Східна Україна -9

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ollan, 30 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

если и снимает то только развдка, а так люди тож не дураки наверняка "были случаи"

2. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

я спрашиваю от того что не знаю...(то, что эти стрички опознавательный знак-и ежу понятно.., имхо-это скорее всего видно для дальнего наведения...)

3. zet

zet Дуже важлива персона

Я думаю, что они удобны для сумерек, если захват чего-то втихаря и своих опознавать...

4. zet

zet Дуже важлива персона

Карта АТО на сегодня, кстати, все-таки изменения положения войск отмечают. На этой странице сайта внизу есть календарь, достаточно нажать на даты, чтобы убедиться...
    Начните с 25 июля, обратите внимание на цвет границы...Изменения вовсе не радуют, хотя бои сейчас везде ожесточенные.....

http://ru.slovoidilo.ua/articles/41...-po-sostoyaniyu-na-10-avgusta-v-dinamike.html

• Подобається Подобається x 7
  5. Krasavishnica

Krasavishnica Active Member

Вразило. Зрелещно. Зрозуміло. З любов'ю. Братською. Браво. Аплодую. Стоячи. На біс, будь ласка. Щоб назавжди.
    Особливо хлопчик на 9 хвилині. Його очі. Він все запам'ятає . Він вже любить українців. І Україну.
    Хоча про що я. Для них немає такої країни. Немає такої нації недочеловеков з телячою мовою. Немає і мене. Половини мене. Тієї, в якої українська кров. Тепер не гнобитиме вона половину з російською кров'ю. Все. Завіса.

Але я все одно вдячна, що вони розповіли мені, що мене, руськомовну, в Україні пригничують. Так пригничують, що я стала читати українською (раніше тільки дітям ввечері інколи), шукати українськи пісні, фільми. Дякую, все, що нас не вбиває, робить сильнішими.

Мабуть ми-таки не розуміємо велич російських талантів. Бо нам більш таке до вподоби. Злагоди й миру всім нам.
    http://www.youtube.com/watch?v=6eg5dkDsu6A&list=RDhG0OqiO4GFM&index=2

• Подобається Подобається x 8
  6. artobstrel

вітаю, тоді ви вже друга, я теж "пригнічений" , більш того навіть загеноцидений ... мені про це мій дід двоюрідний з Харкова розповідав, як російськомовному у ВУЗах - важко (я сам в Харкові навчався з 96 по 2001 рік) мову чув хіба що під час стройових команд і то коряву, вата що поробиш ...

• Подобається Подобається x 6
  7. Krasavishnica

Krasavishnica Active Member

Вітаю. Сподіваюся нас набагато більше.

Підкажіть, будь ласка, як виправити граматичні помилки в дописі? Чи правки взагалі не можливі?
    Й пробачте, шановне панство, за помилки:blush:

• Подобається Подобається x 1
  8. artobstrel

можна, там де лайкі стоять є кнопка "правити", але вона через якийсь час після публікації зникає ...

• Подобається Подобається x 2
  9. Dockua

Dockua Well-Known Member

Это система «свой-чужой». Отличительный знак, для визуальной идентификации. Снайперы есть как свои так и чужие. Форма принципиально не отличается, хотя, как говорят спецы с обоих сторон уже свободно ориентируются и определяют, но думаю в условиях боя это затруднительно, желтый скотч поможет не стать мишенью для своих, как то так наверное. Вот инфа от крымского спецназа на майдане: У каждого спецназа в мире есть такая система: у россиян это белые ленты, различные светоотражающие повязки, у нас в Крыму — красные треугольники и крымские флаги на шлемах. У «Омеги» в тот день с одной стороны рукава, ближе к плечу, были серебряные светоотражающие прямоугольные нашивки, с другой — ярко-желтые.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

http://sobesednik.ru/dmitrij-bykov/20120717-dmitrii-bykov-geroi-nedeli-ivan-okhlobystin

После неудачного похода в президенство Охлобыстин немного подвинулся в уме.

• Подобається Подобається x 4
  11. Flametta

Flametta Well-Known Member

Роман Бурко, informnapalm.org

12. zet

zet Дуже важлива персона

Любопытно...
    http://radonezhskij.livejournal.com/136490.html
    А вот кто против нас воюет...
    Отряды и части специального военного назначения, участвующие в спецоперациях в Украине.
    http://peacetoallnet.wordpress.com/2014/04/16/отряды-и-части-специального-военного/

• Подобається Подобається x 3
  13. Garmoniya O

Garmoniya O Любіть Україну

В корне не согласна, но звучит заманчиво, учитывая, что Путлер при таком раскладе уже б сидел на пенсии :russian_ru:

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

15. Flametta

Flametta Well-Known Member

Вот суки! о_О :diablo:

(хотя, вот Самойлович с Дзеко будут тоже просто счастливы сдать Донбасс :facepalm:)

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Віддадуть Донбас - посипеться вся Україна. Пуйлу Донбас не треба.

• Подобається Подобається x 8
  17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Герои Славянска лихие
    И предводитель их Стрелков
    На танках с надписью "На Киев!"
    Ворвутся яростно в Ростов.
    Не рвите ватные шаблоны:
    Они предательски трещат...
    Не бейте ватников по морде,
    Ну пожалейте Вы ребят!..
    Но верю я: придёт она -
    Свобода, счастье гуманизма,
    И на обломках путинизма
    Напишут наши имена!

На Донбас вирушає «ліквідаційна бригада» ГРУ-ФСБ для знищення ватажків терористів

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Нарештi люди розумнiшають. Тiльки надто пiзно.
    Даунбас треба було ще роками до того вiдрiзати - зараз би вже давно на рiвнi з поляками в Европi були, а вашим синам та чоловiкам не довелось би гинути.

20. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Информационный мусор, а не статья.

Останнє редагування: 11 сер 2014
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)