Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

Потому что российским спецподразделениям мешают выполнять задачу, под ногами путаются...
    -------------------------------
    неправильно это. предательство своих же. Какой же троллизм? Решительно осуждаю! как янукович. полчается свои свои - но одни свои - своее других(

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Така ваша рузька натура - ліс рубають щепки летять. Баби ще народють.:)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Hatrexis

часто да. меня это попросту в ярость приводит. Получается - тех кто слабее(меньше денег, оружия и пр.) использовать тем, кто сильнее а потом еще и спасибо не сказать. А если в беду попадут - фиг выручат. подумаешь! Не майонезные, потерпят.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Зі Слов,янська вирвалися. Коротко. Мрак. Атмосфера в місті як в кіно про другу світову. З повною відповідальністю заявляю, що там відбулася спецоперація ГРУ. Місто заблоковане сепаратистами з усіх сторін. Блок-пости сепаратистів в два ешелони. Перший - це похилі люди, жінки з іконами і т.д. За ними відверті гопники, в шоломах, з бітами, пістолетами. Прикро, але багато просто отруєних російською пропагандою людей. Є п,яні і зовсім не адекватні. А от за периметром цих блок-постів і барикад, фактично, регулярна армія. "Зелені чоловічки" в десантних камуфляжах спокійно розгулюють з автоматами, гранатометами, кулеметами. Агресія через край. Не дивляться ні на жінок, ні на старих. Обшукують, б,ють. Одним словом, загарбники, варвари (я говорив про це в прямому включенні на Еспресо ТБ). Я міг собі уявити, що може бути так, але такого відвертого фашизму і бандитизму в Україні не уявляв. Щоб ви розуміли, наші авто обшукували шість разів. Для того, щоб пройтись по місту приходилося ховати машини і натягати шарфи до вуха й піднімати коміри, бо ми постійно здавалися підозрілими для бойовиків... Якийсь анріал... Втім, ми мали змогу спілкуватися з багатьма мешканцями. Налякані, розгублені, але вони - проти сепаратистів. Отже, не втрачаємо надію. З людьми потрібно працювати. Скажу відверто, в Києві все виглядає "картинкою", а коли потрапляєш сюди розумієш, що це страшна реальність. Наразі, ми в Краматорську. Сіли перекусити. Тут також ГРУшники захопили місцевий відділ міліції, СБУ та міськвиконком, але наразі їх утримують фанатично налаштовані мешканці та гопота, їх не багато. Тому, ситуація в Краматорську спокійніша, паніки та суєти як у Слов,янську не відчувається. Їдемо далі. Хочу проїхати всю Донецьку область до Маріуполя, щоб знати і розуміти повну картину того, що тут відбувається. Але один висновок вже не викликає сумнівів - це Кремль, ФСБ, ГРУ. Тримаємося і боремося за єдність і соборність України! Намагатимуся повідомляти і надалі.
    Зорян Шкіряк на ФБ

• Подобається Подобається x 9
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, зелені чоловічки бомбанули РУВС, озброїли козачків - і щезли в невідомому напрямку, а ви розбирайтеся.:)))

6. Hatrexis

що там відбулася спецоперація ГРУ. Місто заблоковане сепаратистами з усіх сторін
    --------
    и где логика? спецоперация ГРУ а блокируют спепаратисты? перечитайте? спецопирация России а блокируют - украинцы?

---------- Додано в 13:24 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Ага, зелені чоловічки бомбанули РУВС, озброїли козачків - і щезли в невідомому напрямку, а ви розбирайтеся.
    ----------
    это не причем. приведу пример: вот скажем я за Россию(предположим) - решил пожертвовать денег сепаратистам. Приду - так меня еще и пристрелят. Зачем? А чтобы не воображал что помог, денег дал.Не воображал что главный. На коленях надо было приползти! я же не главный!

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я в вашій західномонгольскій шизофренії з тяжкими ускладненнями не орієнтуюсь.

• Подобається Подобається x 6
  8. Hatrexis

блин. да это катастрофа там! перефразирую:
    вот я решил помочь "своим" пришел - а "свои" пристрелили. Причина: чтобы не воображал себя спонсором, знал свое место.

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

В Харькове обосрались, теперь во Львов гадить пришли?! Срите другим в уши - россеяне,они привычные!

• Подобається Подобається x 5
  10. kym

kym Well-Known Member

Модератори забаньте цього придурка. Росія війну почала проти України і немає чого бавитись у демоератію.
    Тут Інформацію з сходу збираєм і нема часу на тупі агітації

• Подобається Подобається x 9
  11. mrochkizm

В Запоріжжі зійшлися один навпроти одного два мітинги.
    З нашого боку - "одна, єдина, соборна Україна".
    З іншого боку - "Россия, Украина, Беларусь - вместе мы свята Русь!" :facepalm:

Сутичок нема.

О, наші кричать "Путін - х...ло, ла-ла-ла-ла-лаалалала"

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Я зараз не можу, заглючила система. Бали нарахувались, а врата бані не відчинилися.
    Зараз

• Подобається Подобається x 5
  12. Hatrexis

не надо меня банить. я сам уйду. никого не троллил, но решили что тролллил. привет!

13. zet

zet Дуже важлива персона

О, Господи.. Это 6 минут назад...

• Подобається Подобається x 3
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Краще б Форестера забанили, задовбав уже в корінь.

• Подобається Подобається x 2
  15. kym

kym Well-Known Member

Я б не радив довіряти неукраїнським кореспондентам вони не сильно орієнтуюится і не адекватно сприймають

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

Блін як в понеділок не введуть візовий режим з росією то зупинити буде тяжко

16. GeraST

GeraST Well-Known Member

Наши СМИ истерят: в Славянске ничего не освобождено, сняли аквафреши, но ставят палатки, укрепляются, блок посты поставили в самых узких местах, в качестве живого щита перед ними неадекватные женщины с детьми, море гапоты другого слова нету, и пенсионеры желающие иметь пэнсию в 4 раза больше....мля

• Подобається Подобається x 4
  17. zet

zet Дуже важлива персона

У меня впечатление, что сил не хватает нашим. Видно все-таки "свежачок" из России подкинули. Надо бы поднажать. Сердце кровью обливается. А тут еще эти местные придурки-сепаратисты, не понимающие, что их используют как "мясо для заклания"...

18. Petrov

Petrov Well-Known Member

Хрен им, а не пенсии!! Пусть только попробует путин хотя бы еще одному иностранцу из нашего кармана выплатить пенсию :ireful1:

19. kharkov

kharkov Well-Known Member

А вот у нас что происходит
    Люди с георгиевскими лентами, в том числе женщины, били окрававленных «евромайдановцев» ногами. Корреспондент МедиаПорт видел троих пострадавших.

http://www.mediaport.ua/stolknoveniya-v-harkove-est-postradavshie

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

http://youtu.be/OnuBxaYW0s8

20. mrochkizm

Жах який!!!

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)