Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

из забайкальского военного округа??? на кой?? это далеко ведь...(у ху"ла есть и поближе..)

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та шо вы говорите?
    А я седня в Раде слышал, что " позытывна" частина Парламента есть коалиция и имеет большенство. И фракций осталось только "позытывни" и ПР. А ПР там, как кот наплакал...

• Подобається Подобається x 1
  3. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

За пояснення - дякую. Але це вже деталі, тобто, яким чином це реалізовується. Не виключаю, що є вади, дезорганізація та подібні негаразди. Але, повторюю, це деталі.

А мобілізація, як така, в загалі - це а) збільшення чисельності збройних сил та долучення мобілізованих до вишколу, та б) демонстрація сили. Ще раз - це не виключає всього того, про що пишете Ви.

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Як людина, яка регулярно слідкує за роботою Верховної Ради, не знає, куди поділися депутати, що вийшли зі складу ПР? Підказую: вони і надалі в тій же Верховній Раді - як позафракційні та в складі інших груп. Інша підказка: і ПР, і комуністи саботують прийняття законів, комуністи навіть по проблематиці інвалідів не голосують (при тому, що з питань інвалідності тижнів два йшли слухання та виступи у "різному", які починаються після основного засідання, переважно в післяобідній час, веде їх Кошулинський).

• Подобається Подобається x 5
  5. Konek Gorbunok

Лешка знает кого нельзя со мной обсуждать.., мы с ним и Леной пили пиво как то-чуть не подрались...:)))

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

Нет. Объявляют мобилизацию военизированных крестьян. Не умением, так числом.
    Идут пионеры, - Салют Мальчишу!

7. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Це питання до мене??? :)

Напевне, це знають наші військові експерти, не кшталт VasMT...

8. Konek Gorbunok

я не думаю, что это что-то коренно изменит...

9. ollan

ollan Well-Known Member

Возникает вопрос. Кто и с какой целью подсунул пацанам именно такой неоднозначный символ?

Конечно. Если люди не знают, кто этим символом пользовался ещё совсем недавно и какую славу о себе оставил, то они очень в курсе о культуре скифов и их символах?
    Ну, ну...

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

кто-то что-то предметное слышал? вроде как Раша уже завтра готовиться ввести войска ... если по этому "ввести" не шмальнет ни одна Градина - Украины больше нет ...

11. Konek Gorbunok

та ну вас...

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нет, это вообше, так сказать в пространство, мне действительно интересно ...

13. Exitus

Exitus Well-Known Member

Это изменит все кардинально.. Власть дело тонкое, пока не становится "тупым тяжелым предметом" ;)

14. Evg

Evg Санкт-Петербург

Яроша... это уже и в "газетах" писали :)))

15. Konek Gorbunok

да...я не знала.., и рыги больше не большинство??? значит все "карты в руки"...

16. Exitus

Exitus Well-Known Member

Пусть просвещаются. Бог дал человеку мозг не для того, чтоб в него кушать пропаганду.... в наше-то время, когда информация доступна.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 5
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ага, існує. Вибачте, я довго так не сміявся.
    Згущонка, тушонка, солярка, масло, м"ясо... Полиці, на яких все це зберігається.
    А що ж я тоді років п"ятнадцять тому за банки з тушонкою в солідолі на базарі купував?

Тут уже під час воєнних дій не соромляться красти, а ви про якісь склади балакаєте...

Пам"ятаєте, років кілька тому був якийсь скандал із ревізією складів недоторканих запасів?

19. VasMT

Для вишколу проводяться збори. На базі якоїсь частини. Збори можуть тривати чітко встановлений термін. На зборах навчають. На зборах тренують. На зборах злагоджують. Але на зборах НЕ ВОЮЮТЬ.
    А для збільшення чисельності і демонстрації сили приводять частини до штатів воєнного часу, або створюють НОВІ частини.
    Зрозумійте в решті решт юридичну сторону цього питання. ЮРИДИЧНУ!
    І тоді Ви зрозумієте, чому не дають учасників, не виплачують компенсації при загибелі, не платять зарплату...
    Подумайте.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Pedro, хто тебе наплюсував - твої істинні соратники, навіть додати нічого.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)