Східна Україна

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем dimilian, 24 лют 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Руским фашистам повода не треба. Є два моменти що рускі не підуть через границю - путін до довгої війни не готовий. Путін боїться починати війну.
    60% руских поступлень у бюджет - газ і нафта. Центральний пункт який перекриває руский газ - на заході України - Богородчани. Там сходяться три гілки газогогонів. у разі чого Газ буде перекритий не залежно від рішення влади в Києві. Нафтопровід Дружба перекривається у Львівській обл. . 500 млрд руского стабілізаційного фонду лежать в більшості у Банк оф Америка - треті санкції його блокують. Тільки для підтримки курсу рубля росія тратить 1 млрд дол в день. При прямих військових діях на Україні за два місяці у росії кінчаться гроші. І тоді почнеться грабіж росії- спочатку золотовалютних запасів а потім територій. Рускі аналітики це теж знають.
    Пограничні війська на сході посилені (іх більше) західними прикордонниками і наскільки знаю з приватних розмов будуть стріляти не чекаючи команди з Києва.
    Візит голови ЦРУ в Киів означає що військові дістали доступ до американських супутників і тепер знають що де і коли робиться на рускій території.
    Крім того Путін КГБ іст і готувався иільки до спецоперацій а не до відкритих військових дій. Він іх боїться. Доказ - яе тільки Турчинов заявив про дії армії то рускі зразу побігли до Ради Безпеки

• Подобається Подобається x 5
  2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

І я кажу за Донбас. У нас на станціях стоять військові ешелони по декілька днів...
    І на кордон їжу возимо, і кошти збираємо...

• Подобається Подобається x 7
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

наивные речи (уж простите) "люди" собрались и захватили, ага щщщаз, спецура керует - это один вариант, второй - удельные князьки хотят феданализацию - что б денежку себе в кармашек смеле класть, в Рашу им тоже не вариант там такие якцо псев, что киевские покажется монашками-дошколятами ...

4. Eric Cartman

Eric Cartman Active Member

При такой неразборчивости, чем вам Янук не угодил? Він що москаль?

• Подобається Подобається x 1
  5. Andrey krm

Andrey krm New Member

Да многое та чтобы понять нужно увидеть самому. К захваченному гор отделу милиции приходил через час. Там было много народу которые просто смотрели чтобы понять что происходит, а были и те которые рассказывали какие менты по понятиям, а какие нет. В первый день после захвата люди возмущались, но теперь все равно лезет вверх. Как тут радовались захвату бронетехники, это не описать словами. Хотя не все. Просто реально здесь поговорить становится не скем. Те кто возмущался громко, замолкают страшно.

Отправлено с моего Lenovo A3000-H через Tapatalk

6. artobstrel

:wacko: ... ворюга, бандит, тупой, предатель, чмо, еще раз чмо, - пожалуй для начала хватит ....

• Подобається Подобається x 4
  7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Захотили. Можливо ту, що була на території області, але з десяток БТРів є... У Донецьку орудує Харківський Оплот. Тому у Харькові поки не так спекотно... Думаю, що зачистять Донбас, закріпляться, а там підуть по всій Україні.

8. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ерунда полная.

Конечно, они опровергают захват БТРов, потому-что БТРы никто и не захватывал. Захватили БМД и именно те, что были в Краматорске.

9. artobstrel

я не розумію про що ми говоримо? десяток диверсантів в змозі утримувати населені пункти, захоплювати об'єкти і навіть розстрілювати наших контррерористів ... про яку довгу війну ми говоримо? якщо без війни вже є тактична перевага ... я навіть уявити боюся що буде в разі введення військ та справжньої війни, піде "народ" а за ним спецура і привіт ....

10. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

kym,
    Я бы путьку не спешил недооценивать. Не думаю, что он спецоперацию не подкрепил резервным планом открытого военного вторжения.

• Подобається Подобається x 2
  11. kym

kym Well-Known Member

Думаю не все так просто - якщо бронетехніка не має боєзапасу то це купа металолому. Захватити БМП - не просто - закрився з середини і сиджу.......... командир машини - знає про АТО і знає що у випадку здачі машини - отримає довічну тюрму - зрада Батьківщині і варіант що він втікне до росії мінімальний - іде АТО. Крім того в машині він не один. крім того кожний офіцер реально оцінює хто візьме верх - оеальність така що Україна все одно візьме верх. Ну і думаю що коли формували АТО то хоч мінімально підбирали кадри. Якщо офіцер був руским агентом то відрився зарано - критична фаза АТО буде пізніше.
    Так що -не все так просто....

12. UNIA

UNIA Well-Known Member

я и не говорил, что "люди" захватили, с чего вы это взяли.

На видео из Краматорска чётко видно, кто захватывал.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rwoREucvuyA

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Більш того - російські "спецслужбісти" після вчорашніх дій ЗСУ вже тікають до Рашки. "Вещдокам" аж ніяк не можна потрапляти у полон.
    Тепер на Сході бешкетуватимуть навчені ними сепарасти.

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

А журналісти наполягають

15. kym

kym Well-Known Member

Та що його оцінювати - він авантюрист, а авантюристи бояться спротиву і відкритості.

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:15 ----------

Ви вроді з Словянська - вийдіть на вулицю і перевірте

16. GeraST

GeraST Well-Known Member

Звонил приятелю в Краматорск, он аккурат живет в Старом городе и ходил в магазин, когда там катались урлоки на БМД, местные жители им кричат "Зачем вы сюда явились, нас не надо ни от кого защищать", на что урлоки им в ответ "Снимайте нас и выкладывайте в Инет, чтобы все видели что мы уже здесь!" ЧТо-то я ничего не понимаю. Это одни и те же БМД что в Крамахе, что и у нас.

17. artobstrel

здають техніку, просто/не просто, її здають ... без бою ... і це пздець ...

18. GeraST

GeraST Well-Known Member

А что проверять

http://slavgorod.com.ua/News/Article/837

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

20. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Авантюрист или не авантюрист, но спонтанности в его действиях лично я пока не наблюдаю. А вдруг он не боится сопротивления? И вкусненькое на потом приберег? Держать ухо востро нужно нашему СБУ и Минобороны.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)