Східна Україна -9

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ollan, 30 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Навіть і не знаю, скільки наших інтелігентних жіночок на таке спроможне. В тих
    ні встида, ні совісті, ні виховання, ні моралі з чеснотами - воно ше як свого паскудного рота відкриє - не сховаєшся, і до їх рівня не опустишся :pardon::blush:

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:crazy:

• Подобається Подобається x 6
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ваші проблеми, ніхто ж вас захищати не буде крім вас.

4. Krasavishnica

Krasavishnica Active Member

Колєжанка-таки промовчала, бо жінка з дитиною. І ця розмова відбувалася в лікарні.
    А я для себе взяла за правило, якщо зі мною розмовляють українською, намагатися теж переходити на українську. З руськомовними (якою я і сама вважаюся) - російською.
    Так ось треба було бачити її обличчя, коли я тільки-но з нею розмовляла дуже по-російські, та тут же перейшла на українську. Так усі чергування й спілкувалися. Може не дуже гарна в мене українська, але гадаю, то було для неї більшим шоком, що тут собі руськомовні не тільки не пригнічені, а ще й українську поважають. А якщо я для неї бЕндоровка, то взагалі врозріз з зомбіватой йде, бо російською розмовляє краще, ніж українською (але тут мені вже соромно:blush:). Якось так:blush:

• Подобається Подобається x 4
  5. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

якщо "узагальнити", то з ваших слів виходить, що, чим скоріш ми станемо такі як вони (або й гірші), то війну/АТО ми скоріше закінчимо/виграємо. Але ж є і інші методи... "гуманні" і довші в часі, на жаль.

• Подобається Подобається x 1
  6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ви б болтологію не розводили..., Вам мало фактів, що коїться на Донбасі? Ви рахуєте, Ви поспостерігаєте, а хтось буде прибирати сміття навколо Вас та оберігати Ваших дітей від таких екземплярів? Так там таких "спостерігачів" 90%, яким 10% створило те, що війна прийла у їх дім.

7. Popandopulo

Popandopulo Well-Known Member

Возникает четкое ощущение, что "понеслось":uanew:

Останнє редагування: 19 сер 2014
    • Подобається Подобається x 5
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Да, інколи Радзіховський любить із серйозним виглядом постібатися.
    Найцікавіше те, що велика кількість населення, якби почула, сприйняла б це за чисту монету.
    Згадайте хоча б радіоактивний нікель, проти якого боряться в місці його можливого добування (Латиніна).

Я б, однак, цитував у другу чергу не це, а ось це:

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Немає інших методів, немає "почути Донбас", невже не ясно. Просто боротьба на виживання.

10. medwedo berlogsoni

Натрапив на некролог про борця за руській мір.
    Кому цікаво, може почитати під спойлером, чим дихають деякі наші північні сусіди.
    Кому нецікаво, даю витримки

От так! За Руській мір сражаються, а не проти якихось там олігархів і "ксплуатації чєловека чєловеком"

11. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Видать, здорово его контузило в Чечне дулом от танка. Ну, у нас подлечили. Дело в том, что осколкам нас..ать на Русский мирЪ. Впрочем, как и всей планете.

• Подобається Подобається x 3
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Його онуки не будуть знати за шо воювали діди.

13. Коньъ Пегий

Ну пишут же, что за идею сгинул. Философ же ж... Такое вот бытие мое.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тільки сама ідея ніде не описана.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

http://youtu.be/Eh7_HKynNR0

16. medwedo berlogsoni

Это буквально так сказал Радзиховский, которого я процитировал.
    Прилепин не стерпел такого хамства и обвинил Радзиховского во лжи, что дескать, он такого не говорил.
    Прилепин:
    А в действительности Прилепин сказал следующее:
    Як то кажуть: Не вмер Гаврило - болячка задавила.

17. Petrov

Petrov Well-Known Member

Я - русский, родился в России и живу в России.
    Но хоть убей не понимаю, что означает словосочетание "русский мир". :dntknw:

18. Коньъ Пегий

Тут был такой Каренич, описывал на пол-страницы простынь. Но суть в 2 словах - это мир безбашенных распи...дяев, и они идут покорять мир. Что-то в этом роде.

• Подобається Подобається x 6
  19. zet

zet Дуже важлива персона

Карта АТО по состоянию на 19 августа (В ДИНАМИКЕ)
    19 августа 2014, 13:24
    http://ru.slovoidilo.ua/articles/43...-po-sostoyaniyu-na-19-avgusta-v-dinamike.html
    Ситуация на востоке страны по состоянию на 12:00 19 августа 2014 года по данным СНБО Украины.

20. medwedo berlogsoni

Ну, есть русские, наподобие Вас, которые считают, что русский -человек, ничем не хуже и не лучше украинца, поляка, немца, латыша или эстонца. И жить должны по выработанным человечеством законам.
    Таких - меньшинство в России.
    А есть такие, которые, цитирую, считают, что
    Таких подогревают деятели типа Владимира Вольфовича, Проханова, того же Прилепина и многие другие.

Для таких все, кто не русские - несмышленыши, которых еще учить и учить. Построить русский миръ - во всем мире, и чтоб боялись.

Эти будут насаждать русский миръ, где только можно. И в Украине, которая вовсе и не Украина, а территория, пока не охваченная русским миромъ - в первую очередь.

В исламе это - фундаменталисты. Они тоже считают, что мир устроен не по заветам Аллаха, что это нужно исправлять.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)