Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. harkov

harkov Well-Known Member

а это че за хрень в новостях^ Боевики, блокировавшие гостиницу, были зачищены активистами Антимайдана, которые пришли с Куликового Поля поддержать Олега Царева.

2. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Это понятно, в Донецке такая же ситуация, если не хуже, с Ахметовым. Но надо четко понимать, что как раз федерализация не избавит от всевластия местных олигархов, коррупционеров и воротил криминального бизнеса, наоборот, у них будет больше полномочий, больше свободы действий. Это я Вам могу сказать как гражданин федеративного государства (я в России живу).
    Уж не говоря о том, что возрастает опасность раздела Украины по крымскому сценарию (а также абхазскому и юго-осетинскому).

:give_rose: Песня, посвященная Донбассу (обожаю Ореста Лютого). :blush::)
    http://www.youtube.com/watch?v=IsEkCQPUPSA

---------- Додано в 01:15 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ----------

Что значит - зачищены? Зю рассказал, как все было. Там же еще информация, что его куда-то увезли из гостиницы и с ним нет связи. На ФБ пишут, что это может быть такой пиар-ход. Ну кому он нужен - похищать его? Он на свободе гораздо больше вреда своей партии приносит, чем пользы.

---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

Я в Киеве искала эту фашистскую символику - не нашла. В России ее гораздо чаще можно встретить.

---------- Додано в 01:32 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

Зю... :give_rose:Ты - Герой. Вы все Герои. Я читаю тебя и плАчу. Слава Украине! :give_heart:

• Подобається Подобається x 6
  3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Зю, ну ты художник :haha:

---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

До речі, про Царьова і його "зникнення" )

• Подобається Подобається x 4
  4. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Да всё норм с царьовым, забухал дядька, как это свойственно людям с его генной памятью, - ничё, примет андрюс ансвер и будет шо новенький. Нет, ну какой психологический надрыв у таварисча: ещё вчера он был полубогом, практически бессмертным, крутым посоном, а ноне его кто ни попадя по ряхе стукает! такое не всякий выдержит. Такое способно ввергнуть в пучину истерийки. Полагаю, что если бы по ментовской ряхе получил великий и ужасный дядюшка Пу, то его в тот же момент кондратий хватил бы от когнитивного диссонанса.

• Подобається Подобається x 2
  5. metallic

metallic Well-Known Member

Не знаю, насколько это правда. Но все же..

"Альфа" отказалась штурмовать донецкие и луганские админздания

6. Персі

То якась фігня, якщо місцева Альфа дійсно бунтує, можна просто перекинути з іншого регіону, та й усе

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Правильно, а то якась мутна ця "Альфа". То кажуть що їхні снайпери були на Майдані, тоді їм не здавалося що їм дали злочинний наказ. Їх треба розпустити як "Беркут", в топку.

Шо це за лексикон, "мочити", мабуть дуже поважний інтернет-ресурс. Ніхто не навчений нічому, крім як дубцем махати. Розпустити цих ідіотів.
    А в цей час батальйон національної гвардії проситься на відповідальні завдання, а їм пропонують вчити статут.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

9. Nikosa

Nikosa миється в бані

Расскажите, что происходит то? Срок ультиматума Авакова же вроде как истек

10. Персі

Ги, почитала заголовки на тому ресурсі, звідки ця новина :)

Активистка Евромайдана заявила, что её изнасиловали прямо на площади

Фрегат «Гетман Сагайдачный» отказался подчиняться Киеву и поднял Андреевский флаг

Всьо ясно :)

• Подобається Подобається x 3
  11. Bastard

Bastard Well-Known Member

Тільки у ваших садистських фантазіях.

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

"Альфа" тіки одна.

12. Персі

Так чого тоді в Харкові зачищали, а тут відмовляються?
    ІМО фейк

• Подобається Подобається x 1
  13. metallic

metallic Well-Known Member

Спочатку треба довести. Я теж багато чого сказати можу. Треба знайти снайперів, а тоді вже робити висновки. Для початку можна попитати нардепа Пашинського. А то якось всі про нього забули.

Миколаївський інформаційний ресурс. Наскільки поважний, не мені судити.

Ви плутаєте Альфу і Беркут.

Чому? І набрати нових ідіотів?

Це не їхня справа, штурмувати будівлі. До того ж, вони ще менш професійніші за ВВ-шників. Про альфу взагалі мовчу.

Тю, а "кацапські підстилки" не люди? Тоді на майдані були "европейські підстилки", так виходить? Звісно з сепаратизмом треба боротись, але тут палка на двух кінцях. Якщо у місті дізнаються, що у ОДА перестріляли їхніх земляків. Чи не піднімуться ще більші бунти проти нової влади?

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Як же цій новині у свій час раділи на Севафорумі. :)))

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Альфа - це сбушний підрозділ, є в кожній області.

15. Romko

Ні.
    Це зрадники Батьківщини.
    Це терористи.
    З якими перемовин не ведуть.

16. Bastard

Тим більше, там в основі, "зальотні козачки" з Кацапії. От їх пребити, щоб для інших урок був.

17. Romko

Там не їх земляки.
    Там рюзке потвори.
    І місцева продажна алкашня.

18. GeraST

GeraST Well-Known Member

Сам дивлюсь і не знаю, щось твориться циркоподібне, мені здається що хтось просто таки тролить верховну російську владу, щоб їх змусити щось зробити таке, щоб можно було ввести санкції в повному обсязі...ні за українців, а ні за росіян ні хто не дума. Така велика геополітична шахівниця, а ми в ній даже не фігури, а частинки того лаку, що на дощці, або може просто пилюка...ІМХО!

19. Nikosa

Nikosa миється в бані

Получается Аваков просто на понт брал? Типа не сдадитесь, будем стрелять. Не сдались, а стрелять то некому... Остается вызывать blackwater, или кто там. Их ведь есть у Вас? Или нет, как и не было в Крыму зеленых человечков?

20. Bastard

У.е. не вистачить. У них з/п від 800$ в день.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)