Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Правди не може бути декілька вона одна,і події одні,тількі є тверезий розум,а є кісільов мозку

• Подобається Подобається x 3
  2. pipie

pipie Well-Known Member

А замість кого Ви хочете в Європу? Замість турків до Німеччини? Або замість алжирців до Франції? Або до Англії замість індусів?

3. Donetsk

Donetsk New Member

Переезд во Львов

Добрый день. Меня зовут Владимир. Живу в Донецке. Мне 47 лет, 20 из которых проработал в Восточной таможне. Закончил курсы логистики . В связи с сегодняшними событиями в Донбассе и с тем, что я и моя семья категорически не разделяем идеологию сепаратизма, хотел бы переехать на постоянное место жительства во Львов. Вместе со мной – моя жена, заслуженный журналист Украины, с большим опытом телевизионной работы, а также работы в печатных СМИ, мой сын, журналист - в последнее время он работает старшим диспетчером Центральной аппаратной в Международном аэропорту «Донецк». Если нам удастся найти работу во Львове, мы с радостью переедем в этот замечательный город, где нам придется снимать жилье. Мы будем благодарны всем, кто откликнется на просьбу о помощи в поисках работы. Все мы очень ответственные и серьезные люди. Надеемся найти во Львове не только работу, но и новых друзей.

Мой адрес: valnat1966@yandex.ru

• Подобається Подобається x 5
  4. ollan

ollan Well-Known Member

Я, к сожалению, не уверен.:sad:

5. zet

zet Дуже важлива персона

Не знаю как он и что строил, но на его предприятиях народу работалось очень неплохо. Сокращения же провел, только после того, как его российские санкции хорошо достали и вынудили открывать заводы в России. Теперь в России снова прекращает производство...

6. pipie

pipie Well-Known Member

А мешканці Київської області розповідають, що у них їздять по селах автобуси, на роботу в Київ на фабрику "Рошен".
    Якщо зарплати хороші, чому люди з Києва не йдуть працювати, а збирають людей по селах?

7. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

В студію "адрєса, паролі, явки, балаболка Піпі! Кому, хто "розповідає"?

8. ollan

ollan Well-Known Member

Теоретически и в идеале - да.
    Но практически, люди из этой правды выделяют для себя только выгодные им фрагменты. Именно поэтому, у каждого своя правда и никто не хочет принимать фрагмент правды другого. Потому, что тот другой фрагмент может высвечивать их не в лучшем свете, а это может быть неприятно. Вот и всё.

• Подобається Подобається x 1
  9. Moskal Charivnik

ЧУШЬ! И не только чушь, но и ЛОЖЬ.

10. pipie

pipie Well-Known Member

11. Moskal Charivnik

Сайт ОБС??? Тю...

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Moskal Charivnik,
    ollan, :flag_of_truce::flag_of_truce::flag_of_truce:

В нас є розділ про релігію та філософію для таких дискусій, в політиці і без цього гаряче :)

• Подобається Подобається x 3
  13. zet

zet Дуже важлива персона

Я могу рассказать только о Кременчуге, так как у нас тоже есть "Рошен". Получали побольше, чем на НПЗ (нефте-перерабатывающем), но и собеседование всегда при поступлении довольно жестко проводили.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

ОБС не ОБС, але на таких сайтах багато реальних людей пише, а лише боти чи конкуренти ;) Можна пошукати ще й інші сайти та форуми, там почитати.

• Подобається Подобається x 2
  15. Moskal Charivnik

Ніц не маю проти, каюсь й просю пардону... [​IMG] :give_rose:

16. selonov

selonov Member

И не русофоб и не фашист а просто ближе европейская культурв

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо ще хтось не перепостив...
    Душевед А.Бильжо, как обычно, жжёт
    http://www.echo.msk.ru/blog/bilzho/1302812-echo/

• Подобається Подобається x 2
  18. Moskal Charivnik

Вам скажу правду: у даному випадку я одразу згадую підпис Zet і повністю його підтримую...(у сенсі не Вашого посту, а того що є проста річ - під час війни владу не критикують...)

Останнє редагування: 18 кві 2014
  19. pipie

pipie Well-Known Member

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Голкіпер Іллічівця Рустам Худжамов не розуміє людей, які підтримують окупантів.

Про це вихованець Динамо заявив газеті "Експрес", коментуючи події, що відбуваються в Україні.

"Мене дивує позиція наших людей, які піддаються на провокації і підтримують окупантів. Мені теж не подобається, що бензин став дорожчий, а долар виріс. Але, з іншого боку, хто, якщо не ми, наведе порядок в країні?", - сказав він.

"Моя позиція чітка: ті люди, які хочуть жити в Росії, люблять Путіна, нехай збирають свої речі і... валять туди. Сибір велика, там є, де жити", - зазначив гравець.

За його словами, Україна єдина і неподільна.

"Як може росіянин приїхати сюди і розповідати, що я повинен жити під російським прапором? Це що, жарти такі?Я їх не розумію", - продовжив Худжамов.

"Нарешті країна об'єдналася. Львів і Донецьк думають однаково. Українці чітко висловлюють свою позиції - Україна єдина і неподільна. Чому, вибачте за слово, якийсь москаль повинен заважати мені будувати мою країну?, - цитує футболіста Dynamo.kiev.ua.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)