Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Всем привет! :)
    А что, Пушилин в отставку ушел? Я опять оторвалась от цивилизованного мира, на даче была, там только российские каналы.

• Подобається Подобається x 1
  2. Neva

Neva Well-Known Member

Хочется верить, что ему не удастся просто так взять и "уйти в отставку"...
    Осознал - прекрасно, а теперь надо будет отвечать, за все, что делал до этого самого просветления осознания.
    Нет уж, с таких "должностей" не в отставку уходят, а совсем в другие места...

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Классный текст

А вы их антисемитизмом не пробовали?
    Весь текст здесь: http://evreimir.com/92669/а-вы-их-антисемитизмом-не-пробовали/

• Подобається Подобається x 2
  4. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ось знаєте, зараз , хоча я і молодший лейтенант запасу, про те ці слова для мене не пусті. Я відчуваю їх, щиро та чесно відчуваю. Ви знаєте, я пишаюсь тим, що я рахуюсь лейтенантом запасу і можу бути потрібний своїй державі, своєму народу.
    http://www.youtube.com/watch?v=evLd4orga0k

• Подобається Подобається x 8
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Записався за хабар на військову кафедру шоб в армію не йти? Стріляти давали хоч раз?

6. Templar

На відміну від Вас шановний, я був у військовому ліцеї, а на військову кафедру поступив сам, ібо відповідаю усім моральним та діловим якостям офіцера ЗСУ. І я пишаюсь тим, що я механізована піхота, а також пишаюсь тим, що держава Україна дасть мені можливість проявити себе, а також у мене у підпорядкуванні буде 3 БМП-2, РПК-74 – 3 шт., АК-74 – 15шт., АКС-74у – 3 шт., СВД- 1 шт., РПГ-7-1шт.,ПМ-1шт, приблизно так, можливо помилився, ібо обмивав зірки... Зраза граньоний стакан важко найти. Пив з простого, нажаль((

• Подобається Подобається x 3
  7. ELiKA

Донецкий аэропорт наконец-то разблокировали, к десантникам пришла военная подмога...

• Подобається Подобається x 5
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Давай, це все просто чудово. Лиш ти так описуєш, наче ти вже повернувся вітам, весь в медалях. З багатьох лоск сходить після ночівлі в окопах і стелажування відірваних кінцівок.

9. ELiKA

Интересно, как Путин себя чувствует, совесть не мучает? Или у него ее отродясь не было?

• Подобається Подобається x 3
  10. Exitus

Exitus Well-Known Member

о_О Як станете до служби.. ганяйте АКС-74у... як не знаю шо... у кожного АКС в Армії не повинно бути короткого, усі повинні бути однаково довгі, у строю стирчати під 90 градусів, повинні бути змащені і завжди на поготові.

11. ELiKA

ФОТОФАКТ. Возле Дворца бракосочетания в Донецке появилась инсталляция "боевик Моторола с супругой"

• Подобається Подобається x 6
  12. Templar

Шановний Дзеко!
    Більшість відірваних кінцівок - це результат недбалості командирів рот (взводів), ібо ні на одному відео я не бачив бліндажу, окопу нормального, а також окремо викопаного місця для боєприпасів, місця для ночівлі особового складу, я вже не кажу, щоб від був накритий у три яруси соснами. Елементарні правила, які можуть вберегти. Вже не кажучи про окопи для БМП (БТР), без них вони просто букашка якщо застосувати РДГ, лише де не де видно що є окопи, але лише для тих машин які у підпорядкуванні, а коли кличуть на допомогу? Для підмоги також має бути окремо викопане місце для машини. Я вже не кажу про складання тактичної карти, ібо скоріш за все, 74% навіть не знаю умовних позначень арти, ком. пунктів, БТРів, а також, що та яким кольором позначається, а також не знають, означає на приклад карта з масштабом 1:50.000 тис.
    Тоді і будуть відірвані кінцівки ітд... А також не можна виключати просту халатаність..

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Templar, не говори багато, набудуєш окопів, в десять ярусів накриєш соснами, лиш під "Град" намагайся не потрапляти, хоч від цього застрахуватися неможливо.

14. Templar

Що дадуть те і буде. На прицільну дальність особливо не впливає, адже всі бої приблизно зараз ведуть на відстані 400-600 метрів. А на відстані до 400 метрів приціл можна взагалі не трогати та тримати у режиму "п", якщо більше, то вже корегувати....
    Ну дальність найбільш ефективного вогню десь близько 500 метрів... принаймі мені більше чим на 450 попасти було досить складнувати, треба було нормально концентрувати увагу..

15. Bronislav Shimkevich

Bronislav Shimkevich Well-Known Member

Дегенерата ужо забанили, и это правильно.
    Вата, читай сюда, как говорят у нас в Одессе, по металлу хоть разрывного корпуса, хоть поражающих элементов, легко определить марку металла, ее металлографический и химический состав, по этим данным, совершенно легко определить с какого серийного номера ракеты произведено поражение, а по серийному номеру ракеты определить установку с которой она выпущена. Все цирки с трупами, и вещдоками говорят о том что у пуйла полные штаны дерьма из которого он уже не знает как выбраться. Его задача либо по-тихому забрать все и свалить из Украины, либо оскаливаться на весь мир и ждать когда его и его страну тихо добьют тапком, но уже не Украина - а весь мир. При этом через 2-3 месяца, добивать будешь его именно ТЫ! Вот посмотришь, так и будет.

• Подобається Подобається x 6
  16. ELiKA

http://www.pohlyad.com/news/n/55216

17. Templar

Якщо грамотно все зробити, то від одиного снаряду град, 4-х ярусний покров з сосни врятує особовий склад від гибелі. При тому має бути між тим мокра глина, а на верху пів метра землі. А якщо є бетон та арматура, то особовий склад в безпеці шановний Дзеко!

18. ELiKA

http://www.pravda.com.ua/news/2014/07/19/7032438/?attempt=1

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не вірю, повірю тільки коли перевіриш на досвіді. Коли відправляєшся?

20. Templar

Як повістка прийде, так і піду.
    Лише сьогодні присягу склав, а там буде бачити.... Щодо "перевіриш" викладачі, які пройшли афганістан перевірили.....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)