Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. berkut

berkut миється в бані

ВІЙСЬКОВА ПРИСЯГА
    Я, (прізвище, ім'я та по батькові), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю.
    Я клянусь захищати українську державу, непохитно стояти на сторожі її свободи і незалежності.
    Я присягаю ніколи не зрадити народу України.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Аліас, який беркут, який друг? Ви всі такі наївні. Черговий троль-с...

• Подобається Подобається x 1
  3. berkut

berkut миється в бані

Задайте мне вопрос, например, о тактике действий спецподразделений при освобождении помещений, занятых вооруженными преступниками. В интернете этого точно нет. Или вы просто пробиваете?

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

С одной стороны вы правы, но с другой... В интернете люди выплескивают душу. И, заметьте, модератор (который наверняка со Львова) может в любой момент удалить нежелательные ваши комментарии, зато мои - выставить на всеобщее обозрение. Так что, мне, как раз, никак нет смысла здесь троллить.

4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Это очень просто проверить.

Достаточно просто спросить, какая "химия" есть на вооружении, чем снаряжена.
    Но... пусть лучше "убедиться в своём мнении и глубоко удовлетворённый идёт спать" :)

• Подобається Подобається x 2
  5. zet

zet Дуже важлива персона

Какие именно? Если Крым, то я и там ни в чем не уверена. Слишком большая была дезинформация. У меня подруга в Севастополе, то когда началось переосмысливание и столкновение с реальностью, то многие разочаровались, но осталась чудная фраза "ну хоть фашизм не прошел.." Полная дикость..

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Серед тих людей,на відео,мій друг,київський журналіст Валерій Колосюк.
    Струс мозку,перелом ключиці.ребер,руки.
    Потім,як їх забрала швидка,вже в реанімації,йому вдалось,з допомогою медсестер вибратись з лікарні.бо ваші катюги прийшли їх арештовувати й туди.
    І не треба тут розказувати байок.
    Катюги прокляті.

• Подобається Подобається x 5
  7. Bastard

Bastard Well-Known Member

Він був правий. Ми такі по відношенню до людей.

8. Neva

Neva Well-Known Member

Ну, ничего, вскоре они поймут и то, что именно фашизм прошел в Крыму, а не что иное...

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Жоден модератор підтасовкою дописів у нас не займається.

Я не пробиваю, я просто скептично ставлюся до описаної Вами "легенди". Надто неймовірно звучить.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Які "його катюги", це ж дітвак, глянь де він емблему взяв
    http://wf.mail.ru/forums/showthread.php?t=44634&page=61

11. berkut

berkut миється в бані

то есть, он там "мимопроходил"? А среди моих друзей один попал "в плен" на майдан. Его избивала толпа битами (справедливости ради, нашлось пару Людей, которые защитили и вывели за пределы). А другой попал в "гражданскую" больницу. Пришла врач и сказала: "Пришли майдановцы, ищут ментов, так что лучше собирайся и убегай, потому что ваших тупо убивают, не глядя на ранения и т. п." Пацан уходил с простреленной ногой. И что ты мне хочешь рассказать?

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ви клянеться = присягаєте народу України. А не територіальній цілісності, як Ви написали.
    Блін, і це я, кобіта, що в армії не служила, маю Вам присягу роз"яснювати? :)

• Подобається Подобається x 6
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  14. berkut

berkut миється в бані

И теперь вопрос - КОГО вы считаете людьми?

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

Я, вообще-то, специально выделил: неухильно дотримуватись Конституції і законів України

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

У меня вопрос по другому поставлен - тролль он человек? :)

К страйкболистам донецким уши тереть пусть идёт :)

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не зрозуміють. Нормальні люди зрозуміли як фашизм народжувався, як Путін "спадково" прийшов до влади в 2000, як він зірвав будинки, щоб за нього голосували, як замордував більш ніж 300 дітей в Беслані...
    Якщо дотепер не зрозуміли, то вже і не зрозуміють...

• Подобається Подобається x 3
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

18. Bastard

Bastard Well-Known Member

Наша міліція звичне збіговисько шакалів. Якшо майданівців лупити - вони тут-як-тут, Музичка вбити теж герої. А коли 2 роки назад, два чечени з одним АКМ в Одессі забарикадувались, то 300 хероїв-беркутів ВСРАЛИСЬ їх штурмувати. Сикуни.
    Тре з тими беркутівц3ями на Майдані поступити, як чечени з русняцким ОМОНом - різати по кускам, а потім всю в купу поскладати на розвилках доріг.

• Подобається Подобається x 4
  19. Neva

Neva Well-Known Member

Может, и не поймут! Хотя на собственной шкуре оно доходчивее будет.

20. IngenerUA

IngenerUA New Member

SOS!!! Народ помогите патриотам на Востоке. Задрали иностранные чмошники и маргиналы местные на улицах и на сайте маленького города Рубежное в Луганской области:http://rubezhnoe.org.ua/publ/rubezhnoe_novosti/1
    Кто может - проголосуйте на гребаном сайте положительно за Украину, а если, кто в коментах отпишется против федерастов - особое спасибо. У нас Война информационная идет такая, что всем уже кажется, что кроме любителей раши уже никого другого и нет.
    Если можно - максимальный репост!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)