Східна Україна -9

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ollan, 30 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Petrov

Petrov Well-Known Member

Почему не радуют?
    Вот карта от 01 июля 2014 года: http://ru.slovoidilo.ua/uploads/news/ato/map_ato_01-07-2014_12_w660.jpg
    А вот на 10 августа 2014 года: http://ru.slovoidilo.ua/articles/41...-po-sostoyaniyu-na-10-avgusta-v-dinamike.html
    По-моему, молодцы, так держать!! :uanew:

• Подобається Подобається x 4
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Уже есть за 11 августа

Карта АТО по состоянию на 11 августа (В ДИНАМИКЕ)

11 августа 2014, 12:15

http://ru.slovoidilo.ua/articles/4177/2014-08-11/karta-ato-po-sostoyaniyu-na-11-avgusta.html

• Подобається Подобається x 5
  3. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

Взагалі-то, безпосередньо слухаючи роботу не тільки гаубиць і Градів, але й знаходячись (як вчора) на відстані 150-200 метрів від використовуючих з обох боків лише стрілецьку зброю, скажу так: складається враження, та й не тіко в мене, що урядові війська могли би без зайвих втрат, а може й меншими, багато бистріше завершити АТО. Враження таке, що їх стримують. Багато які дороги відкриті, по яким можна форсувати шлях до їхнього штабу, у сепаратів явно недостатньо сил для утримання величезного міста перед цілою українською армією... Вони перекидають техніку і людей з місця на місце...
    Оце вчора моя хата опинилася прямо збоку того стрілецького бою,.. я якраз собі доварив квасоляний Suppe і налив таріль... Тут, ні с того, ні с сього, пішла така пальба що мухи, як вертольоти, заклякли в воздусі... Позвонив сусід (він теж відправив вже давненько своїх домашніх з Донецьку) і запронував, щоби я повз городом в його бункер під гаражом... Я відмовився, бо той бункер висотою всього 1,5 м, тобто я туди не вписуюсь, а лежачи я не вмію думати... В мене й стоячи з цим не дуже добре, а то вабше... Так от, я подумав, логічно злопав свій потрясний суп і пішов на другу квартиру в багатоповерхівці за 2,5 км від хати... Оскільки траспорту ніякого не було йшов обабіч дороги... Пройшов спокійно мимо їхнього мобільного блокпосту, який вони виставили тіко шо, під час того бою... Скажу вам, коллєктів, це були чисті "ополчєнці", не росіяни, тобто, м'яко кажучи, не дуже добре виглядаючі "донбаскіє парні"... йопсєль-мопсєль, тримай мене Зіна:yahoo:
    Поки йшов, обігнали два танки і дві БМП-ки, а ще автівка, у якої повністю знята задня сторона, а встановлений кулемет на то місце, де зазвичай півкабана на продаж везуть... якийсь шльоцик, з них, мені махнув, мабуть в надії, шо я у відповідь заскачу від обуянія, але я тіко й то зробив, шо скрутив дулю... ну, звичайно, в кармані своїх бєжевих Pierre Cardin... а то мало шо, як мінімум мого дорогого кардена попортили б...

І шо це я на штани перескочив?... Так от, таке враження що комусь вигідно, аби ця війна протягнулася,хоч на день, хоч на пару тижнів, а подовше, бо це ж величезні гроші, а війна їх запросто спише...

• Подобається Подобається x 3
  5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Конь, прочитал тебя и, наверное, кроме того, что у меня уже третий день рот не закрывается, так ещё я, кажись, и заикой стал...
    Рот не закрывается потому, что третьего дня, идя с роботы, я попал под разрыв всего в нескольких сотнях метров градовского "подарка". Чесно скажу, от неожиданности, и от офигенно трескуче-громкого взрыва я присел на полусогутые... И понял тогда же, что нужно ходить с открытым, как положено ртом, бо барабанные перепонки могут пострадать...
    Открыть то я рот открыл, но теперь он напостоянку не закрывается... Тот же суп я вынужден просто заливать столовой ложкой... Суп побулькает-побулькает в глотке, а потом махом проваливается, как это другой раз бывает в застопорившейся раковине, или в унитазе:haha:

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Весело живете.

Все пропало, кому це вигідно, за шо стояв майдан?

8. Petrov

Petrov Well-Known Member

Главное, чтобы не получился такой же штурм, как рос. войска штурмовали Грозный в 1994-м году. Надеюсь, украинские командиры учитывают опыт той войны.

• Подобається Подобається x 7
  9. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ну у Вас и сравнения... :crazy:

10. Petrov

Petrov Well-Known Member

Думаете, украинская армия не может так же напортачить?

