Східна Україна -9

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ollan, 30 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та так і є. Коли я на автофорумі писав "у нас, у вас", маючи на увазі Україну і Росію, мене піднімали на кпини (глузували). Я їх називав "иностранцами".
    І навіть останнім часом щось подібне: Да бросьте, украинцы и русские - один народ. Просто у вас там американцы хунту поставили у власти.

• Подобається Подобається x 5
  2. zet

zet Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  3. medwedo berlogsoni

Не порівнюйте. Цим народам важче вбити в голову, що вони - такіє ж русскіє.
    Крім того, Прибалтика в складі СРСР була фактично з 1945 року, в той час, як Україна - з самого початку заснування СРСР.

Та і проти НАТО були як раз саме ті, що з 1920 року жили в Союзі.
    Західна Україна якраз була "за", але вона - в значній чисельній меншості.

А Прибалтика по ставленню до Росії, як Західна Україна. Отаке.

• Подобається Подобається x 2
  4. ollan

ollan Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

А як на мене - схоже на тонюсінький такий собі клинчик, який вбивають між простим народом і владою.

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ollan, вы читали сообщение троля Владимира Владимировича выше? Тот же сайт. Да еще и ссылка на КП.

7. Neva

Neva Well-Known Member

Если бы это был один народ, то сейчас бы не было войны...
    Если честно, и раньше я не думала, что это "один народ", но до последних событий считала,
    что эти народы очень похожи и являются близкими по происхождению, по духу... Заблуждалась, к сожалению...
    В день бегства Януковича стало ясно, насколько они различны. На сегодняшний день у них различно все, начиная от ценностей и заканчивая целями... Но некоторые продолжают доказывать, что народ один. При этом часть из них не смущает, что они пришли убивать этот самый народ, который вроде как с ними "один", им не стыдно, они не чувствуют вины, а другой части вообще все равно - у них все хорошо и Крымнаш...
    Ну, что тут можно сказать, разве что распространить на всех, считающих, что народ - один, недавнее признание Ешки : " мне трудно уловить смысл" (с):sad:

8. ollan

ollan Well-Known Member

о_О
    Я уже запутался в этих сайтах.о_О

9. Neva

Neva Well-Known Member

Надеюсь, ему не позволят. На порог не пускать этого прихвостня!

• Подобається Подобається x 2
  10. medwedo berlogsoni

Дивлюся собі оце на події останніх днів і думаю: Коли ж нарешті наші завдадуть удару по градах, що стріляють з російської території?

Але щоб красиво. Щоб гради розлетілися на шматки, а населення не постраждало.

Може, один разок шмальнути по російській території і заразу ж вибачитися?
    Звернути все на командира, що, мовляв, з глузду з"їхав?
    Адже вже очевидно (а мені це було очевидно з самого початку військових дій), що путін не зупиниться.

Тут давали посилання на цілком здоровий аналіз нинішньої ситуації (Юрія Бутусова)
    На жаль, Україні доведеться воювати із серйозним і підступним ворогом.

Це вже - не АТО. Це вже - війна з агресором.

• Подобається Подобається x 3
  11. Neva

Neva Well-Known Member

Да, это именно война. Сколько не читала обоснований, почему необходимо продолжать называть ее не войной,
    а АТО, так и не прониклась этими идеями:dntknw:

12. medwedo berlogsoni

Если им признать, что народы - разные, тогда приходится констатировать много неприятных обстоятельств.
    Украинцы - свободолюбивые и не позволяют, чтобы над ними кто-то царствовал и беспредельничал.
    Украинцы - не хохлы с хитрецой, а умные укры, с которыми нужно считаться, а не слагать про них анекдоты с основным действующим предметом - салом.
    Ну, и так далее.
    Не все могут отойти от стереотипа "любвеобильная широкая душа", к "рабская покорная соглашательская сущность". Это для большинства и невозможно.
    Лучше они будут считать эстонцев фашистами, а украинцев - неперевоспитавшимися бандеровцами. Так удобнее.

---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

Потому что название сути не меняет, а денег стране, находящейся официально в состоянии войны, МВФ не дает.

Главное, что Украина оказывает агрессору достойное сопротивление.

13. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

заперечую. В мене є для нього трішки смоли та пір’я

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яке вибачитися, ви шо?? ? Я взагалі з самого початку не пойму чому не подавляють рузьку артилерію. Взагалі нонсенс повний. Вони по нам стріляють і кажуть шо це не вони. Так ми теж можем так само. Реально охерівші до останньої стадії. Борзометр зашкалює просто.

Населення там ні при чому, вони в полях стоять.

15. Neva

Neva Well-Known Member

Теоретически, возможен и другой подход. Можно было не посыпая голову пеплом, попытаться соответствовать определению "любвеобильная широкая душа" - уж точно меньше было бы вреда от этого, и не мешать, а помогать Украине... Но суть в том, что своей точки зрения у жителей РФ (в большинстве) нет, им "так удобнее". Поэтому стало возможным все то, что сейчас происходит между двумя странами.

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

епт, какую-то колону с жителями расстреляли....только что по 5му каналу сказали
    кто знает подробности?

17. Neva

Neva Well-Known Member

http://censor.net.ua/video_news/298501/v_rezultate_obstrela_terroristami_kolonny_bejentsev_pogiblo_mnogo_lyudeyi_sredi_nih_jenschiny_i_deti

Вот еще

http://censor.net.ua/news/298526/na_kolonne_byli_belye_flagi_vse_bylo_oboznacheno_chto_eto_mirnye_lyudi_snbo_ob_unichtojenii_kolonny

18. Flametta

Flametta Well-Known Member

Взагалі-то, клинчик між простим народом і владою існує завжди; с заміною Овоща на Пороха він нікуди не дівся, згадати хоча би заклики "Влаштуємо новий Майдан!!"

А ось клинчик між владою та ПС пострашніше виглядає(-в, точніше), і це було б зовсім недоречно саме зараз :facepalm: (16 серпня Правий сектор заявив про вимогу до президента Петра Порошенка "негайно навести порядок у МВС, звільнивши одіозних представників антиукраїнських сил з посад в МВС та розпочати розслідування їх злочинної діяльності". "У випадку невиконання наших вимог протягом 48 годин ми будемо змушені зняти всі наші підрозділи з лінії фронту, оголосити загальну мобілізацію резервних батальйонів та розпочати похід на Київ з метою проведення "швидких реформ" в МВС).

Втім, цей вогник вже доволі вправно загасили..
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/17/7035047/

19. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Какие рашисты книжонки пишут:))) Кстати, 2010 год. Не удивительно, что сейчас им башню сносит, их годами готовили.
    http://www.e-reading.ws/book.php?book=1003975

20. bayard

bayard Дуже важлива персона

какой ужас.... бедные люди...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)