Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

Я в курсе, мать писала.:mocking:
    Ваш ответ, был бы очень характерен для религиозного форума. Там тоже Библия одна, Истина одна, но церквей немеряно. И шо характерно, по убеждениям члена любой из этих церквей и сект, Истина находится именно в его церкви и больше нигде, все остальные еретики, предатели, антихристы и самозванцы.

Так, что хай буде ЧУШЬ и ЛОЖЬ. Другой бы спорил, я не буду.

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

Всё понял и даже осознал.:blush:
    :give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

1.Мне "ВСЁ РАВНО", я понимаю , что этот Ваш пост ДЕ-МА-ГО-ГИ-Я. 2. Мантрами себя можно убаюкать, но от этого не изменится реальность.

3. zet

zet Дуже важлива персона

Я не Порошенко... :) А насчет Европы, то там тоже ценят специалистов. А народ так уж устроен, что дает возможность жить хорошо - к тому и стремятся. Не сразу, так позже...

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не буде він спалений.
    На жаль, основна маса російського піпла підхіхікне.
    Придумають ще один анекдот про чукчу. На тому все і скінчиться.

Путін від вседозволеності абсолютної влади взагалі втратив всякі людські почуття і межі людяності.

Хабаровчанин, видно на останніх секундах відео, відчуває страшний сором, будучи публічно обпльованим із самого верху.

Верблюд Верблюдович Плювін.

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Не спілкуйтеся с піпою. Вона прийшла з нехорошими намірами. Лити бруд на одного із кандидатів у президенти.

• Подобається Подобається x 7
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хіба Путін не чукча?

• Подобається Подобається x 3
  6. medwedo berlogsoni

Не спілкуйтеся з піпою. Вона прийшла з нехорошими намірами. Лити бруд на одного із кандидатів у президенти.

• Подобається Подобається x 2
  7. forester

forester Well-Known Member

Насмотрелись местных телеканалов? Не зря же умные люди говорят, что смотреть и читать украинскую прессу опасно для психического здоровья... и вот результат!

Вот уж кто не оценивал мой ум, так это украинцы... :)

А что Вам о нём ещё неизвестно?

8. medwedo berlogsoni

Ні, звичайно. Про чукчу - добрі анекдоти.
    А про Путіна (згадайте анекдот про аптеку, куди зайшли ВВП і Медвед за виробами номер два) - їдкі.

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю шо заре двійник Путіна, бо він монгол, а той перший Путін не був вузькоокий.

10. medwedo berlogsoni

Нам все известно из того , что Вы написали, что пишете и что собираетесь написать.
    Так что можете себя не утруждать.

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ботокс і підтяжки очей дають такий ефект дуже часто

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ботокс викликає параліч нервової системи, а поскільки Путлеру ботокс вдарив в голову, то викликав параліч головного мозку.

• Подобається Подобається x 4
  13. pipie

pipie Well-Known Member

І навіть дуже!
    Абсолютно вірно! І якщо людина не інвалід і не пенсіонер, то повинен надеятся тільки на себе!

14. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Але той літав на істрєбітєлі, а цей - підвісом на диртоплані... о_О:crazy:

15. medwedo berlogsoni

І ще на додаток про хабаровські дороги. (До речі, колись Форд задався ціллю, щоб у кожного американця було авто, але то - їх заокеанські порядки, у Росії особливий шлях - бездоріжжя).

Колись у нас у селі був хвершал.
    Приходить до нього селянка і каже: Спина болить, не можу зігнутися.
    - Не нагинайтеся.
    Другий приходить: Коліно болить, присісти не можу.
    - Не присідайте.

Так і цей російський хвершал: Зачем купил автомобиль, если дорог нет і не будет. На Запад раширяемси.

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітаємо на форумі. :)

У нас тут тема є чималенька для тих, хто хоче, або вже переїхав до Львова. :) Почитайте.

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=96780&page=65

• Подобається Подобається x 3
  17. medwedo berlogsoni

Якби ви написали "надеяться" із м"яким знаком, то гугл-перекладач видав би "сподіватися".
    Пишіть без помилок, пажалуста.

Зі. А взагалі-то - "покладатися".

Наберешся тільки сорому, з Вами спілкуючись.

• Подобається Подобається x 2
  18. forester

forester Well-Known Member

Какой мерой мереете, в той и воздастся. Теперь вашим мнимым сепаратистам помагают мнимые россияне в борьбе за независимость своих восточных братьев в борьбе за независимость от вашей вонючей хунты.

Наверное у них у всех одни свинные рожи и клыки с которых падают капли крови..

Господи, да пожалейте Вы свой мозг, не смотрите Вы украинские СМИ...

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Так я и не утруждаю...

19. kym

kym Well-Known Member

Так вони і так підтримують. Та й мене найменьше цікавить думка росіян - національні інтереси України вимагають роботи по дестабілізації і розвалу Росії на Московське царство і все інше... ну приблизно так
    самий кращий захист -це напад.... пора водити українські війська в росію... а перед тим туди правий сектор відправити щоб мости через Волгу позривав

20. pipie

pipie Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)