Східна Україна -9

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ollan, 30 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Кабмін формує свою колону гуманітарки для сходу України
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/13/7034714/
    ===========
    Моя на то реакція:

Микола Жовніренко _ 13.08.2014 16:06
    Я з самого Донецьку. п. Яценюк! Не треба так дешево вестися на любоффні пропозиції Пу-тіна! На хєра з ним тягатися, тим самим підтримуючи те, що він знову затіяв на свою користь. Вже сам факт російської заяви про "гуманітарку" пішов їм в зачьот, а ще ви, бєстолочі, в Києві зайорзали своїми тиловими жопами, тим додаючи Пу-тіну плюсів... От на фіга І. Геращенко (до речі, уповноважена по якійсь нормалізаціїї в Донбасі) з серйозним, трагічним виразом обличчя, не вилазячи з Києва і гадки не маючи про нашу-мою донбасо-вонючку, вже добу вопіт по 5-му каналу про продовольчу катастрофу в Донбасі... Стведжую, - якщо розкупили тушонку і в якомусь селі, де тіко шо бомбанули, є затримка з підвозом хліба, то це не треба зводити до катастрофізму, продукти є в достатній кількості, а замісь буханців селяни в момєнт пишок напечуть, бо запаслися мукою та іншим немєряно і українці і сепарати...
    Оцих падлюк - з України, а ту гуманітарку я би взагалі під любим приводом на кордоні застопорив..

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

Скажу свою особисту думку, яка сформувалася тільки вчора, щодо тієї підлючої російської "гуманітарки". По-перше: росіяни, як хронічні чемпіони світу по сволочізму, брехні, підступності,.. черговий раз довели свою унікальність в цьому форматі... Воюючи на загарбання проти України і водночас пертися наче з гуманітарною допомогою до нас,- на таке здатен не просто ворог з азійською, незрозумілою для Європи ментальністю, але й дуже професійно, мАтрично досконалий в цьому сенсі суб'єкт. Я би взагалі категорично відмовився від тої допомоги, бо вона нам по-любому вийде боком.

• Подобається Подобається x 4
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Мне сразу вспомнилась эта песня:))): [CENZ]http://youtu.be/_M3nVRkCW0Y[/CENZ]

• Подобається Подобається x 3
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Сам ФАКТ ЦІЄЇ РОСІЙСЬКОЇ ПРОПОЗИЦІЇ зіграв ВЖЕ на користь Росії. Що тут незрозумілого? Як і незрозуміло те, чому українські можновладці ніяк не допетрають, що росіяни ніколи, підкреслюю,- ніколи нічого не робили, аби за так і від щедрої душі... Нічьо,.. війна закінчиться рано, чи пізно...

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

Повторюю свою думку, як донеччанин, (дві хати якого періодично знаходяться під ба-ба-хи то Граду, то гаубиць), що краще з росіянами взагалі, ані з яких питань справу не мати, не на нашу користь в любому випадку буде любий наш дотик, у відповідь на їх любоффні зазиви... Вони - профі, як і державники, як і наші вражини, бо мають сотні років державу, наші владні "еліти" за 23 роки професійно навчилися тіко красти...

4. zet

zet Дуже важлива персона

13.08.14 16:49 Красный Крест не будет заниматься российской "гуманитаркой", если ее подвезут к контролируемой террористами территории

• Подобається Подобається x 5
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Гітлер, бєдняга, не допер взяти Київ, а потім пригнати до нього гуманітарку в 280-ти вантажних "Татрах"... Путін впєрєді-і-і !!!

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Никто и не спорит... Но пруцца же, сволочи, огородами.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Які вони профі, не смішіть мене. Раз за разом доводити свою чергову имперію до коллапсу - хіба шо в цій справі вони профі? Мені цікаво як вони будуть жити на правах КНДР, всього ж місяць санкціям, а рік пройде?

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Не фатало зі мною ще спорить... бо ... ж зі злості, тут і так на каторгу після війни сто пудов, шо якась піде... Усіх кацапів, без винятку, раніше так не думав, але тепер абсолютно зрозуміло, треба етапувати на історічєскую родіну під любим соусом...
    Зі "своїми", етнічними тварюками, як зрадниками, звичайно все буде простіше.

• Подобається Подобається x 2
  9. Rosto

Rosto Well-Known Member

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Пустопорожній трьоп. Поки що вони, як і сотні років підряд, тримають постійно в "піднесеному" настрої весь світ...
    Шо за дєцкий лєпєт? У них є Бомба і поки що - труба, з якої щохвилини мільйон ллється... Це - факт, а басні про КНДР навіть школярам мабуть смішні будуть...
    треба жити реаліями,.. ми в НРУ, ще 25-ть років тому були впевнені, що Росії от-от гаплик і шо? Росія нам, якби не Амирика, сразу після Криму лєгко би жо...у зробила...

• Подобається Подобається x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нікого вони не тримають ніде. То вам в теперішньому інформаційному просторі так здається. Світ живе своїм життям, і Росія там на 36-му місці серед актуальних проблем.

Відсос Петрович би зробила. Я на "би" не реагую, бо

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

і харашо, шо донбасскими огородами, а не сразу после Крыма прямой дорогою Муравйова, только танками, и прямо на Киев

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В снах між полюціями.

14. zet

zet Дуже важлива персона

Не просто так появляются такие официальные сообщения...

13.08.14 17:17 В АП не исключают вторжения российских войск в Украину под видом гуманитарной помощи

15. Коньъ Пегий

АП прямо Капитан Очевидность.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Это такое предупреждение, что стрелять таки будут по всякой белой нечисти, появившейся не там, где надо...

17. Коньъ Пегий

Тем более, что КК так и не знает, что они прут. Но явно не плюшевых мишек.

18. ollan

ollan Well-Known Member

Хотелось бы, чтобы это было правдой.

19. Petrov

Petrov Well-Known Member

Ну это только статья... Я выводов по Боингу пока не делаю, хочу дождаться конца официального расследования.
    Но вот что меня удивило: http://nvua.net/ukraine/Rezultaty-r...a-Boinga-razglashatsya-ne-budut-GPU-7355.html
    "Украина, Нидерланды, Австралия и Бельгия договорились, что разглашение информации о расследовании авиакатастрофы под Донецком возможно только с согласия всех сторон"

Я что-то ничего не понимаю... В самолете были граждане Малайзии, но, насколько мне известно, граждан Украины там не было. Т.е. решать, будут ли разглашаться результаты расследования или не будут должны те страны, чьи граждане погибли. Кто сбил самолет, неизвестно, условно можно выделить три варианта: Россия, террористы из ДНР, Украина.
    И тут подписывается такое соглашение... Т.е. любая из сторон соглашения, допустим, Украина, может наложить вето на разглашение результатов расследования, Голландия ничего не разгласит, а Малайзию вообще никто не спрашивает?????
    Что сие значит, это фейк? Или... эксперты уже поняли, кто на самом деле сбил Боинг......??

20. Коньъ Пегий

Допустим?
    P.S. Rosto, ты сколько еще раз будешь сюда эту статью пихать? Плачет банька по тебе.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)