Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну тоді з Їнспекції ...

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Никакой нестыковки. Часть персоналий из ПР нужно сейчас прижать и осудить, как и самых наглых из КПУ...
    Если их не наказать и отправиться на выборы, то или они, или их ставленники будут в новом парламенте... И будут также гадить.

Будет выбирать из кого после войны, а пока... Извините, но все, кого я уже знаю из кандидатов - будущие левченки и колесниченки...

• Подобається Подобається x 4
  4. prius

prius Well-Known Member

Гройсман тимчасовий прем'ер

• Подобається Подобається x 2
  5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Сударыня повелительница, жахните и мне желтую.
    Хочу Василию компанию составить, тоскливо ему с этими будет. :sad:

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Артем. Шо я можу здобити, якщо тих мусорів козлячих в мусарню без освіти набирають, по вазі, як хряків на бойню...

• Подобається Подобається x 1
  7. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Артем Фурманюк, журналист, общественник, активный участник Майдана, дончанин

Не совсем согласна, но...

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:)))

Забирайте, підпишіться, що отримали :)

9. VasMT

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Дякую.
    Це найшвидше в житті виконання мого бажання.
    Ай лайк Львівфорум. :)

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Панове, чого ви панікуєте? Ви що, проти нових виборів парламенту? А розпуск фракцій - це необхідна умова для розпуску парламенту. Яценюк це зрозумів і перед виборами не хоче грати роль цапа-відбувайла.

12. VasMT

Ех... На святое замахнулись. На славаукраинцев.
    Это мне, предателю и манкурту, украинофобу и фарисею, можно на них гадить, я привыкший к рогулям. А Вам тяжело придется.:mocking:

• Подобається Подобається x 3
  13. Pedro

Старче, радий з вами знову зустрітися на ЛФ. Хотілося б щоб ми не були знову антиподами.:)

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

А ще Ромко їх називав "патрійоти"...;)

14. VasMT

Він ще живий, і далі називає.

• Подобається Подобається x 3
  15. Pedro

О, я це знаю. Ми часто це робимо разом. (Думаю, і ви це знаєте:))

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Здравствуйте, мой дорогой антипод Пэдро. Чрезвычайно рад новой встрече с Вами. Рад, что Вы не исчезли.
    А антипод это уже лишь фигура речи. Вы ж тогда в Австралии были, вот я Вас антиподом и "заклеймил". Пусть это будет традицией. Джентльмены ведь ценят традиции. Ну, Вы в курсе. :)

17. Bronislav Shimkevich

Bronislav Shimkevich Well-Known Member

Да в том дело что есть, реально понимаю что по этой конституции не фига не получится ну не сможет унтер-офицерша сама себя выпороть, сил нету, рыги расползлись "як мишенята" а сопли из под лавки в самый не подходящий момент на пол выльют, чтобы подскользнулись и на смерть.. Поэтому их надо было на их сущность раскручивать и дальше, да и Основной закон менять, ну не нужно в Украине 426 долбодятлов в парламенте, я думаю что их должно быть не более 300, и округов столько не нужно, короче все ляжет на новый парламент, а вот будет ли он лучше. ОЧЕНЬ БОЛЬШОЙ ВОПРОС!!!!

18. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

https://www.facebook.com/photo.php?v=362475543906587&set=vb.238601382960671&type=2&theater
    Арсений Яценюк:
    Те, що сьогодні не проголосовані закони і немає чим платити солдату, міліціонеру, лікарю, вчителю, немає за що купити рушницю, немає чим заправити БТР, те, що сьогодні не прийнято рішення, щоб заповнити українські газосховища, щоб дати можливість перезимувати, щоб на кінець-то звільнитися від російської газової залежності, - це є неприпустимо.
    Так, більшість людей хоче дострокових парламентських виборів. І ми хочемо дострокових парламентських виборів. Це правда. Тільки є одна дуже важлива річ. В чому є різниця між національним лідером і політиканом? Різниця в тому, що національний лідер бере на себе відповідальність. Навіть якщо це не подобається.

За що мені найбільше боляче? За те, що зараз аплодисменти в Державній думі Російської Федерації. От хто зараз виграв. От хто сьогодні святкує. І от хто сьогодні буде банкувати.

В цій ситуації які є варіанти в Уряду? Так як у нас є парламентсько-президентська республіка, є перший варіант. Розпалася одна коаліція – Прем'єр-міністр розпочинає процедуру формування нової коаліції. Що це означає? Це означає, що Прем'єр-міністр повинен взяти в коаліцію комуністів і «Регіонів». Я це не зроблю ні при яких обставинах.

Є другий варіант. У тому випадку, якщо немає нової коаліції, а чинна коаліція в парламентсько-президентській республіці розпалася, Уряд і Прем'єр-міністр зобов'язані подати у відставку. Я заявляю про відставку у зв’язку з розпадом коаліції і блокуванням урядових ініціатив.

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Интересно, какова вероятность, что Тимошенко будет Премьером?

20. VasMT

Підглядяю коли-неколи...:mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)