Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Хтось слухає засідання РБ ООН? Чуркін пащу відкрив :ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хо-хо-хо, а ще шо? Тут мені ця маячня не треба, це я на кацапофорумаїх такого можу наїстись.:bad:

Да! У нас 168 тисяч солдатів у зоні АТО.

3. mrochkizm

От слухаю того Чуркіна і хочу матюкнуццо, саме матюкнуццо, бо української лайки тут бракує

• Подобається Подобається x 6
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не зважаючи на Ваш рогулізм, відповім.
    Ха-ха-ха.
    Який дурень ще вірить в цю маячню?
    Майдан переміг? В чому? Корито від одних рил підсунули до інших.
    Бандери прийшли? Куди? Хто? На манєже тєже...
    Вас вкотре намахали...

• Подобається Подобається x 3
  5. metallic

metallic Well-Known Member

Не-не. Вы не поняли. США ОФИЦИАЛЬНО выделяют финансовую помощь сирийским боевикам. Можете погуглить. И неофициально поставляют оружие. На этом их уже ловили. Есть фотографии ихних ПТУРов из Сирии.

Ну у них тоже не все на фронте.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не зважаючи на Ваш рогулізм відповім вдруге.
    Е ні. Я за єдину, неділиму і соборну Україну. Демократичну державу, де свобода держави базується на свободі, рівності і гідності її громадян. Всіх, без винятку. Без права всяким рогулям ділити їх та обмежувати їх в правах за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

• Подобається Подобається x 4
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В США немає кордону с Сирією, шоб туди випадково заїжджала реактивна артилерія з штатними екіпажами, так шо дуже недоречні порівняння. Путлер всіх на світі переплюнув, куди Штатам тягатися з ним, це однозначно.

8. Exitus

Exitus Well-Known Member

metallic, Чечня до 1994 года.... Почему РФ не начала борьбу в 91-ом, ... кто чего захватил в 1994-ом...
    Вы вообще заметили, что до того, как РФ решила, что Ичкерия есть территория РФ прошло три года, по-сути, независимости....
    А насчет Вашего замечания, что мы не можем справиться очень долго с террористами: Вы желаете разрушений и смертей среди мирного населения как в Чечне или таки лучше поспокойнее действовать? Вам нужно две войны?

• Подобається Подобається x 2
  9. Neva

Neva Well-Known Member

А Вы его не слушайте, берегите нервы, он ведь все равно ничего нового и интересного не скажет!

10. mrochkizm

Я всі засідання РБ ООН слухаю, як є можливість :) Хоч Чуркін так, нічого нового - лексика і риторика та ж, що й на попередньому засіданні.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вже висловився, твій легітимний президент, за яким ти ридав, в Ростові, шле чемодани з грошенятами українських платників податків на утримання сепаратистів, значить ти сепаратор, мені додати нічого. Так шо не треба доводити свою ідеологічну унікальність.

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

трохи розширю, у чому - Слава Україні! - у підтримці своєї країні, у асоціації себе з Україною, і намаганнями щось зробити на її користь, нехай і лише висловлюванням власної думки ... але на жаль є ще "славаукарїнці" - це ті які малюють тризуб гімном, б'ють скло в РФському консульстві, волають "ми РФ поб'ємо, насеремо на кремль" і т.і тобто роблять що завгодно щоб Україна виглядала, як притулок для неадекватів, де їм затишно та зручно ... на кой ляд батальйон Азов собі на емблему натягнув вольфсангель ???? нашо ці нацюковські закідони? я нагадаю, що для справжніх нацистів, адептів рунічного правопису - українці такий саме гумус як і росіяни, тому накой ???? і я переконаний що безглузде "славаукраїнство" це ще більший ворог ніж путін, сепаратости та ін. .... взяти ілліча, на хіба ???????????? демонстрація сили??? як тепер ?? потужні? але це не означає вішати носа і "усьопропало", це лише заклик до адекватного сприйняття ....

• Подобається Подобається x 5
  13. mrochkizm

Чесно кажучи, до Ваших дописів я навіть і не знала толком про той вольфсангель :)))

Але, якщо вірити Вікіпедії, то він є на гербах різних міст (в рос. версії Вікі 16 міст!) - то що це, неодмінно ознака нацизму/фашизму?

:dntknw: може я чогось не розумію

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

:blush:
    так в різних країнах били скло в посольствах РФ, це не виправдання, звісно, нам в універі теж вбили в капіляри та кінчики нігтів про недоторканність дип. установ...але, як каже Майкл Щур, є одне "але".

14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

"Доблесные ополченцы" попали в плен...

• Подобається Подобається x 5
  15. mrochkizm

В містах, де Крупський впав, сепаратизму нема. Це факт. В групі Краматорська писали про це ж - про ментальний вплив, я в попередній темі про Східну Україну цитувала ті коменти.

• Подобається Подобається x 4
  16. artobstrel

вата знає, і завжди це пхає, а підкреслювати свою прихильність до нацистів - то вже не здраво ...

17. mrochkizm

о_О
    то батальйон Азов, який пішов боротися з терористами, породженими ватою, має питатися думки тієї вати щодо своєї емблеми чи як?

може вони взяли той вольфсангель тому, що він

?

18. metallic

metallic Well-Known Member

Я отлично понимаю почему так долго. Но при этом я вижу в каком состоянии ВСУ и остальные силовики. Очень много непрофессионализма и расп*здя*ства.

Откуда я знаю, почему Ельцин не решался начать войну в 91. У него уже не спросишь, но видимо причины были. Тогда в РФ, вообще много чего происходило. Он в 93 парламент расстреливал. Видно не до Чечни было.

Все что надо захватили еще в 91:

19. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

очень хочется высказаться (извините коли что не так)
    в Слава Украине, во флаге Украины, в гимне этой страны-есть воля/свобода, собственно перечисленное эту свободу и олицетворяет...Это вроде мало-однако это есть смысл человеческой личности как таковой..
    (конечно, очень бы хотелось, чтобы эти символы нашего государства еще и были олицетворением гарантий, настоящих-истинных гарантий Конституции Украины..).

• Подобається Подобається x 6
  20. artobstrel

здрасте приехали, ну не за илича же сепаратистить ....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)