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Да они больше, чем учитывают... Я лишний раз убеждаюсь, а когда-нибудь это обязательно распишут, что украинцы и на войне другие, чем русские,.. не дикари, одним словом... мне кажется, что даже слишком жалостливые по отношению к тем, кто нас никогда не жалел сотни лет, и сейчас, вопреки, что видит весь мир, действуют просто по-варварски...

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

не панікуй і не усугубляй,.. бо в мене рот закриється:yahoo:
    Матильда, мерси за Данилова, он стоит того, чтобы его послушать... он наиболее приближен к тому, что в Донбассе по реалу потому что здешний...

• Подобається Подобається x 3
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так вони ж більше думають, ніж роблять. А коцапи думати не люблять - там все по накатаному, зрівняти з землею, тоді розбиратися. Тільки Ічкерія і Новоросія - це різні речі, солдати Аллаха і ростовські забулдиги. Ці самі забулдиги облажалися в Ічкерії, облажаються і в Новоросії.

• Подобається Подобається x 2
  13. Moskal Charivnik

Как "так"? Танковые дивизии еще на подходе "дохли", помню, на "Уря!" пытались, да отхватили тогда - помню. А как сравнивать Украинскую армию НА СВОЕЙ ЗЕМЛЕ и после 2-х месяцев боёв против мразоты в панике и истерике с теми событиями, когда АРФ противостояли Патриоты, да еще мечтающие умереть за свою землю? :haha::crazy: Не вяжется просто...

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Не кажется! Иначе нам всем "кажется"... Зачем-то берут живыми главарей, последний пример - ветеран франц. легиона!!! А потом всё по кругу: заложники, обмены - головняк. Правильно сказал Семенченко(низкий поклон парню!!!) журналюгам "Ну какие инстанции, какой "суд"??? Мы его позавчера отпустили домой, а он сегодня опять в нас стрелял. Как поступим? ...А не надо оно вам..."

14. Petrov

Petrov Well-Known Member

Там такие патриоты были... Потом, когда Чечня все же получила независимость от России, стало ясно, какие там воины Аллаха и "патриоты". Хотя, помимо откровенных бандитов, были, конечно, и настоящие патриоты, но, думаю, немного. Та война по степени жестокости не сравнится с этой.
    Но я больше не про моральную сторону войны, и не про отношения между чеченцами и русскими, я про тактику штурма города...

15. Moskal Charivnik

На здоровье. Напоминает разговор слепого с глухим. Бесперспективно...

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

Президент РФ Володимир Путін заявив, що направляє в Україну "гуманітарний конвой".
    Про це він заявив у телефонній розмові з головою Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу, повідомляє прес-служба Кремля.
    Путін акцентував увагу "на катастрофічних наслідках військової операції, що проводить київська влада в південно-східних регіонах, та необхідності термінової доставки в зону конфлікту гуманітарної допомоги".
    "Відзначено, що російська сторона у взаємодії з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста спрямовує в Україну гуманітарний конвой", - йдеться в заяві.

То відкрите вторгнення, чи що?

17. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

18. zet

zet Дуже важлива персона

Не то слово любопытно. Я просмотрела того же автора целую серию статей с Данилиным. Думаю, что Луганску после освобождения этот человек в кресле мэра пригодился бы. Умница.

19. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

ЦДФ Германии:
    "Nach tagelanger Diskussion hat der russische Präsident Wladimir Putin in
    einem Telefonat mit EU-Kommissionspräsidenten José Manuel Barroso
    zugesichert, die humanitäre Mission für die Ostukraine gemeinsam mit dem
    internationalen Roten Kreuz zu koordinieren."

17:13 европейского времени
    перевод-смысл.
    "после
    многодневыной дисскусии Пуйло заверил Баросссо, что гуманитарная миссия
    для Вост.украины будет координироваться совместно с Красным Крестом"

20. Ukrainian Donbas

Ukrainian Donbas Well-Known Member

Разное отношение очевидно для меня.Например я житель Ясиноватой и слышу(подглядывать не хожу по понятным причинам) как говнюки(днр) накрывают градом и артилерией блок-пост армейцев на Красном партизане,ну и стреляют в другие стороны(кстатии иногда и по Ясиноватой по краям).Так вот ответка за все время прилетала 2 раза, а так сепараты шпилят по жилым домам в надежде выдать их за армию(и много людей верят).Но я то слышу что проходит высрел в черте города 2-3 секунды и в черте города и приземляется(стены дрожат,жесть).Вот и разный подход ,московиты уже б стерли Ясиноватую с лица земли.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)