Східна Україна -9

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ollan, 30 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

прикольный ролик с комментариями
    Прозревшие. Украинская армия слишком хороша для наемников Кремля!
    http://www.youtube.com/watch?v=RjgipNnG6Bo

Согласна только, если сразу сдадутся. А то опять отдохнут, подкрепление подтянут и затянут всю эту войну до снегов. Лучше сразу добивать...

• Подобається Подобається x 5
  2. ollan

ollan Well-Known Member

Или всё-таки фейк?...
    Срочное заявление премьер-министра Донецкой Народной Республики Александра Захарченко

3. zet

zet Дуже важлива персона

самый короткий анекдот
    На конкурсе самого короткого анекдота абсурда первое место занял: «Русский - миротворец.»

• Подобається Подобається x 8
  4. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Вот вату плющит, кошмар. Сталинград, каратели, диды... Особенно рассмешило "бесчинства нацгвардии":))) Сосисками и колбасой до смерти кормят, в Славянске восстановили водо- электроснабжение. Шибанутая вата.

"Мы отстоим свое право на свободу и независимость! Жители Донецка поддерживают нашу решимость в борьбе с оккупантами!". Трындец, дебилы. Их нужно не в тюрьму, а в дурку упаковать пожизненно.

• Подобається Подобається x 11
  5. Green belt

Green belt Well-Known Member

відгодовують, нацгвардії не до смаку худі русскоговорящие младенцы.

• Подобається Подобається x 9
  6. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Як й збирався, був сьогодні на мітингу біля Верховної Ради. Мітинг присвячений закону про очищення влади - про люстрацію.

Нагадую, десь 2 тижні тому був перший мітинг на цю тему, там проект закону був презентований. За два тижні очікувалось зібрати підписи, щоб проект закону був розглянутий. Наступного вівторку очікується на голосування. Отже сьогодні мітинг був присвячений попередньому огляду сил напередодні мітингу, що почнеться о 9-30 у вівторок.

В котре звертаю увагу, що цей закон по-суті - другий по важливості фронт після АТО. Люстрація допоможе зламати зраду у керівництві країни значно ефективніше, ніж те, що зараз існує (а воно зараз майже неспроможне дати ладу зраді). Життя бійців АТО залежить від відсутності зради так саме, як й від наявності зброї. А може й більше.

Тепер де-кілька слів про мітинг. Зібралося десь 1,5-2 тис людей. ДЛЯ КИЄВА ЦЕ ДУЖЕ МАЛО!!! Ми в Донецьку під час Євромайданів бува збирали маже стільки (а пару разів й більше, хоча частіше - менше, до 500). Були представлені де-кілька регіонів України (я бачив плакати від Одеси, Житомирщині, Запоріжжя, Вінниці). Оскільки я ні до якої політсили не належу, партійних прапорів майже не рахував, але трійця коаліції, звісно, була. Була ще одна дивна спільнота - "Руськмовні українські націоналісти" ( :) ), але про РУН - скажу свою думку окремо.

Перед сценою стояли три стенди на підтримку закону, де була можливість всім підписатися. Звісна річ, різноманітні плакати, суть яких досить проста: "давайте люстрацію, доки не дійшло до гілляки".

Виступали... Звісна річ, Є.Соболєв, автори закону, декілька депутатів. Але найбільше враження від представника "Донбасу", що був на ротації. Він сказав, що "Донбас" виступить гарантом виконання закону. Аплодували багато та щиро.

Отже, народе (особливо кияни)! У вівторок о 9-30. Так, знаю, що робочий день, робочий час. Але, вважайте, що це пряма допомога АТО - тиск на ВР з метою примусу "обранців" прийняти закон.

Й повернусь до РУН. Як на мене, руськомовний український націоналіст - це оксюморон. Бо одна з цінностей нації є саме мова. От я, руськомовний українець, не розумію навіщо націоналістам відокремлюватись саме по ознаці нативної мови? Визнаєте, що єдина державна мова - українська? Цього досить, щоб вважати себе просто українськими націоналістами. Вам ніхто не заважає балакати в побуті російською. Чи, може, ви, як політсила, якимось чином будете боротися за російську мову? Тоді, які ви, нафік, українські націоналісти?

• Подобається Подобається x 9
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да щаз, кашку кушать и на быльцах кроватей балансировать. мне больше нравится картина в которой на одной цепи сепарастня кайлом машет под вальяжным бдением чувака в широкополой шляпе и с помповухой .. благо где с пользой помахать кайлом у нас найдется ...

• Подобається Подобається x 2
  8. Zair

Zair Member

У Семенівці, біля Слов'янська, була велика психіатрична лікарня. Під час бойових дій хворих розпустили. Так що всі вони там зі зброєю.

