Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

ага еще там полно чеченцев-бородачей и откуданевозьмись сербов...-тоже видать ополчение даунореспублик...

• Подобається Подобається x 4
  2. bayard

bayard Дуже важлива персона

http://joyreactor.cc/post/1447107
    Журналист Елена Рычкова сделала предположение, что самолет упавший в Украине, этот тот самый рейс малазийский авиалиний, который пропал несколько месяцев назад.

а что за пропавший рейс? кто-то знает подробности?

3. Neva

Neva Well-Known Member

Пропоную направити це питання Авакову.
    Кернес всерівно його в цьому звинувачував.

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

5. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

http://nashidni.org/populars/1067-bo...kiy-boing.html
    Тот Боинг летел в Малайзию и пропал, в ночь на 8 марта, ничего не нашли.

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Ага, но эти уже позже появились.

• Подобається Подобається x 3
  6. Konek Gorbunok

так суть как раз в этих словах....Заговор прихлебенцев Януковича-бывших замараных ментов, кои и возглавляют все эти лугандодонецкие ополчения..., а что самое прискорбное наша сторона прекрасно знает "лично" кто и от кого получает...в фамилиях и биографиях...:sad: (не получившие власти так хотят денег и хоть и недолгого властвования...)

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

увы иных не существует вовсе, не бывших - есть, не замараных - нет

• Подобається Подобається x 1
  8. Konek Gorbunok

была информация, что пропал самолет и по предварительным данным было сказано, что он упал в океан что-ли...(так это было весной...)

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Таких ватних припущень я вже мільйони читала, по пунктах:
    1. Американці (в оригіналі - піндоси) викрали Боїнг, тримали його на базі в себе.
    2. Тим людям, які начебто були в збитому над Україною літаку, заплатили величезні гроші за мовчання, плюс частину цих людей просто вигадали, створивши їм фейкові акаунти в Фейсбуку (називалася навіть дата - 21 квітня 2014 року).
    3. Коли настав потрібний час, американці запустили Боїнг, збитий над Україною. В салоні були вже трупи, набрані з числа бомжів, померлих в"язнів і т.д.
    4. Літак вів автопілот, старт виконувати могли і живі люди, бо це складно, які потім з парашутом вистрибнули.
    5. Літак долетів до України, там його збили американські військові, зашифровані під ДНРівців або українські військові під керівництвом НАТО.
    6. Мета - підставити Росію.

Питання - Ви в це вірите?

Основний аргумент - несвіжі трупи (визначали по трупному запаху). Це взагалі маячня, тому що залежно від стану організму людини, від хвороби, яка спричинила смерть (в звичайних умовах), від температури повітря інтенсивність трупного запаху, швидкість розкладання тіла дуже і дуже відрізняється.

10. Konek Gorbunok

я имела в виду чины...генералы там полкоши.., уволенные в запас, однако занимавшие определенные места в окружении януковича...

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Педро, те, що слова не відповідають справам - вина не моя, а россійської влади. Поки міжнародний суд розглядає справу проти Росії, армія своїми тілами захищає Україну від ворогів. Але НІХТО не визнав Кремль злочинним. Все на рівні розмов і особистої нелюбові до путіна. І ми можемо сто разів хором вигукнути рєчовку про путіна, йому від цього ні жарко не холодно. Тому заспокойтесь і поверніться до початку тієї мовної тріскотні. І саме в цьому контексті сприймайте мої слова щодо "захисту" росіян.
    Тепер зрозуміли ,що я хотів сказати?

12. metallic

metallic Well-Known Member

Там масштаб войны, совсем другой. Ихние НВФ, намного более многочисленны.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І шо там могли скзати? Стабілізаторний блок снаряда Град. Всього навсього. Правда лопасті кудись ділись.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

О десятій має початися пряма трансляція засідання ООН
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GxCNE7rg0l8

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

Я протестую. Це я сьогодні до обіду придумав. Як одну із можливих "версій". Буду боротися за авторське право. :haha:

15. Konek Gorbunok

а мне кажется вопрос-возможно ли это доказать, никогда еще не было доказано вмешательство спецслужб в развязании геополитических вопросов...(такая же версия-т.е недоказанная, с башнями-близнецами..)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Демагог. Комплекс меншовартості молодшого брата не розповсюджуйте, тримайте при собі.

17. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

здравствуйте, товарищи!

А какова тема заседания?

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

?
    а по людски?

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

20. artobstrel