Східна Україна -9

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ollan, 30 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це все комуністи винні. Вони створили плутанину.
    Потрібно було називати населені пункти: Первомайське, Другомайське, Третьомайське, Четвертомайське і так далі, тоді б освободителі Донбасу не помилилися.

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Крім того ще третина не стартує, залишається в пакеті.

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

А після цього хтось ще має нахабство стверджувати, що Росія шле не гуманітарну допомогу.
    От же вона - гуманна зброя! Зривається лише кожна третя ракета.

• Подобається Подобається x 5
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

«С зомбоящиком Путин может впарить России почти все, что угодно». Обзор западных СМИ
    http://www.ostro.org/general/world/articles/451921/

Западные СМИ нормально понимают и помогают нам здорово, несмотря на то, что на западе кремлевские "акулы пера" тоже трудятся в поте лица.

• Подобається Подобається x 3
  5. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 7
  6. Melown

Melown Well-Known Member

Вельмишановні форумчани,

Збитий боінг, рейс МН17

мені муляє питання чому на момент коли літак був збитий, за день чи за два, не був повністю закритий повітряний простір??

мені друг намагається втерти що то була жорстка підстава, тому що вона нам була вигідна...
    і ще каже що в Кореспонденті були факти того що генштаб про Буки знав, що розвідка доповідала.
    Хто стріляв в літак ясно, мені не ясно чому наші простір не закрили?
    так, був закритий для пасажирських до висоти 7900 метрів, але чому не повністю...

Будь ласка, проясніть якщо вам відомо

тому що якщо є підстави так міркувати, виходить моралька як складне рівняння з багатьма невідомими, коли сєпари і .Ру винні на десятку, а ми тягнем на хорошу сімьорку...

7. Ukrainian Donbas

Ukrainian Donbas Well-Known Member

Да что украинец,может понять в российском воинском исскустве

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

Где то рядом ополченцы стреляют(по ходу наших провоцируют),ответ пока не прилетел.

Останнє редагування: 8 сер 2014
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а жаль что не прилетел и дебилоидов не превратил в порох..

9. Exitus

Exitus Well-Known Member

Melown, ще треба було закрити і безповітряний простір, а то літають усілякі супутники штучні...

10. Ukrainian Donbas

А мне нет,я живу рядом.Стреляют одиночными(скорее всего с миномета),может даже и не по армии а по жилому сектору.

11. GeraST

GeraST Well-Known Member

Самое простое вернуться назад и перечитать все офновости, на англ., нем., украинском и сравнить с рашинскими, на момент сбития был открыт корридор выше 250, так как ПЗРК выше не стреляют, а про использование Буков никто не думал, я понимаю, что вчерашний репорт Наливайченко, чем-то отдает и фейковщиной, однако как предлог для вторжения совсем может быть, ну а дальше все уже может быть. Однако сталось так как сталось. И пережевывать сопли почему не закрыли все корридоры, так может и орбитальные корридоры закрыть, ведь есть С-400, С-500...

• Подобається Подобається x 2
  12. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Про це вже стільки разів сказано... Є таке поняття: повітряний коридор. В нього є не лише ширина, а ще й висота. На висоті дозволеного коридору літак неможливо було збити за наявності зброї, що була в зоні АТО у розпорядженні українських силовиків. Крім того, зброя, якою збили літак, підпадає під міжнародне законодавство про обмеження його розповсюдження (тобто, продавати можна з дозволу міжнародної організації). РФ до збиття літака виконувала це законодавство. Та й взагалі, треба бути несповна розуму, щоб розповсюджувати таку зброю. Отже, міжнародна авіаційна комісія цей коридор не закривала.

• Подобається Подобається x 4
  13. Ukrainian Donbas

Я думаю с этим утверждением многие согласятся.

14. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Вопще ничего:)))

15. GeraST

GeraST Well-Known Member

Не боится только или конченный предурок, или тот кто не попадал под мясо, а просто фантазирует за клавой. ИМХО!!

Пару слов о Славянске: в целом город оживает и много народу оттуда где стреляют. Тут по своим делам несколько дней подряд был в нашей городской травме, так вот докладываю каждый день на рентгент привозят в кайданках сепаров, то с прострелянной ногой, рукой, головой, короче в бинтах - каждый божий день, откуда их везут не знаю, как правило пара в охранении, и еще пара на входе и выходе.

• Подобається Подобається x 7
  16. metallic

metallic Well-Known Member

Фото пленных, уничтоженной и потерянной, при прорыве из котла, техники:

17. medwedo berlogsoni

А чи знаєте Ви, що повітряний простір на певній висоті (високо) не закритий над багатьма гарячими точками: Сомалі, Афганістан та ін, тому що вважається, що ті, що бігають зі зброєю, не можуть дострілити так високо.
    Якби росіяни сказали: ми передаємо Буки сепаратистам, тому не літайте там, бо невідомо, що в них, у тих сепаратистів робиться в голові, тоді б, звичайно закрили простір на всіх висотах.

18. Melown

Melown Well-Known Member

Про це вже стільки разів сказано... Є таке поняття: повітряний коридор. В нього є не лише ширина, а ще й висота. На висоті дозволеного коридору літак неможливо було збити за наявності зброї, що була в зоні АТО у розпорядженні українських силовиків. Крім того, зброя, якою збили літак, підпадає під міжнародне законодавство про обмеження його розповсюдження (тобто, продавати можна з дозволу міжнародної організації). РФ до збиття літака виконувала це законодавство. Та й взагалі, треба бути несповна розуму, щоб розповсюджувати таку зброю. Отже, міжнародна авіаційна комісія цей коридор не закривала.

Kovalenko, питання не в тому чи можливо чи неможливо збити літак українськими ЗРК, а в тому що наша розвідка могла знати про Буки, російські Буки...

а чи точно міжнародна авіа організація визначає висоту дозволеного польоту? може українська сторона?

і якщо про це вже багато сказано, будьте ласкаві, поділіться лінком

19. Exitus

Exitus Well-Known Member

Якщо Ви точно знаєте, що наша сторона знала про наявність Бук у сепарів, і ця інформація була точною і достовірною...
    То викладайте цю інформацію.. якщо нема, то не є.ть мозок своїм постійним ""нагадуванням"" "наші знали"....

ЗІ. Телефон СБУ на сайті СБУ... питайте там достовірної інформації.

20. Melown

Melown Well-Known Member

http://www.pravoconsult.com.ua/diznajsya-8-sekretnih-faktiv-pro-zbitij-malazijskij-litak/

читати !

знали тому що сєпари самі про це повідомили. це раз

Тимчук в 13:30 відрапортував про помічений Бук, літак був збитий через 4! години.

в мене якраз інформації нема, була б - мене тут не було б

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)