Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну есть же критическая масса у лжи.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ситуація в зоні АТО 20 липня

Ситуація в зоні АТО 19 липня

Вчора хтось погарячився стрілочки малювати.

• Подобається Подобається x 3
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

Зная, какие нравственные уроды служат в армии, даже близко рассчитывать на переход воинских частей на сторону Украины не стоит. Более-менее приличными людьми остались лишь пилоты ВВС, в силу образованности, и то, те, кто со времен союза.

4. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Не згоден. Вже й монархічний лад не спроможен виконувати державницьких вимог. Потреба утримувати країну від бунтів та розвалу через зовнішню агресію - це пряма ознака неспроможності. Те, що "демос" неспроможен самостійно "кратися" нічого в процесі розвалу монархічної імперії не означає. Або народ навчиться керувати країною, або щезне як народ. Ото й все.

5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Alexander J Flint
    Знаете почему я понимаю, одобряю и принимаю с радостью название русофоб?

Потому что сейчас, после двух дней после этой трагедии, про-русские террористы и бандиты из Дондураса оставили вот как есть гнить тела погибших в поле. Их не забрали в морг, их не опознали, к ним не допускают команду экспертов. Их оставили разлагаться на свежем воздухе.

Потому что они рыскают среди обломков и триумфально фотографируются на фоне разбросанных игрушек погибших детей.

Потому что они перебирают вещи убитых в надежде скомуниздить ещё один мобильный телефон или айпад. А может даже найти не разбитую бутылку голландской водки.

Потому что это не поведение ни людей, ни даже большинства животных. Это поведение гиен, которых может остановить только пуля.

И вы хотите, чтобы после этого вот таких "людей", страну, режим, кто то в здравом уме поддерживал или хотя бы им сочувствовал?

Нет, лучше я буду гордо носить звание русофоба. Амен.

• Подобається Подобається x 6
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стосовно реакції російського гаранта на катастрофу Боїнга непогано тролить П утіна Ю.Латиніна:

http://echo.msk.ru/programs/code/1362312-echo/#element-text

Взагалі-то, в народі це називається "На злодієві шапка горить!"

• Подобається Подобається x 3
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чого?
    та ну, народ ніде ні чим не керує, то лише ілюзія, у питаннях стратегічних рішень у тієї ж гАмеріки народ має таку ж участь як і чукчі у діях Кремля. справа лише у відповідальності перед народом, гамериканці в разі халепи через стратегічні рішення можуть позбутися, кар'єри, навіть волі , то в РФ - "божа роса" ...

8. Kovalenko

Вони пишуть майже правильно, але це не про зрадників з Криму та рашистів, а про справжній народ, справжню націю. Іншими словами, це про українців, а не про них самих.

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 2
  10. horodskoy letchyk

horodskoy letchyk Well-Known Member

Видео без привязки к территории. Фейковое видео. Ни намека - где это, ни вывески ни указателя. Не видно толком зданий для определения местности. Непонятен временной период. (может не вывозят, а привозят. и не сегодня, а месяц назад)

11. Kovalenko

Ви все в мене прочли, чи процітувати? :) "Потреба утримувати країну від бунтів та розвалу через зовнішню агресію - це пряма ознака неспроможності."
    Хоча, звісна річ, це не єдина ознака.

Мені здавалось, що ці байки вже ніхто не розказуватиме... аж ось від Вас зі здивуванням прочитав...

Є потреба писати ессе про демократію, чи самі розберетесь? :)

12. medwedo berlogsoni

Цитата - більш-менш адекватні розмірковування мислячої людини, хоча і українофоба.

Він говорить, що готуватися до оборони Севастополя потрібно вже зараз.

А відсотків 90 тамтешньої (на форумі) публіки - просто дурні балаболи.
    "Пора долбануть по Киеву, где Порошенко с Яценюком сидят" - пише один, і другий відповідає "Зачем по Киеву, лучше сразу по Вашингтону - откуда все зло"

Основна мораль: більшість уже догадується, що "Новоросію" не втримати, розходження лише в причинах: П утін віноват, мєстноє насєленіє, добровольці з Криму не рвуться, Коломойський, ну і, звичайно, США, як головний організатор змови проти "справедливості і правдив особі матушкі-Россєї" .

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Разберутся.
    І, до речі, білборд ліворуч - це Вам не доказ, де знімали, і куди їде? По-моєму, у випадку потреби, можна стати на місце зйомки з точністю до метра.
    З прив"язкою до часу- да, дійсно, проблеми, якщо дивитися абстрактно.
    А коли буде визначене місце, легко доказати, що українська техніка такого плану там цього літа не їздила, а списати зйомки на минуле літо - це," синку, фантастика".
    Але суть не в цьому. Це - одна із цілого ряду зйомок, які можна об"єднати в єдине ціле і зробити висновок.
    На відміну від явного фейку, коли показували, як криком і прокляттями населення Слов"янська зустрічало військових у липні, а в той же час видно, як саме розцвіли каштани.

ЗІ А от щойно, більш "прив"язані" кадри
    https://www.youtube.com/watch?v=Q0EF2_fJkA4

• Подобається Подобається x 5
  13. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Монархии тоже разные бывают - вот если взять Англию, например. Тут не в форме правления дело, а в сознательности граждан.
    Какой бы у нас строй ни был, какая бы ни была форма, суть остается одна - деспотия. Правитель и холопы, не имеющие ни прав, ни достоинства, от которых ничего не зависит. :sad:

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нема її, не існує у чистому вигляді ніде ...

15. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

так может снова стоит этот союз образовать то? факты есть. и вывод очевиден.

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ----------

и где логика, в вашем минусе? Россия плохая, а вот - лучшие солдаты, образованные и честные - со времен СССР. но - ну его. так? А почему ну его?

16. medwedo berlogsoni

17. Hatrexis

а у меня складывается мнение что вся эта война полный абсурд. как то все идет непонятно. через пень колоду.

18. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Так они всех называют русофобами, кто не кричит, что Россия круче всех, и Путин великий вождь. Вот они Новодворскую считают русофобом, потому что она всегда говорила очень жестко и нелицеприятно. Да меня саму некоторые ее высказывания царапали. Но это не русофобия, это боль и стыд.
    Кстати, не все знают, что у Дем.Союза, который она возглавляла, в уставе записано, что для членов партии эмиграция не допускается.
    Что бы ни было, чем бы это ни грозило - оставаться в России и с Россией.
    Когда все это началось, я с друзьями переругалась, объявила, что я ничего общего с ними не имею, потому что я украинка, и поэтому мне невыносимо то, что они говорят об Украине и украинцах.
    А здесь, как ни странно, я чувствую, что я в то же время и русская. И мне сейчас кажется, что будет нечестно отречься от России, решить для себя, что я отношения ко всему этому не имею, я ни при чем, и вообще я не русская. На нас, на всех русских теперь тяжесть вины, и сбросить ее не получится, да и нельзя. Именно доля личной вины каждого - в том числе и тех, кто (как я, например) перестал верить, что от нас что-то зависит, и ушел в частную жизнь.

• Подобається Подобається x 5
  19. Hatrexis

новодворская - вообще либерал. и этим все сказано. знаете, чтобы оценить личность достачно одного: если либеральные взгляды - все. и подставит, и предаст.

20. medwedo berlogsoni

У правильній війні повинно бути: Ді ерсте колонне маршірт, ді цвайте колонне маршірт.

Читайте військові мемуари. Скільки хаосу і нерозберихи було в кожній війні.

Чи Вас бентежить, що повільно?

Ну, так в столітній війні було трохи швидше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)