Східна Україна -9

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ollan, 30 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. UNIA

UNIA Well-Known Member

Браво! Это то, что и нужно показывать тугодумам из РФ. И заголовок правильный - пусть побольше из них заинтересуется и посмотрит. И из Славянска и Краматорска нужно такие же репортажи, чтобы спинной мозг сигнализировал ватникам, что что-то пошло не так.

• Подобається Подобається x 2
  2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Он у них на чеченские сигналы не реагировал. Куда уж на украинские, к которым ненависть больше, чем к чеченским. Уже проскользнуло у Лаврухи, по- моему, про "украинский режим".

3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Тада, нада. Тока аккуратно надо, в Славянске, вон, уже спалились.

• Подобається Подобається x 1
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

та придурок этот дугин..

• Подобається Подобається x 3
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

? где гражданская? разве новососцы граждане Украины ???

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Кто спалился и на чём? :)

7. artobstrel

ясен пень, я так понял то был сарказм ...

• Подобається Подобається x 3
  8. UNIA

UNIA Well-Known Member

Украина - кузница кадров для медиапространства. Людей , способных донести правду даже до дебилов, море! Если в таком ключе информация, как в том ролике, будет идти - это просто замечательно.

Просто каждый раз надо понимать, что информация для умственно ограниченных, поэтому и нужно делать заголовки "Шок! Зверства в Славянске!" .

• Подобається Подобається x 4
  9. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну пусть туда РашуТудэй пришлют, съемочную группу, донесут миру зверства, так сказать.:)))

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Увы, очень много граждан Украины. Очень много и это так.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

уточните..

12. artobstrel

та не, граждане Украины не воюют с Украиной, кабы они ратовали за Советскую Украину, Павославную Украину, ПУкраину (путинскую) и т.д. можно было вести разговор а так - нововсосия, лугадна, даунерия - какая ж это гражданская? так и вторжение Гитлера в Чехословакию можно назвать гражданской ....

13. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ещё вопросы?

14. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Що то означає "дуже багато"? З більш ніж 40 млн українців - хай 100 тисяч (хоча, як на мене - на порядок менше). Це навіть у відсотках майже нуль. Це з одного боку. А з іншого - за будь-якої віськової інтервенції у будь-якій країні завжди (підкреслюю - завжди!) знаходяться зрадники, що приймають бік агресора. Це показали хоч світові війни, хоч локальні.

---------- Додано в 10:24 ---------- Попередній допис був написаний в 10:18 ----------

На проспекті Гурова. Й, до речі, має й досі стирчати (хоча останні 3-4 місяці я повз нього не ходив).

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:24 ----------

Як з мого бачення, не зовсім точна картина.

1. Натовп "туристів" та охлоса, що Пyтін з Януковичем мобілізували на підтримку донецького антиукраїнського заколоту нараховував декілька тисяч, може й за 10 тисяч. Й цей натовп був озброєний від різноманітного дрюччя до вогнепальної зброї. Натовп був доволі керований. Отже, захоплення ОДА силами 300 "бойовиків" (ця цифра в мене сумнівів не викликає, є фото- та відеофакти) було на тлі цього натовпу.

2. Міліція вже тоді була майже вся "колорадською" від першого керівника Пожидаєва до переважної більшості ППС-ників. ОДА ці тварюки не просто "здали", а чи не за ручку ввели туди сепаратистів. Принаймні, є фото- та відеодокази, як менти пішли з очеплення, й тієї ж миті в ОДА увійшли бойовики.

3. Дуже показовою була перша спроба захоплення державного ТРК. На захист ТРК приїхали з 25 "беркутів" (так-так, "беркутів", які, як з'ясувалося, були за Україну) та розігнали як натовп (там він був, звісно, менший, ніж перед ОДА), так й захоплювачів. Й зразу поїхали звільняти ОДА. А там... В оточенні стояли "мусора" (в найгіршому сенсі - зрадники), що не дозволили штурму ОДА (в якій вже були сепаратисти). Мовляв, там мирні громадяни, яких менти охороняють згідно законів України. А "беркути" битися з ментами не стали.

Тобто, в мене немає сумніву, що українська влада навмисно війни не провокувала. Влада могла бути у розпачі, безсила, в решті-решт, неспроможна, але ні в якому разі - не провокатором.

• Подобається Подобається x 8
  15. OldMan

OldMan Well-Known Member

Я хотел сказать, что среди ополченцев очень высока доля граждан Украины, не стоит думать, что тут одни наймиты воюют. Это не так.

