Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

однокашник горловский отписался - с утра бомбят, одну СУшку пздюки - сбили ...

• Подобається Подобається x 6
  2. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Дело в том, что коды "свой-чужой" постоянно меняются. И даже если это был Бук украденный у нашей армии, то у него были бы все чужие. Хотя я не в курсе есть ль у БУКА автономная система распознавания свой-чужой.

• Подобається Подобається x 1
  3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Краматорськ:

:uanew::bandera:

• Подобається Подобається x 7
  4. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

ничего, еще не вечер. посмотрим что будет дальше. и с геополитикой и с политикой государств.

5. Wili

Wili Well-Known Member

Нацгвардія увійшла в Дзержинськ. Бойовики здаються разом зі зброєю
    Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/07/21/11...erzhynsk-boyovyky-zdayutsya-razom-zi-zbroyeyu

• Подобається Подобається x 6
  6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Со скорости 1000 км\ч камнем? А как же инерция?:)))

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Так то якби він був камінь. Наприклад, на висоті десять тисяч метрів летить пам"ятник Леніну з крилами.
    А так від удару ракети відвалилось кілька частин. Та, що має округлу форму, пішла по параболі. Паралон сидіння віднесло вітром. І так далі. Кусок дюралюмінію ще й ширяє (планирует по-русски).

Наберіть у відро пінопластові кусочки, гайки, папірці, шкарпетки, всяке різне, і сипніть з десятого поверху.
    Подивимося на "кучность падения".

8. Petrov

Petrov Well-Known Member

Отступают боевики... Сдают город за городом. Скоро, видимо, и Донецк с Луганском придется оставить.

• Подобається Подобається x 10
  9. Коньъ Пегий

Он смеется с руссайтов, мне так кажется.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я якраз живу в тому районі Донецька, звідкіля почався наступ на сепаратів...
    Десь о 4-й ранку почалося... Гуркало і бабахало, як ніколи раніше, таке було враження, що прям на сусідній вулиці... Загавкав з надривом сусідський собака, а потім взагалі завив так, наче йому Ф-1 в зад всунули, а чеку забулися висмикнути... Гармати й важкі кулемети зайшлися ще більше, собацюра, мабуть з переляку, взагалі заткнувся, я подивився по вікнах, та й пішов собі варити каву...
    Пішов за хлібом, взяв останній буханець, бо його різко розібрали зранку, чого ніколи не було...
    На роботу, як потім вияснилось, мене підвозив ідейний сепарат. (Транспорт майже не працював на моєму маршруті) Мужик інтелігентної зовнішності, що рідкість серед них, років 40-ка, цілковито впевнено говорив мені про те, що Донецьк буде переломом в війні на їх користь і що вони після перемоги тут підуть на Київ... Я спокійно вирячився на нього... Мої аргументи про те, що їхні всього якісь тисячі, це нічого проти цілої армії і, по суті, цілого світу, абсолютно не мали для нього ніякого значення... Такі ж ідейні, як він сказав, всі його родичі і друзі, які зараз усі, по його словам, "на фронті"...
    Взагалі-то, коллєктів, цілком впевнено можу сказати, що все, що було на Донбасі антиукраїнського починаючи з 1989 року в подмьотки не годиться з тим рівнем українофобського фашизму, який маємо зараз... Мені за ці роки по всякому приходилося бути,.. і ножаку, майже мачете до горлянки приставляли, наприклад, але констатую,- оцей рівень небезпеки нашої державності - просто нечуваний... Мені тепер звідсіля безпосередньо видно, як якісно і не один рік над Донбасом працювали наші споконвічні вороги...
    Але все одно ці тварюки обломалися... інакше і бути не могло.

