Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Зная "обычаи и нравы" контингента пенитенциарной системы не понаслышке, боюсь и представить, что их ожидает...о_О По понятиям "мурчащих" - отдай долг Родине, потом живи, как хочешь. А тут получается даже не политика, а предательство... Долго врядли протянут :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  2. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Я уже как то писал, что пусть изготавливают украинскую символику и кормятся с вырученных за неё денег.:bandera::uanew:

• Подобається Подобається x 4
  3. Flametta

Flametta Well-Known Member

Елена Васильева
    Спецы называли дату 22 июля как дату возможного вторжения, но уже понятно - падение Боинга сильно поменяло планы.

Да, вот картинка, хорошо иллюстрирующая вышенаписанное. Твари проклятые..

• Подобається Подобається x 8
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Це хто такі?

---------- Додано в 13:27 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

У Верховній Раді якраз дебати по законопроектах про АТО, тероризм-сепаратизм і т.д.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Вам сайта Нацбанка мало?
    Оттуда:
    2014 год. Офіційні резервні активи (станом на кінець періоду, млн.дол.США)
    Январь - 17 805,59
    Февраль - 15 462.32
    Март - 15 085,53
    Апрель - 14 226.27
    Май - 17 898,55 (это МВФ деньжат подкинул)
    Июнь - 17 083,31

Напомнить с когда народна влада рулит?
    Калькулятор дать?

6. Moskal Charivnik

Взагалі-то пожиттєвих на роботу пристроюють лишень у внутрішніх цехах. Хоча я б у кандалах на відновлення Донбасу ганяв... За відмову працювати - куля в лоба...

• Подобається Подобається x 3
  7. Barmaleykin

Не надо сравнивать несравнимое, одно дело воровать из резервов и совсем другое использовать их по назначению, тем более что сейчас идет вооруженный конфликт, коего не знала предыдущая вороватая власть.

• Подобається Подобається x 14
  8. VasMT

Не надо спрыгивать.
    Разговор как раз и начался с того, что народна влада собирается влезать в ЗВР.

• Подобається Подобається x 1
  9. Moskal Charivnik

:uaflag:

10. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Весь текст тут http://buknews.com.ua/page/lyst-do-rosii-z-donetska.html
    ...

• Подобається Подобається x 9
  11. Barmaleykin

Вообще то у него такое предназначение, ведь никто не говорит что он неприкосновенен.

12. Moskal Charivnik

"Сидельцы" :crazy: не "за курку", чи каструлі алюмінієві. Й не бандити.

13. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Вам розповідали, а я особисто до цих хлопців їздив, коли вони ще були в казармах. Добре знаю, й наскільки вони були неекіпіровані, й ніякого вишколу, майже не нагодовані... й взагалі ні з якого боку не підготовлені. Ото й насправді було "гарматне м'ясо". :sad: Для них ми й збирали гроші та купували майже все, що могли. Їх загибель - як загибель рідних... :sad:

Але то були досить інші часи. Армію та всі структури будували з нуля. Я про це тут багато писав, не хочу повертатися. Все (підкреслюю) було розвалене. Місцеві силовики - всі в зраді, з колорадами. Центральна влада відверто та публічно заявляла, що немає ніякого контролю над Донбасом (й це була правда).

Ви так послідовно "земляк", "земляк"... отже маєте це й самі пам'ятати. Про розпач більшості тих, хто був небайдужим до країни, мабуть, теж пам'ятаєте (хоча я досі не зрозумів: Ви за Україну, чи за колорадів)...

До чого веду - зараз, дякувати Богові та патріотам, справи пішли краще. Сформувались сили АТО, в силовиків склались й командування й ким командувати. Контрольованість ситуації до де-якої міри відновилась. Й отже, зараз вже є можливість вдало впоратись з мобілізованими. Дати їм можливість вишколу, озброїти... Не формувати з них самостійних підрозділів, а виконати часткову ротацію в наявних... Та багато чого такого.

• Подобається Подобається x 9
  14. Moskal Charivnik

Він за сссрію :crazy:, "Шонеясно?"(с)

15. VasMT

Так че ж Вы тогда так всполошились, когда о них зашла речь? :mocking:

16. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Саме цій історії можна повірити. Хоч мене там не було, але долею цього підрозділу ми опікувались, а за тих часів ще було можливо розпитати в різних людей, що та й як...

• Подобається Подобається x 1
  17. Barmaleykin

Призрак бродит по Европе, призрак коммунизма. (с)
    Как был призраком, так и остался.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Так я и не отрицаю её правдивости, только хочу подчеркнуть что при формировании частей и подразделений, в них обязательно должны присутствовать те кто имеет опыт, навыки и выучку, дабы такое не повторялось.

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

Всполошился? Не преувеличивайте.
    Просто в ваших словах присутствует передергивание, говорите вроде правильно, но с нехорошим подтекстом.
    Допустим:
    Один человек получил зарплату, 2000 грн, другой подрезал кошелек в трамвае, в котором тоже было 2000 грн. С точки зрения воровского мира, оба гражданина заработали по 2000 грн, а с точки зрения нормального общества, один заработал, другой украл.
    Как то так.

• Подобається Подобається x 6
  18. Moskal Charivnik

Не понимает Васисуалий, что
    "...мир нельзя ломать и рушить,
    а в рай нельзя тащить за яйца."
    (с)

19. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

замечательно, ну чего уж так.., давайте воспользуемся предыдущими данными-того же источника:
    от только теперь совсем не понятно в чем вы хотите упрекнуть новую власть??

• Подобається Подобається x 7
  20. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)