9. Melown

Melown Well-Known Member

я вашу думку почув і мені не пофігу,
    ваша думка по факту нічого грунтовного не пояснила

моє ІМХО стосується лише того що якщо знав Тимчук, знала і розвідка, або, іншими словами, не могла не знати

А ви шановні, ідіть наХур, якщо не сприймаєте більше тих хто з "пережованою" темою не знайомий. я ж тому і просив, як було обговорення, то вкажіть де!

п.с.: вже вказали, Дякую!

10. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Говорят, в Желтых Водах есть чудный курорт, или где-то в их районе. Если не ошибаюсь.

11. Melown

Melown Well-Known Member

елементарна маніпуляція свідомістю власного народу

як правило, маса далеко не дивиться, і на першу пору новина сприймається на УРА... раді що своє розвивати будуть, ще там всякі штуки...

а шо буде потім Пу або пофігу або він ше шось придумає...

він на гребні хвилі ейфорії постсовкового реваншизму...

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

цікавий документ:

http://avr.org.ua/index.php/viewDoc/12247/
    у вузьких колах знають що то за ресурс

перечитайте пробіжкою

так от, оунівці ще в далекому 19ХХ році уявляли Кремль як зборище темних сил, які використовують темні технології проти цілих народів, хімічну зброю і ще всякі-такі маніпуляції. я не прихильник міфологізації будь-чого, але давним-давно були ті хто намагався зрозуміти що то за Червона Цегла...

• Подобається Подобається x 3
  12. Melown

Melown Well-Known Member

Що, так і називається РУСЬКОМОВНИЙ ?
    а хіба є руська мова?

я розумію що росіяни свою мову називають Руссий язык, але в перекладі на нашу, українську повинно бути Російськомовний, хіба ні?

П.С.: вже перевірив
    http://vk.com/o_run

вони російськомовні укр нацики)

П.п.с: а ще, як комусь цікаво, послухайте інтервю Собчак з Тягнибоком. Той, як представник українського націоналізму не міг собі уявити російського націоналіста...)) смішно так виглядало

Останнє редагування: 9 сер 2014
  13. bayard

bayard Дуже важлива персона

14. Exitus

Exitus Well-Known Member

единственное, что можно посоветовать - не ходить в этот заповедник инфузорий в туфельках...
    А дальше, время даст ответы по каждому конкретному случаю.

15. zet

zet Дуже важлива персона

09 августа, 15:45 - Жизнь, Украина, Война
    Карта АТО за 9 августа: От боевиков очищены три населенных пункта
    http://www.depo.ua/rus/life/karta-a...kov-ochishcheny-tri-naselennyh-09082014152900

Также в течение последних суток подразделения Вооруженных сил Украины вступали в боевое противостояние с боевиками в населенных пунктах Многополье, Степановка, Григоровка, Красный Яр, Победа, Шишкове, Комышное, Новоанновка, Красная Таливка, Дмитровка, Сабивка и аэропорта Луганска.

• Подобається Подобається x 4
  16. hrim

hrim Well-Known Member

Така даність. Українська Харківщина – один з найбільш постраждалих регіонів внаслідок Голодомору.
    На місце знищених голодом українців, товарними вагонами завозили одноязичних люмпенів.
    http://demoscope.ru/weekly/ssp/rus_lan_97.php?reg=76
    Все так не буде.

• Подобається Подобається x 1
  17. metallic

metallic Well-Known Member

Странные, мягко говоря, эти карты. Такое ощущение, что успехи АТО на них рисуют, а неудачи - нет. Территория "южного котла", из которого, с боями, вырвались бойцы ВСУ, до сих пор отмечена как территория контролируемая силами АТО. Хотя понятно что никакого контроля там и близко нет. Сепаратисты уже даже свежие фотки с Довжанского выкладывали.

18. Exitus

Exitus Well-Known Member

меньше надо ходить по сепаратистским источникам.. они он уже ан-26 сбивали...
    А неудачи, они всегда есть, но если в котел зашли терористы, это не значит, что их там не контролируют.

• Подобається Подобається x 1
  19. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А что в Мариуполе происходит, кто знает? На фейсбуке пишут, что там опять стреляют. :sad:

20. metallic

metallic Well-Known Member

Спасибо. Я и так туда редко заглядываю. И только чтоб посмеяться.

Ну вообще-то сбили. Только не Ан-26, а Ан-30. Это наши его двое суток называли "Ан-26 с гуманитарной помощью".

Да никто и не спорит. Но их нужно уметь признавать.

Кто их там контролирует? Вы посмотрите на карту. В котле были наши, с одной стороны РФ с другой сепаратисты. Наши ушли, сепаратисты зашли. И какой там контроль? К тому же, дело не в этом. А в том, что на картах, территория занятая и подконтрольная сепаратистам. Помечена как контролируемая силами АТО. Хотя все знают что это не так.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)