Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все-таки чудова вивірена і безвідмовна система була в товариша Сталіна - панікерів грохати на місці. Панікер небезпечний не тільки для себе, а й для оточуючих, тому один-єдиний панікер може завалити загальну справу. В нас тут таких уже завелося не один.

За таке треба бити по пиці.

Контра ніде не ділася, контра спить і бачить як взяти реванш.

• Подобається Подобається x 1
  2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А до публичной подлости обязательно опускаться, воин? НЕ ГУСАР... "Помпа від ровера"(с)

• Подобається Подобається x 2
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дзеко, та вона тіко тим тут і займається, я сто раз про то їй говорив,.. бєспалєзно... Баба ж в політиці, це ж страшноє дєло, а якщо вона ще отут не одна, то взагалі туши свєт:haha:
    Ні фіга з тим урядом страшного не буде, то фсьо Сєніни панти, а будуть відповідно до закону виконувати обов'язки і нічого не станеться... головне - армії перти до побєдного кінця, а мені якось на горбунчиху сідло накинути:haha:

4. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

скорректирую-он не только паникеров грохал на месте...

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та не переймайся ти в канце-канцов... шутю я так па-данєцкі, невже досі не зрозумів?

6. Konek Gorbunok

Тетчер к примеру...;)

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

О-о-о! Ісчьо одна коректіровщіца... Скіко ж вас тутачки?

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Тетчер - англійка і треба знати англійок хоча б так, як я на протязі років 30-ти, щоби не приводити такі неспівставні з росіянками приклади. З українками, до речі, теж...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так я і думаю. Але для фсепропаликів чудовий привід влаштувати масовий психоз на форумі. Сиділа-сиділа - і бац - джекпот випав, аж не повірила шо так підфортило.

9. Konek Gorbunok

чего вы злой такой??? страшшно?? дас ист гуд...:cofee:
    хотя-вы где-то правы, ежели мой дом начнут обстреливать градами-я тоже забоюсь немеряно...

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

обобщили вы...;) а теперь занимаетесь мелкими инсинуациями...
    это как судить об офицерстве по вам...не все же солдафоны-не находите??? :)))

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

не пойму, а что хорошего в том, что злой?
    а я за Вас спокоен,- в случай чего постылый своим телом обязан будет вас прикрыть

---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

Я - высокий офицер і високий упертюх... В крайности впадаю аж после 4-х Перно... сапоги денщиком постоянно начищены,.. стек за ухом торчит:yahoo:
    Вам этого не понять...

11. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Почала з*являтися аналітика:

http://www.dsnews.ua/politics/yatsenyuk-peregrav-poroshenka-sogodni-24072014182500

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Мікі, Дзеко, Коньок Горбунок, Москаль - маєте по попередженню (жовта) за особистісний офф-топ, а, і ВасМТ за компанію.

Давайте постараємось сформувати коаліцію, щоб не втручалися в конфлікт сили модерНАТО. :)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Konek Gorbunok

злой-значит живой...

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Еліка, правильно про меня - "грантоед, а не грандоед... ну, шо ти, как малолєтка такие ашипкі дєлаєш?

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

та вродє ще кой шо шеволіцца:yahoo::haha:
    Я, звичайно, маю на увазі сєроє вєщество в моїй макітрі... І шо тут пошлого?

Останнє редагування: 24 лип 2014
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Приймаю. Вибачаюсь перед усіма за незручності, особливо перед Коньком Горбунком. Зі скрипом спекаюся, якщо чесно, від такого шикарного минулого балагану:haha:

17. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Я так бачу, на форумі "рагуль" це комплімент? Грайтеся-грайтеся...

18. Konek Gorbunok

В свою очередь приношу и свои извинения-особенно солдафону...простите Мику Джаггеру, опять нет...в общем: Мікі-вибачаюсь....:)))

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тільки що в надзвичайних новинах. Передаю зі слів, бо це відео ще не виклали.
    Військові 72-ї механізованої бригади зараз знаходяться на лікуванні. Юрій Циганко отримав осколкове поранення в руку. Коли почали розбиратись, то виявилось, що він в списках осіб задіяних в АТО НЕ ЗНАЧИТЬСЯ і НЕ ПЕРЕБУВАЄ в зоні АТО.
    Це те, що я казав про позаштатників. Добре, хоч живий і зможе довести своє перебування там, а сім'ям тих, хто не дай Боже загинув, дадуть дулю облизати, а не компенсують втрату годувальника чи інші соціальні компенсації. Радійте, свинаре...

20. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

http://www.depo.ua/rus/politics/kombat-donbassa-prokommentiroval-segodnyashniy-proval-24072014190300

На ТВі интересненькое обсуждение ...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)