасского бомжа. И станет выбор - то ли к Фирташу, на соседнюю коечку, то ли в копанке от голодной гопоты прятаться...
    Ну, может чутка сгустил краски я, но при виде ямок под столбики и КПП на трассе Донецк-Днепропетровск должен царь донбасский заерзать попом! А Юлькина команда ведет себя так, как будто им снова в Качановскую колонию хочется...
    В общем примерно так, моя почти избирательная программа!

• Подобається Подобається x 2
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось для цього необхідно провести референдум в Донбасі. Проголосують за Україну - буде легальна підстава змушувати їх жити за законами України і "послати" Путіна і іншу нечисть. Проголосують за відділення, впевнений, вся Україна вздихне з полегшенням. Сьогодні дивився на ті довбані славянськи і краматорськи. Ну не можна того бидла виправити.
    А які на їх фоні молодці запоріжці!

• Подобається Подобається x 4
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вже можна видавати десятитомник досліджень різних експертів і журналістів на цю тему. Тим не менше скидається на те, що він туди хоче. А чому він туди хоче, явно до самогубства він не схильний, значить бачить там своє місце.

20. Boris_Kiev

Уважаємиє_пасажири_ізвінітє што_я_к_вам_обращаюсь_самі_ми_нє_мєстниє
    живьом_ми_на_вокзалє...

Там ще голодні "новиє рускіє" (з новими двоголовими паспортами) не з"їли усіх котів (і бегемотів)?

Свіжий анекдот:
    Сидят двое крымчан нa лавочке, пьют пиво. Один другому говорит:
    — Слушaй, a ведь у нас тaкaя ситуация, что поднеси спичку и всё взорвется!
    Второй уныло отвечает:
    — Спичка в жопе не горит.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)