Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. forester

forester Well-Known Member

А что Вы скажете о оплате тех, кто стоял на Майдане? Может подобное явление повсеместно?

2. berkut

berkut миється в бані

То есть, вы будете осуждать милиционера, который применит силу к сепаратисту, я правильно понял?

3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ох, тяжко.
    Та хто каже, що всі???
    Купка сепаратистів - це не всі мешканці Сходу. Даааалеко не всі.

4. berkut

berkut миється в бані

Разумеется, они воюют только с недоразвитыми умственноотсталыми. Потому пошли против майдана и не пошли против сепаратистов))))

5. GeraST

GeraST Well-Known Member

Если Вы взрослый человек, то наверняка знаете, всякий человек имеет свою цену, а то о чем я пишу я знаю. Насколько я помню и афганцы и чернобыльцы рвали одно место за пенсии и надбавки в разы меньше нынешнего дневного заработка, если не помните, напоминаю ноябрь-декабрь 2010 года...(аккурат первые полгода Янека) Так что ситуация очень не однозначная...А отчего не вышли, значит еще не достали когда достанут в конец, тогда и выйдут.

6. berkut

berkut миється в бані

Ну а где те, кто против? Почему мои бывшие коллеги вынуждены были в Харькове своими телами закрывать их от ударов?

7. Bastard

Bastard Well-Known Member

Жаль, що в тих унтерменшів таке горда назва. "Шакал" - ото для них.

• Подобається Подобається x 1
  8. berkut

berkut миється в бані

Так о чем я и говорю!!! Я не ставлю всех на одну ступень! Как на майдане, так и на востоке преобладают те, кто вышли за идею! И самая большая ошибка считать, что там все купленные!

9. Neva

Neva Well-Known Member

Невозможно это донести до них. Некоторые производят впечатление вообще неадекватных, все как обкуренные чем-то. Да и идеалы у них не те, которые бы позволили им понять то, что они играют на стороне черта.

• Подобається Подобається x 2
  10. berkut

berkut миється в бані

Ну, судя по вашему нику, то и это слово (кстати, шакалами называют военных офицеров) для вас - похвала.

11. zet

zet Дуже важлива персона

Беркут, я думаю, что на Востоке олигархи сейчас сферы влияния делят.

12. Lutra

Lutra Well-Known Member

Там були люди і зі сходу. Зі мною в палатці бабуся канапки варенням мастила. Російською говорила. Якщо думаєте, що всі жителі сходу підтримують відхід до Росії - помиляєтесь. Зайдіть на Харківський форум, або ще на якийсь і побачите. Вам російською і з матами скажуть те саме. Мені реально шкода Беркут. Я розумію, що це силова структура і вона повинна була виконувати наказ, але для чого були ці звірства над людьми? Це просто злочини проти людяності. І зрада присязі. Те саме стосується і військових в Криму. Нормально так. Військові офіцери для яких слово "присяга" абсолютно немає значення. Шкода звісно, що з місто герой Севастопіль перетворився на місто банальних зрадників вітчизни. Скажи Беркут, як називається офіцер, який перейшов на сторону ворога коли країна і народ, якій він присягався - жива і продовжує боротися? І, ладно, я ще прощаю якби йому до скроні приставили пістолет. Але перейти на сторону ворога бо там пообіцяли більшу зарплату???? Я дуже поважаю Мамчура і завжди буду поважати як героя України і справжнього офіцера, але тих, для кого слово патріот, присяга і обов'язок нічого не означають - за ними не жалію зовсім.

Запитайте Харків'ян ---> http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=97558&page=160

У нас би такої проблеми взагалі ніколи не було б. Хай би хоч хтось спробував вивісити прапор іноземної держави у нас в місті. Ми б показали як потрібно боротися із сепаратистами та куди їм треба всунути той прапор. Саме такі часи і є моментом істини. Тепер ми знаєм хто є хто.

+ 1. Більше всього я боюся повторення 2004 року і 3-го майдану. Зараз знову портфелі поділять, поміняються тихенько місцями і знов те саме. Бо якщо вони самі не підуть - боюся, що їх винесуть.

Останнє редагування: 12 кві 2014
    • Подобається Подобається x 6
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сепаратисти здійснюють злочини проти Держави. За великим рахунком ними має займатися СБУ.
    Якщо не доходить - то Майдан стояв з прапорами СВОЄЇ держави, а сепаратисти - під прапорами ЧУЖОЇ. З якою ми у стані війни. Не вішайте нам на вуха свою (або не свою, а проплачену) демагогію.
    Тут все по кількандцять разів обговорювалося. Вам же ліньки читати?

• Подобається Подобається x 4
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ааа, все ясно. Після розформування і переатестації беркутята перекваліфікуються в санітарів, в психдиспансерах гостра нестача таких спеціалістів. Все-рівно іншу професію здобути - "не сутьба".

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я дивилася онлайн з Харкова, було багато проукраїнських мітингарів. Треба покликати сюди наших харків"ян, які засіли в себе в гілці :) Які там самі були і все бачили :)

16. berkut

berkut миється в бані

Да... Это самое страшное, что одна часть Украины не хочет понять другую. именно этим соображением я руководствовался, когда решил уйти из Беркута. Просто понял, что завтра меня могут направить против моих соседей и тогда мне придется, как львовским соседям, стоять на коленях. кстати, соседи после победы майдана одобрили решение. как думаете, почему? Может, надо не только моему другу во Львов ехать, но и вам не мешало бы посетить восток?

17. Gron

Gron тафгай

Агов- 3,14 раc, ти нюх часом не втратив ?
    Модери ви чого ?
    Тільки за це
    його треба навіки банити.

А ви цяцькаєтесь з гімном.

• Подобається Подобається x 6
  18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Это ключевой момент :)

19. Bastard

Bastard Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  20. Neva

Neva Well-Known Member

Ну, меня спросили, кто должен это делать, и я ответила согласно своим убеждениям... Ну, а то, что они не ведут боротьбу с реальными врагами, это уже вопрос к ним. Почему не ведут? И на кого работают! Думаю, все здесь знают ответы на эти вопросы!

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)