Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви знаєте, ви всі мене дивуєте. А що ви хотіли почути від кацапської мавпи? Я, звичайно, слухав в перекладі на англійську і нічого не почув, щоб мене хоч трохи здивувало. Кацапські орки... Що з них візьмеш? Ні совісті, ні якихось інших людських властивостей нема. Нема на генному рівні. Дуже гарну реакцію на те все показала представниця США. Якщо ви помітили, в кінці "спічу" тої мавпи. Всміхнулася єхидною посмішкою. Мов, що візьмеш з тупого і бридкого кацапа...

• Подобається Подобається x 2
  2. Exitus

Exitus Well-Known Member

Хм, по Вашему выходит, что в разговоре реагировать необходимо только на вопросы...
    Вы предпочитаете формат общения в виде лично Вашего моновещания?

Кирпич уже упал, но процесс лечения все-равно придется проводить.. и он может быть долгим.

Здрасте.. у VasMT молния, у Вас два танка... ничо сибе сравнили с ножичком...:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  3. tiavik

tiavik Well-Known Member

Путин не остановится - он будет идти к своему «бункеру»

Пуйло не остановится - он будет идти к своему «бункеру»
    Как до него шли и Хуссейн, и Каддафи, и Милошевич.
    Об этом пишет в своем аккаунте в социальной сети «Фейсбук» бывший вице-премьер России Альфред Кох.

4. metallic

metallic Well-Known Member

Т.е. когда Вы, по своему интерпитируете написаное мной, это - дискусия. А когда я , значит я "не читаю". Хм.. интересный подход.

Кирпич еще не упал, но навис.

У меня мирные танки. "make love, not war". А у Вас, грозный рыцарь.

5. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Й взагалі починати треба не з символики, а з дій реальних людей. А символ "Азова" не є забороненою нациською свастикою.

• Подобається Подобається x 3
  6. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

так рыцарь же грозен! значит он обуздал страсти, тягу к сладкой жизни и прочее. а танки- развратны. хоть и танки.

7. Exitus

Exitus Well-Known Member

Что же я интерпретировал?
    Кирпич уже упал. И теперь приходиться проводить хирургическое вмешательство.

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Это так.
    Но Вы ведь, увидев нигде не запрещённую георгиевскую ленту, оставляете за собой право полагать, что носитель её может совершить действия, которые Вам не нравятся.
    Ну так точно так же другой человек, увидев не запрещённую, но ассоциативно эмоционально окрашенную нацистскую символику, имеет право полагать, что носитель её может совершить действия, которые ему не понравятся.
    Логично рассуждаю, земляк?

9. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Было бы неплохо запретить. Хотя я и против повальных запретов, но это тот случай, когда я за...
    Хотя бы потому, что эта лента - признак тех, кто не знает и не желает знать историю, не чтит прошлое, и спекулирует на крови солдат Великой Отечественной...
    К этому сегодня можно добавить, то эта лента была и есть символом фашизма..

• Подобається Подобається x 10
  10. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

НЕТ. Потому, что чья-то неграмотность не даёт ему право на какие-либо претензии к обществу. В символике "Азова" меньше "нацистского", чем в символике сссрии. В разы. Тем более, что НИ ОДИН СУД не признавал ОУН-УПА ни нацистами, ни даже преступниками.

• Подобається Подобається x 5
  11. Wili

Wili Well-Known Member

Ці ленточки ще рік тому на 9 травня мені були абсолютно нецікаві,( в мене 9 травня день пам'яті за загиблими), а от тепер коли терористи які вбивають, викрадають та катують людей обвішані цими колорадками, вважаю цілком закономірно їх заборонити, як реальну ознаку та символ тероризму.

• Подобається Подобається x 6
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Один довбелик вчора свистанув, а до цих пір мутузять цю тему. Хай обмотається вдома прапором Єдрицької дивізії, так ні в кого не виникне сумнівів в його адекватності.

13. ELiKA

Житель Авдеевки о всерашних обстрелах Авдеевки...

• Подобається Подобається x 4
  14. Moskal Charivnik

Я просто дивуюся від того, що хтось як жив валянком, так й живе у 21-му сторіччі. Купа можливостей, інформації просто море, а воно все під кремлівську балалайку, як когут дресирований, одне й те саме бубонить, та ще й оплесків хоче...

Останнє редагування: 22 лип 2014
  15. kym

kym Well-Known Member

А що це таке

16. Moskal Charivnik

Там еще кто-то умеет "изумляться"???

17. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Те, що робили "колоради", було на моїх очах. Й ці справи за будь-яких обставин були карними злочинами, причому, з найгірших. Й отже від носія колорадської стрічки маю очікувати карних злочинів, чи, принаймні, схвалення та прихильність до злочинів.

А щодо носія незабороненої, але емоційно забарвленої іншої сімволіки, я почну більш прискипливо звертати увагу на його погляди та дії. Й лише з цього робитиму висновки, на які дії людина спроможна, та чи подобається через це вона мені.

• Подобається Подобається x 3
  18. Exitus

Exitus Well-Known Member

[youtube]L13uJ9nhTdE[/youtube]

• Подобається Подобається x 6
  19. Moskal Charivnik

Завод обогащения угля, кажись...

20. ELiKA

Крупнейший в Европе коксохим...

• Подобається Подобається x 4