Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Neva

Neva Well-Known Member

А что за ультиматум? Где почитать?

2. zet

zet Дуже важлива персона

Вот этот..
    http://armij.mirtesen.ru/blog/43919..._ids=617296308347271&fb_action_types=og.likes
    В общем дело не в возможном вступлении в НАТО, а в том, что мы не должны жить нормально и хорошо, а только быть придатком России...

• Подобається Подобається x 1
  3. Neva

Neva Well-Known Member

4. metallic

metallic Well-Known Member

Помните, тут часто цитировали статью, некоего Ю. Романенко, под названием "Что мы выиграли в результате ухода Крыма". Вот появился новый перл от него: "Что Украина выиграет от ухода Донбасса". Вот она, 5-я колонна во всей красе. Всеми кто пишет такие статейки, должно заниматься СБУ. Как скоро этот деятель, напишет что нам не нужны Харьков, Херсон, Николаев, Одесса....:ireful1:

Останнє редагування: 13 кві 2014
    • Подобається Подобається x 5
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

О сепаратизме на востоке...

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Суровий донбаський гумор.

• Подобається Подобається x 8
  8. Hase

Hase зайчик

Без паніки! Про такий ультиматум тут (а я живу в Німеччині) взагалі НЕ ГОВОРИЛИ. Стаття і лінк, який ви дали, має "істочнік" з livezhournal, а з нього інформація з 10.04
    http://ruposters.ru/archives/4171
    є невелике відео з Путіним, де він нічого подібного не говорив. До речі, не вказується ні дата і жодної офіційної інформації.
    Вважаю це фейк.

9. ELiKA

Може й фрейк, але хтось чітко виклав те, що маємо на сьогодні (((

10. metallic

СНБО отказался ввести чрезвычайное положение на Востоке Украины

Я не понимаю, это целенаправленный слив или простая трусость ?!:dntknw::ireful1:

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

12. ELiKA

http://society.lb.ua/accidents/2014/04/13/262975_slavyanske_rasstrelyali_zhurnalista.html

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені здається менти просто відкошують від своїх обов'язків...Боюсь наші спецслужби мало на що здатні :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Одне не заважає другому. Якщо в них немає яєць, то нехай позичають. Якщо цей неандертальский беспрєдєл не зупинити сьогодні та завтра будь яким чином, то зараза перекинеться на центральну Україну. Де Майдан?

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Читать

EuroUkraine2014
    ‏@Euroma1dan
    РНБОУ вводит армию в проблемные области завтра. все, кто без оружия уйдет до завтра - получит амнистию. указ подписан

https://twitter.com/Euroma1dan/status/455368526694715392

• Подобається Подобається x 3
  16. metallic

Так менти, тут вже ні до чого. Антитероризм - це не їхня справа. Це вже СБУ. Менти ясна справа, на боці сепаратистів. Але це вже мало кого повинно турбувати. Треба вводити НС і зачищати всіх хто зі зброєю.

• Подобається Подобається x 3
  17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну то самий час ввести надзвичайне становище, щоб дати повноваження війську...

18. metallic

Яким це чином без НС? Можливо лише, якщо деякі частини ЗСУ, підпорядкують НГ.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тобі, олігофрене, тут не жити.
    І взагалі не жити. Тікай, рашка близько. Поки не пізно.

20. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Я вже дивитись не можу на те, що у нас робиться. І новини читати не можу. Вчора затримали майданівців із заходу, побили людей, але пропустили в Харків вилупків з Росії, котрі сьогодні побили наших і захопили мерію.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)