Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми будем воювати.
    А світ в стороні не залишиться.

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

Чуркін тільки що ще не те плів.
    Тільки,хто його зараз слухає?:)))
    Тільки що рашку в тисячний раз за останні дні тикнули рилом в її брехню.

США оголосили "ізольовану" Росію за межами міжнародних норм

• Подобається Подобається x 1
  2. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Конечно! Весь капиталистический мир нам патроны давать будет... в долг...

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Лучше "патроны в долг", чем бесплатный "российский сыр". :yes:

• Подобається Подобається x 5
  4. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Тут крыть нечем, т.к. бесплатный сыр, как известно, только в мышеловке :)

• Подобається Подобається x 2
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Отже, час Ікс, Схід України (і Південь)

Фух!

За Одессу я молчу. Ничего не имею сказать за Одессу. Она уже сама за себя сказала.

И еще за Запорожье забыл, точнее, не забыл, а устал ссылки вытаскивать.

Коротше кажучи, на даному етапі Схід зовсім не палає бажанням приєднатися до Росії.

Ну, а з Кримом доведеться на певний час попрощатися. Не назовсім, звичайно.

Хай буде ще й Запоріжжя

6. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Аваков: граница с Россией практически перекрыта
    http://glavnoe.ua/news/n169696
    Защитные рвы появились на украино-российской границе в Донецкой области
    http://glavnoe.ua/news/n169689

Хоч кордон нарешті обладнають.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кордон з Рюсляндом повинен виглядати так

або так

чи так

• Подобається Подобається x 8
  8. Romko

Рузкє потвори,в Харкові палять книжки про Голодомор.

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

Юрій Винничук
    У Харкові спалили "Просвіту" і книжки. Який знайомий почерк! І яка глибока традиція! У 1914, коли асвабадітєльная армія увійшла в Галичину, то перше, що нова влада зробила -- заборонила всю українську пресу, у "Просвітах" солдатня влаштувала конюшні, а книжки і часописи попалила.
    Більшістю росіян (тут я маю на увазі саме російських росіян) керує люта ненависть до всього українського ще з часів Виговського і Мазепи. Це у них в крові. Цікаво, що у цій тваринній ненависті до України відбулося подивугідне єднання люмпену і криміналітету з діячами культури.
    У ХІХ сторіччі вони нас обзивали "мазєпами", після Першої світової - "пєтлюравцамі", а тепер настала черга на "бєндєравцев".
    У Москві Андрія Макаревича з синьо-жовтою стрічкою перестріли здивованим вигуком: "Андрюха! Жид Бандере продался!"
    Я так бачу, що скоро буде престижно називатися бандерівцем, незалежно від походження.
    І ще одне: вітання "Слава Україні", хоч це й дуже хочеться Фаріон, не бандерівське, бо побутувало ще в Першу світову. А відповідь "Слава героям" зявилася в ОУН ще до того, як вона розкололася.

• Подобається Подобається x 6
  9. Персі

Персі La mafia è immortale!

Про Донецьк
    І правда ж. Хтось щось чув про "зарассєю" мітинги в Дніпрі, відколи туди Коломойський прийшов? Отож ж бо й воно

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ніколи б не зміг виразити стільки змісту в кількох реченнях. Геніальна людина.

11. Neva

Neva Well-Known Member

Люди, поймите, что те "русские" (на самом деле не являющиеся русскими), которые уничтожали вашу культуру и книги в прошлом веке и в этом веке, точно так же на протяжении многих веков уничтожают культуру и искажают историю русских, а так же всех других народов, до которых только могли дотянуться и для достижения своих целей оболванивали и обыдлячивали население.