Останнє редагування: 21 лип 2014
    • Подобається Подобається x 9
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Слухайте, артобстрєл, я ніч не спав, а от про що думав,- а чи не зраджуємо ми з вами цілій Україні, коли вчора публічно отут визнали, що не прочь би поімєть связь з Пу.тінкою?
    Он Пєгій, так той хитріший нас з Вами,- взяв, та й не визнав про всяк випадок, що теж міг би...
    А тепер де гарантія, що після перемоги нас тіко за ідейну зраду не пов'яжуть? Маша Пу.тіна, це ж не якась руська артісточка... за неї мона і шпіцрутенів схлопотать... та ще й шаблю над головою поламати можуть...
    От нафіга я вчора те признання видав?

Конь Пєгій, я жму Ваше копито,.. Ви ще те шило, виявляється...

12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 8
  13. saint george

saint george миється в бані

Сам же и ответил на свой вопрос.
    Чем больше скорость – тем больше сопротивление воздуха. Самолёт, повреждённый буком – потеряет сразу обтекаемость и с высоты 10 км упадёт в паре километров.
    Так человек с одинаковой скоростью упадёт на землю с высоты 100 км и с высоты 100 метров – сопротивление воздуха не даст разогнаться.
    Теперь по траектории. Самолёт с момента поражения пролетел в два раза больше, чем имел высоту. То есть, он имел оба крыла. При поражении буком – крылья из-за сопротивления воздуха оторвутся, не зависимо от того, какую начальную скорость имел самолёт и куда угодила ракета класса земля-воздух – парусность у крыльев пассажирских самолётов ого-го и кувырки в воздухе самолёта неизбежны. Это оторвёт крылья сразу. То есть самолёт не мог без крыльев пролететь расстояние более 10 км(45 градусов по наклону к земле).
    Впрочем, можно и с помощью физики сделать расчёты. Ничего сложного нет. Скорость, вес, сопротивление воздуха на разной высоте не повреждённого самолёта, ускорение свободного падения – всё известно. Я могу предоставить вычисления – только вот они значения никакого иметь не будут – я ведь не вхожу в комиссию по расследованию. И кто эти вычисления будет читать? И кому это надо? Всех ведь интересует – кто виноват. А на этот вопрос мы не узнаем никогда ответа. Потому, что – замнут и запутают. Такова политика. Не скажут же, что Украина виновата – ведь тогда надо вводить санкции к Украине. А мы и так всё сами просрали.
    Вот ще статья на тему истины. Тилько зайшёв на сайт и зразу попалась така статья.
    http://inosmi.ru/russia/20140721/221805396.html
    «Чтобы уберечь людей от подмены истины обманчивой коллективной фантазией, говорит Аристотель, и нужен противовес мифу — логика. Но мифы постигаются людьми между делом, их интересно пересказывать и толковать, а вот правилам логики приходится специально учиться. Вот почему правители, желающие задержаться у власти подольше, так не любят логики и с таким рвением подменяют силлогистику обманчивым, фантасмагорическим непосредственным чувством.»

14. mrochkizm

:))) Ви що, серйозно? От загнули.

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

Я за годинку перенесу в мовну гілку :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Коньъ Пегий

Я не люблю белых женщин.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чудові мемуари. Ну якби зверху ще падали міни, думаю ви перевершили б норматив у 3,5 рази, наприклад норматив по викопуванню окопу для стрільби лежачи в положенні лежачи.

17. artobstrel

))) тю, та я стіко гною назбирав у ті часи, можна не один гектар вдобрити ...

18. mrochkizm

Ну не треба вже, ніхто Вас в шию не жене :)

19. artobstrel

и на том спасибо)

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Российский военный историк Марк Солонин, известный своими работами на тему Великой Отечественной войны, написал о крушении «Боинга». По мнению Солонина, вся необходимая информация об этой трагедии в распоряжении политических лидеров уже имеется, и никакой принципиально новой информации в ближайшее время получено не будет, даже из черных ящиков.

Сбитый "Боинг". Медленно и по пунктам
    http://www.62.ua/news/580593

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)