Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bastard

Bastard Well-Known Member

Зечка раз в житті сказала шото розумне, "мочити кацапню" [ маючи на увазі зєлєних чєлавечкаф], як срунет зразу вибухнув "планіруєтса гєнацид рузкаязичнага насєлєнія України"

Фаріон тоже раз чи другий, щось розумне сказала, маючи на увазі знищення сепаратистів, як зразу воплі про "гєнацид"
    Хотя, Я розумію - для вас боротьба із сепаратизмом і геноцид ( чеченців) одне і теж.

2. UNIA

UNIA Well-Known Member

О-о-о, истинный братушка пришёл учить глупых украинцев, как надо агрессоров и диверсантов братски любить.

Жаль на себя мозг не позволяет "примерить костюмчик", на свою страну, на свой город. :)

• Подобається Подобається x 3
  3. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  4. Syberian Cat

Syberian Cat Well-Known Member

Bastard, Тебя точно Romko укусил,беги ставь прививки от бешенства..:)))

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це шо, з рубрики "Філософи XXI століття"? Я так розумію Фаріон винна шо коцапи стріляють людей?

• Подобається Подобається x 2
  6. Bastard

Bastard Well-Known Member

7. Karenich

Karenich Well-Known Member

Да буде известно уважаемому сударю, что Севастополь от Днепровской воды вообще не зависит. У нас водоснабжение или от скважин или от речных водохранилищ с каналом никак не связаных. Так что недостаток воды не грозит совершенно. Сразу добавлю что лично мне не грозит и недостаток электричества, поскольку еще год назад поставили солнечные панели вкупе с инверторами и аккумуляторами. Коих на летний сезон хватает полностью. на самый крайняк есть газовый генератор.
    Теперь о предоплате. Предоплату мы берем 40% от общей суммы за период пребывания. При этом даем скидку в 20%. При наличии 42 мест для размещения гостей, сезоне с 1 мая по 1 октября и усредненной стоимости размещения одного гостя в 220 гривен с учетом скидки предлагаю самому посчитать сколько будет 70%.:)

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щас заплачу від розчулення:mocking:

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Харків"яни, дякую за натхнення

• Подобається Подобається x 6
  10. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну вполне зрозуміло і логічно - це здається це в тому часі було, коли Ви з дружиною партизанити пішли і крім безкоштовної енергії ще і своїми БТР-амі обзавелися, а ?

• Подобається Подобається x 1
  11. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  12. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Знаєте, у чому його проблема? Він соромиться бути самим собою. Ну, не знає він (закінчив МФТИ, а це багато чого значить), хто такий О.W., і що, це сором великий? Скажи правду, але він бреше, викручується (тщится быть лучше, чем он есть) і цим сам себе заганяє у глухий кут. Тому мені його і не шкода.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

А Крым? Или вам из "столицы" начхать, что без днепрвской воды полуостров превратится в полупустыню?
    Не политика заставила Хрущева "отдать" Крым Украине, а именно недостаток пресной воды.

13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Це, звичайно, аругмент нев'iденний.
    Воно тупеньке та бiдненьке, але вiн не злий по сутi - вiн просто як кацапський юродивий. Людей читати треба вмiти.
    А ця сцикуха просто лiзе буром, i ще бiльше заганяэ в кут i ще бiльше вiн губиться.
    Ясно iтак що просрався, для чого чмирити i опускати ще дальше.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я вже коментував цю "заяву". Повторюся:

- Доктор, сделайте так, чтобы я мог как Рабинович!
    - А что может Рабинович?
    - Он говорит, что может 12 раз за ночь!
    - Ну так и вы, голубчик, говорите что можете!

15. vladimirkiyv

vladimirkiyv Well-Known Member

16. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  17. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

18. metallic

metallic Well-Known Member

:haha: Это наверно Самвел, из 4 роты самообороны Крыма писал. Который вещал про "... самозахваченную киевскую хунту...":haha:

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А хто президент цієї новоутвореної країни? Бо вже написав привітання. Ось не знаю на яке імя послати. Думаю, Самойлович поставить також свій підпис...;)

20. metallic

metallic Well-Known Member

А чего Вы мелочитесь, зачем писать боярам? Пишите сразу императору, Москва, Кремль, В.В.Путину.

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

До речі. Ви спізнилися. Вони ж саморозпустилися.

:haha:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)