Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я знаю,що на югавастокє купа мерзоти.
    Для вас це героїзм,без сумніву.

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Как зомби, чесслово. Ну КАК люди до сих пор не поймут, что прошое осталось в прошлом и так как было уже НИКОГДА не будет??

Когда мои бабка с дедом начинают что то там пытаться говорить " А вот раньше."..раньше и вода была мокрее:)) Нарываясь на возражения с нашей стороны , махнув рукой " А, делайте что хотите, вам жить!"
    Правильно! Нам жить потому и не мешайте.

Ну вот...Вот с такого "моя хата скраю" и происходят фальсификации, вот потому мы и имеем таких при власти. Пусть кто-нибудь лишь бы не я......а потом возмущаемся и удивляемся.

Самое страшное - безразличие.

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кому воно нахер впало? "Лицезреть".:haha:Бур'яном заросте і собаки будуть спати.

• Подобається Подобається x 1
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну та хай собі заростає. У нас що, мало занедбаних ділянок землі?

Заодно і стане ясно чи справді вони так переймалися тими вождями:)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Немає культури в людей, шо ти зробиш. Немає архітектури барокко, класицизму, немає скульптури, немає музеїв з полотнами живописців. Натомість промзона одна, соцреалістичні доярки і бетонні болванки Вождя, зліплені безталанними ваятелями. Хто там культурний може виховатися?

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Правильно, це минуле. А риторика в дусі "капиталистические страны" - якраз і пережиток цього минулого :) Позбувайтеся. Ніякі роботодавці в ЄС не дивляться звисока на працівників, там зовсім інший рівень відносин, чому ви цього не розумієте? Це ж якраз у совку, це якраз зараз в нашій корумпованій системі роботодавці з тим же совком в головах дивляться звисока, відкрийте очі.
    :haha:
    От і скажіть: як з такою позицією, з такою неучастю, з такою бездіяльністю люди ще знаходять нахабство обурюватися, що в країні щось. на їх думку, не так? ЯК? Ви самі зливаєте цю країну в унітаз позицією "не піду на вибори, не піду на протест, не поцікавлюся, не зроблю, бо робота/ліньки/це мене не стосується". Задумайтеся над цим.
    В цьому, напевне, одна з ключових відмінностей між ЗУ та СУ. Ми боремося за свої права, ви майже нічого не робите (в більшості). А потім кричите, що Схід ніхто не питав.
    Перепрошую, завдання за 23 роки незалежності вивчити українську мову виявилося надскладним чи як? Чесно, після таких фраз хочеться написати щось у відповідь про загальний рівень обдарованості людей, які, живучи в країні 2 десятиліття, досі не опанували її мови. Це дивно, просто дивно. Чи хтось забороняє вам розмовляти російською? Чи вам бракує російськомовної друкованої та аудіо-продукції?
    Про 82 вбитих майданівців Ви нічого не чули, не знаєте?

Подумайте над цим.

• Подобається Подобається x 4
  7. iso

iso Well-Known Member

Правильно. Розбити нафіг. На звалище історії. Чесне слово - психологія революційних матросів.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайно шо розбити, непотріб же, в нього цінність як в бетонної урни. Це не пам'ятники люди знищують, а культ особистості.

9. iso

iso Well-Known Member

До чого тут культ особи. Це свідчення цілого пласту культури суспільства. Давайте палити Сосюру, Гончара, Шишка, Ерделі, Бокшая, Грекова. Спалимо "Землю" Довженка, хроніки Вертова... Це все звеличення соціалістичного суспільства, соцреалізм. На фіг воно нам.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звеличення соціалістичного суспільства ніхто не знищує. Знищують ката українського народу. Самі комуняки познищили свої ж пам'ятники Сталіну і довго не заиорочувалися на гуманізм.

11. iso

iso Well-Known Member

Вітаю. Комуняки прекрасний приклад для наслідування:mocking:

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не наслідування, ми їм просто допомогли прибрати за собою те, що вони самі ще не прибрали.

13. dimilian

dimilian New Member

Зря вы про погибших вспоминаете. Это напоминание (и свечи по ТВ) - только злит людей. Как вы не поймете? Да, гибель - это всегда плохо. Значит, нет аргументов и такое решение - уход от проблемы.
    Но, блин, почему не вспоминаете про милиционера из Херсона, которого зарезали "мирные" майданцы? А у него осталась жена вдовой и дочь 3 года без отца. У меня такой же возраст ребенку, поэтому очень хорошо все представляю. Уж извините, но когда подумаю о "мирных демонстрантах" - задушил бы всех своими руками за этот случай. За что дочь отца лишили? Как там с ссылке вашей говориться? ...суки...твари...скоты...

Что ж, думаю, что понял вашу точку зрения. Мы говорим об одном, но смотрим на вещи по-разному. Поймем ли когда-нибудь...надеюсь.

14. Bambook

Bambook Persona non grata

Це той, який студента намагався вбити?
    І звідки ви знаєте, що той студент - майданівець?
    І ще - він до Херсона не зі Львова приїхав. Херсонський він. От на Херсонському форумі й питайте. Чого ви сюди приперлися?

15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У нас выхода другого нет.
    Принять соседа таким, какой он есть.

16. mrochkizm

Вже 83 загиблих... один недавно помер від ран. А Вас це злить?
    Ви хворі, мені шкода Вас.

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

Йпрст, а за що 83 людини вбили, Ви про них не пам"ятаєте???? Це для Вас не люди, а люди лише менти і беркута, які стріляли з вогнепалу?

• Подобається Подобається x 2
  17. NorthWind

Bambook, будь выше, чес слово, не Тебе тут судить-рядить...

18. mrochkizm

Валіть на Майдан і душіть, чо вдома сидите?
    А, ну я забула - робота. нема часу.
    Жах який - 83 загиблі людини це лише привід для злості, бо сумна картинка в телевізорі ламає їм звичні ритми життя. В голові не вкладається.

Відірвіть дупу від компа і зберіть допомогу сім"ї загиблого міліціонера, а не просто шкодуйте. Хто Вам не дає допомогти його сім"ї, ініціювати збір коштів, теж інертність Сходу? Чи Вам і тут має цар зверху допомогти?

19. Forpost

Forpost Стоїк

З
    Усраться и не жить. ..а ви його три сторінки лікуєте.правий Самійлович -генетичне сміття

• Подобається Подобається x 2
  20. NorthWind

Forpost, Вы не генеральный прокурор и не санитарный врач.
    Вам не рекомендуют тут прыщик на подбородке выдавить.
    Наберитесь смелости с российским IP не срать там, где жрете.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)