• Подобається Подобається x 5
  12. kym

kym Well-Known Member

Та не переживайте ви за Схід. Небуде там нічого.всі ці мітинги діло рук російських агентів. Вони організовують вони гроші дають. ви забули що Схід-це болото ...вони нікуди не підуть і нічого робити не будуть у них немає ідеї. Перехід під росію це не ідея, за яку варто вмирати - це кіт у мішку Ці зборища на 3-5 тис людей це максимум скільки можуть мобілізуати. Власне ці поргомні зборища тому і продовжуються що Схід це болото. У Львові, Франківську, Рівно погроми робили скоріше всього за цим самим сценарієм і напевне ці самі люди(це терпер майже очевидно - почерк той самий), але західняки зразу зупинили це і тут спокій. Причому зупинили самі люди а не влада. Люди на сході цього не зроблять, через те треба щоб це зробила влада... А влада це зробить бо коли погромили офіс Тарути то тепер він буде своє захищати. а якщо і далі не зможе то тре міняти.Там немає проблеми нейтралізувати тих пару сотень руских агентів і і все заглохне...і не треба панькатись. У Дніпрі Запоріжжі, Миколаєві, Одесі спокійніше не тому що там влада сильніша а тому що не вистарчає у росії сили на таку кількість провокаторів. Вони зробили ставку на Крим і по можливості на Схід, на решту у них просто немає агентів. На границі з росією майжевсюди є вже армія так що зелені чоловічки так просто уже не появляться. а щоб танками перейти границю це уже трохи інакше як зеленими чоловічкми. По танках уже можна стріляти без попередження.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

браво ... але це схід виходить на мітинги за Єдину країну там де можна нарватися на прихильників РФ як в Донецьку, це схід посилає нахер у в/ч емісарів раші ...

а по БТРам чому не стріляли? не зовсім танк ? в Херсоні не дуже завадила наявність армії ...

14. kym

kym Well-Known Member

Так не на мітинги треьа виходити, а людей у емісарів відбивати....двісті триста емісарів самі нічого не зроблять.Я вам скажу як це у Львові було. утой же вечір після погромів львівяни через інтернет телефони , знайомих, автоклуби і інші речі масово вийшли на захист райвідділів МВД , і інших держустанов. Мер зайняв правильну позицію і сам закликав людей до патрулювання містом. На патрулювання зголосилося більше 1000 машин. Всі ці любителі погромів не могли зібрати більше 50 - 100 людей які зразу нейтралізовувались. Більше того скажу вам що у той період коли на вулицях майже не було міліції злочинність впала у 4 рази... Оттепер бачите різницю між Сходом і Заходом. Це якразі є ця страшна сила що називається ідеєю.Так що не сперечайтесь а просто беріть з нас приклад і все буде добре

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

можливо, ось це вже дещо ...

16. Romko

Антіхвошисти...:)))

Учасники проросійського мітингу в Донецьку під час блокування будівлі обласної прокуратури вщент розгромили ветеранський музей.

Про це повідомляє видання "Новости Донбасса".

Музей ветеранів знаходився на одному з поверхів будівлі Донецької обласної прокуратури.
    На фото видно, що після захоплення прокуратури в музеї вибиті скляні двері, а на підлозі розкидані, очевидно, експонати музею ветеранів.

17. Green belt

Green belt Well-Known Member

Цікавить думка жителів Сх.України. Зрозуміло що центр міста чи музей захищати проти натовпу гопів страшно, але власні двори чи будинки Ви патрулюєте? А якщо будуть трощити Ваші машини (чи можливо вже трощили) Ви будете протидіяти ?
    Можливо я не розумію всіх труднощів життя в Ваших містах, але важко сприйняти інертність стосовно майна, мого чи мого сусіда, "нажитого важкою працею".

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

На полу очевидно раскинут настенный календарь, а на фото обычный служебный кабинет

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:04 ----------

Не патрулируем, пока нет необходимости, у нас не бродят по дворам вооруженный люди, как в Киеве, официальные учреждения должна защищать милиция, которая почему то это не делает. По поводу инертности, я слабо представляю, что в нашем микрорайоне появятся гопники, у нас даже нет ППСников, аборигены сами разбираются с пришельцами

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тим22
    Вислів "Моя хата з краю" означає зовсім не те, що багатьом здається (мовляв - "я пересиджу, мене це не торкнетося").
    Насправді це означає: "Моя хата - крайня на хуторі з боку Дикого Поля або "Большой дороги". І я маю бути особливо пильним, щоби першим відбитися від розбійників та/або встигнути вчасно попередити сусідів про небезпеку."

Сьогодні саме ВАША хата з краю. Відсидитися не вийде.

20. Romko

http://youtu.be/dcIxIpdKFFw

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)