Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Віка, а куди, по твоєму, вони поділися з парламенту? А нікуди! Це може бути ситуативна більшість, навіть якщо вони примикають до "наших", то ригам вірити не можна - вони реально готові в будь-яку хвилину палиці вставити в колеса. Я регулярно дивлюся засідання, риги і комуністи - печаль, велика печаль.

• Подобається Подобається x 4
  2. Exitus

Exitus Well-Known Member

"Жители Северодонецка встречают украинскую армию"...

Как задолбало это акцентирование переходящее в тупизм.

Свою армию они встречают. Армию своей страны.

• Подобається Подобається x 7
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви мені очі відкрили. Як сонце з-за хмар...
    А скільки голосів сьогодні розпустили фракцію КПУ? Це не більшість?
    На відміну, я знаю хто куди дівся і хто куди голосує.

4. Evg

Evg Санкт-Петербург

:empathy:
    Обнять и плакать :)

• Подобається Подобається x 1
  5. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

брехня, перестаньте бути наївними людьми ..нікого там не навчають, навіть пристрілятися хлопцям часу не дають.( не пусті балачки )
    Про потенціал це взагалі смішно - гарматне м'ясо.

Все може виявитися дуже поверхнево , президент і кО олігархат зассяли ще один раз , коли побачили що ВВП залізяками грається ( має право , то його держава ,охороняє свої кордони ) , вони розуміють що якщо Рф війська увійдуть то це не лише геноцид укранскої нації , а і кінець їхнім капіталам .. на перше їм взагалі положити , якщо навіть корупцію і непрофесіоналізм у армії не можуть побороти.
    Це геноцид ...бо саме вбивають , калічать цвіт нації 20-40 річних чоловіків, майбутнє країни . Беруть аж ні як не минулих /скорочених/ військових , - звичайних хлопців . А де ті : МВД ,міліція славна 300 000 на всю країну , куди ділися випускники /студенти/ ВУЗів війскових яких сотнями випускалися останні роки в Україні ..

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

Скорее в рукава...

7. Petrov

Petrov Well-Known Member

Я думаю, это последняя Рада, где они представлены в таком количестве. Со временем их численность там будет сокращаться.

• Подобається Подобається x 4
  8. mrochkizm

Си-ту-а-тив-на. Я так розумію, Вам не терпиться побештати всіх, хто не за Янучару був? Я теж маю повно претензій до тієї ж Свободи, але попри те не паплюжу Україну.
    Уявіть, і теж :preved:

• Подобається Подобається x 3
  9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

10. VasMT

Слушне зауваження.
    Була Система. В частинах тримався непорушний запас, держава давала харчі, а армія варила собі їсти.
    Але сталось диво. Чуваки на площі Незалежності разомнасбагатили Йушченку з Йулькою. А їм чомусь ця система не сподобалась. І ввели вони нову. Барига, який башлянув більше хабара виграє тендер на відкорм армії. І годує її, аби не здохла, "закуповуючи" солдатам копчену ковбасу і пармезан. А прісної памяті Йулька, запхала свої лапки в держ.стратегічний резерв.
    А тут війна.
    І барига, згідно угоди, посилає армію подалі, бо він не підпрягався годувати бійців під час війни. А тупо взяти з держрезерву теж не можна, бо оранжоїди штовхнули все баригам.
    От і вся історія.
    Не дивіться на тушонку. Дивіться звідки її взяли і хто це придумав.

11. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

я готова это терпеть...
    единственный момент, (я вот не помню можно ли возбуждать уголовные дела против депутатов ВР,) необходимо начать судебные расследования против рыгов и иже, которые убивали людей на майдане, я понимаю, что это несвоевременно-однако Конституционный суд к войне имеет ну совсем отдаленное отношение-пусть занимается....а мы проверим...
    и очень нужно сейчас ВП, понимаешь фактически власть в регионе где объявлена война-переходит к полевым командирам, они должны принимать решения в конкретном месте и в конкретное время-а не ждать вказивки свыше, теряя тем самым наших мальчиков и мужчин....:sad:

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Samojlovu4, хто то казав шо тобі пора на "Діалох", чиста правда, донбасяки тебе плюсують, не знають певно поки шо шо ти про них говориш. Вітаю.:))) Мене вони дуже не люблять, чиста правда.

Педру забирай теж.)))

13. Exitus

Exitus Well-Known Member

ага.. и рыги будут голосовать за снятие недоторканности для рыга...

14. Flametta

Flametta Well-Known Member

Павел Шехтман

Обращение Президента России Владимира Путена
    (Перевод с политического на человеческий):mocking:

"В связи с ужасными трагическими событиями, которые произошли в небе над Донецком, хотел бы ещё раз сказать о том, как мы в России относимся к событиям, которые происходят сегодня на Украине.
    Сбили этот Боинг положим... э... не будем уточнять кто. Может быть даже и мы. Но виноваты украинцы. Хуле они воюют с Гиркиным? Вот бедному Гиркину и приходится фигачить все, что шевелится в небе. И вообще чего вы при*бались? Какая вам разница, кто сбил, зачем сбил, из чего сбил, и откуда эти самые БУКи нарисовались, и поставляем мы их или не поставляем... Тут такая трагедия, а вы какой-то ерундой занимаетесь. Давайте просто помолчим, почтим память погибших. И главное: скажем украинцам, чтобы перестали наконец воевать с Гиркиным и Бородаем! Это и будет самый лучший выход из трагедии".

• Подобається Подобається x 11
  15. VasMT

Покажіть, де паплюжу її я. Якщо покажете, при цьому не понавидумуєте собі, як Ви це вмієте, а саме покажете, то даю слово, що назавжди покину Форум.
    Ви нічим не ризикуєте, бо від жінок я не вимагаю доказів чесності.

16. mrochkizm

Свою високу патетику залиште для новеньких, тих, хто півроку-рік на форумі. Може вони і повірять.

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

Я ж кажу, що жінки нічим не ризикують... :mocking:

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: От чиєму, слову точно не вірю - це чомусь Василевому. Ото Ромко скільки разів покидав форум, а останній раз покинув навіть без слова, оце справжня людина, а не хитрий лизоблюд на два фронта.

19. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

а что суд не может начать расследование без снятия с них этой самой "недоторканности"?? в общем ты меня убедил...

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ----------

або менше п'ятьох ))))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)