Східна Україна -9

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ollan, 30 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. pipie

pipie Well-Known Member

Куди посуне? Ось Ви знаєте прізвище свого голови районного суду? Або прокурора?
    Хто найбільше вимагатиме заміни того чи іншого судді? Ті кого він засудив? Або ті хто взагалі не знає де знаходиться суд? Я допустимо в своєму місті і не знаю де знаходиться суд.Слава Богу жодного разу не доводилося бувати там.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. zet

zet Дуже важлива персона

А я знаю где суд в Кременчуге, как раз напротив моей работы. :tongue:
    А если серьезно, то насчет суда пока не знаю. А вот в антимонопольном комитете из-за реформ сильнейшее сокращение и уменьшение зарплаты. Фискальная служба - наоборот, укрепляется. При этом кардинальный пересмотр перечня налогов на уменьшение позиций и т.д. Просто муж сестры в антимонопольном (потерял сильно в зарплате), а сестра в налоговой (по крайней мере, не уменьшилась з/п и сокращений не было в среднем и нижнем звеньях).

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

Карта АТО по состоянию на 16 августа (В ДИНАМИКЕ) (не забываем о календаре с картами на сайте)
    http://ru.slovoidilo.ua/articles/42...-po-sostoyaniyu-na-16-avgusta-v-dinamike.html
    16 августа 2014, 14:27
    Ситуация на востоке страны по состоянию на 12:00 16 августа 2014 года по данным СНБО Украины.

• Подобається Подобається x 5
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

З сєвфорума
    Коменти до виділеного мною жирним шрифтом.
    Росіяни до цих пір продовжують вважати молдаван, узбеків, киргизів "своїми". Значить, з часом будуть втілювати в життя (вибачаюсь за каламбур)
    Виявляється, це не росіяни мутять з гуманітаркою, коли ні документи не оформлені належним чином, щоб таможня дала добро, ні поїхали не туди, де домовлялись, а так, що їх шукали. Це - українці затримують. А росіяни в Артемівськ везуть сіль із всією душею.

А західні кореспонденти не бажають їхати в Лугандію, де Бєс править бал, і абреки з калашами бігають, без бронежилетів, бо на Заході людина людині - вовк. Іхніє нрави.

Одним словом, українці гальмують процесс. А "шірокая душа" так старалась, так старалась!

• Подобається Подобається x 8
  5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Во имбецилы:))):)))

• Подобається Подобається x 4
  6. Finya

Finya enjoy the silence

я плакалъ

• Подобається Подобається x 3
  7. Коньъ Пегий

А не потому-ли, что ДуНРовцы инкассаторов грабят и магазины продуктовые? Я фигею с этих колорадов.

• Подобається Подобається x 8
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сплошь - цари. Им за вредность молоко положено

9. Коньъ Пегий

Так они его и пьют, судя по высказываниям и опусам в журналахЪ. Есть такое молоко самодельное, коноплю в нем вываривают и хлещут. Рубит страшно неокрепший мозг.

10. zet

zet Дуже важлива персона

Жаль, что еще "не почалося"...

16.08.14 18:25 Действия Пуйла в Грузии и Украине положили начало признанию независимости Чечни, - Закаев

• Подобається Подобається x 4
  11. Flametta

Flametta Well-Known Member

о_О Та на этих двух клейма негде ставить, а у них там всё "вероятность" :facepalm:

12. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

І тут кумовство! :crazy:
    А якщо серйозно, то і в нас такий поки що один. Молодець!

13. zet

zet Дуже важлива персона

Вот бы еще не только доказать, но и в наказание конфисковать все имущество в пользу государства...Там бы точно на восстановление всего Донбасса хватило вместо со стеной на границе с РФ по периметру.
    мечты.. мечты...

• Подобається Подобається x 6
  14. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Висихає потроху гадюче болото :)

15. Flametta

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Підоренка криза жанру.

18. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Зате чмо чітко окреслило: в кацапстана нема майбутнього, якщо Україна асоціюється. Все решта сказане - димова завіса...

19. Flametta

Виктор Яковлев

• Подобається Подобається x 2
  20. Коньъ Пегий

Доренко такой серьезный и эпичный. Прямо жэрсть.
    Кстати, поговаривают, что на Керченской переправе в пробке уже 2 дарагих ласты склеили. Очередь 2700 машин. Ну и тепло, опять же.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)