Не оспариваю цифру 300, мне показалось их меньше. И уж совсем мало бойцов. В основном массовка. Это моё представление, не более.

В этом и у меня нет никаких сомнений. Роль ментов в "восстании" едва не ключевая.

Оправдали? Успокоились.
    А теперь просто представьте, что если бы не было преступной растерянности и нерешительности? Украинские власти просто показали бы, что не позволят повторить крымский сценарий. Я уверен, что до нынешней войны не дошло бы.
    Провоцировали? Думаю нет. Но совсем не исключаю того, что хотели заработать на этом. Война - прибыльный бизнес.

16. zet

zet Дуже важлива персона

гражданская война это между нормальными людьми и ЭТИМ...

а остальные из РФ...

И результат восстания планеты россиян
    Колонна катафалков с телами погибших на востоке Украины пассажиров Boeing 777 Малайзийских авиалиний, община Хилверсюм, Нидерланды.

Останнє редагування: 2 сер 2014
    • Подобається Подобається x 4
  17. OldMan

OldMan Well-Known Member

Гражданская война это война между гражданами одной страны.
    Нормальными, как и в любой войне, объявляются те, что победил.
    Не расслабляйте, не всё так просто.

18. Dockua

Dockua Well-Known Member

Даже не знаю что это, но явно не боевое....

19. zet

zet Дуже важлива персона

Неужели?.. Недовольные майданом и Киевской властью, митинговать и даже стаскивать шины и объявлять себя "пупом вселенной" - это одно, можно подумать у нас мало пережито разнообразных митингов. До этих пор, это было еще все решаемо. И до сих пор это было спровоцированно и контролировалось нашими Восточными олигархами, хотели выбить себе преференции. Мало того, как только выбрали президента, то все успокоилось бы через переговоры с олигархами Востока. Порошенко способен находить компромиссы, оставаясь твердым сторонником Единой Украины.
    Но вмешалась Россия в эту игру. Сначала раздав оружие кому попало, затем, не удовлетворившись результатом (даже тогда еще не получалась гражданская война никак), уже начали посылать своих наемников и отбирать власть у местных ЛуГандонов и только тогда получилась ВОЙНА, в которой задействованы наемники РФ/военные в отставке РФ/сейчас уже задействованны военные части РФ, а местные даже схватившие оружие используются (как и местное население) в качестве "живого щита".
    Уже ведь есть сведения, что минируют не только трупы террористов, но и тяжело раненных тоже (и это только местных).
    Вся власть в ЛуГандоне уже в руках радикальных россиян.
    Это не гражданская война, это война новой формации РФ против Украины. И готовилась она давно. Примерно с 2008 года.

20. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Тоді ще де-кілька міркувань.

Громадянська війна, це коли громадяни вирішують свої внутрішні суспільні протиріччя. Це не війна за відокремлення території та приєднання її до іншої країни. Причому, ще й за підтримки цієї країни та в її інтересах. В цьому сенсі показовою громадянською війною є війна часів жовтневого заколоту в РІ. "Білі" та "червоні" воювали, головним чином, за владу та свої інтереси в рамках країни. Хоча в якості другого плану були різноманітні течії, у тому числі й сепаратистські. А в нас маємо відвертий сепаратизм на користь та за участю РФ. Причому, за владу в Україні війни не має взагалі.

Щодо найманців. В Вас, як на мене, не точне протиставлення "среди ополченцев очень высока доля граждан Украины, не стоит думать, что тут одни наймиты воюют".

Громадянство найманців немає жодного відношення до визначення, чи війна громадянська, чи це інтервенція. Найманець воює не за владу в країні, не за суспільні інтереси, а за свою кишеню. Й лише той, хто наймає, є ознакою війни. Якщо наймає керівництво іншої країни, то це інтервенція, а не громадянська війна.

Й думка, що вже наводилась: якщо йде війна за відокремлення, то сепаратисти ніяким чином не є громадянами України по-факту (а не за наявністю паспорту).

Озброєна масовка несе не меншу (а то й більшу) загрозу... "мавпа з гранатою"... Під "каток" з де-кількох тисяч сепаратистів (ще на початку заколоту) підпав особисто.

Ви, мабуть, повірите мені, що найбільше, про що я міркував та мав роздуми - щоб влада не була у розпачі. Й де-яким чином (не будемо уточнювати) до мене доходила інформація, що саме намагалась зробити влада, як ми намагались їй допомогти, які були перешкоди та можливості. Й можу зі своєї поінформованості засвідчити, що саме "злочинного розпачу" не було. Була неспроможність.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)