Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Слухайте, трололо, по-перше, у мене знайомі свого часу вчились в училищі імені Баумана, вони знають дві іноземні мови (там вивчення двох мов - правило), тим більше знають російську і пишуть "повториться" з м"яким знаком автоматично.
    А по-друге, шкода що Вас забанили, бо я б Вам задав запитання, навіщо українцям навіть починати стріляти, не те що поцілити по літаку, що прямує У НАПРЯМКУ РОСІЙСЬКОГО КОРДОНУ.

Ну, да, Путіна хотіли збити, адже Москва десь там за Ростовом, тільки південніше.
    Короче "Карту купи, лапоть" (с)

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Во даёт!

По-перше, цілковита відсутність почуття гумору, а по-друге, мій однокласник по фізматшколі - полковник у відставці, як раз закінчував Баумана і спеціалізувався на якихось там космічних системах. Я не вникав конкретно.

У нас був вибір: йти в Баумана, в МФТІ, в МІФІ, Московський університет чи залишитися в Україні.
    Я вибрав останнє - поступив і закінчив КДУ.

• Подобається Подобається x 4
  2. Exitus

Exitus Well-Known Member

Які ДНК... там майже всі були упізнані візуально.
    ну і.. Ви так і не відповіли, хто упізнав тіла? За моєю інформацією ніхто. І інформації скільки тіл людей залишилось цілими нема.
    Ви так пишете, немов літак каменем падав в тій точці де його збили... повірте, він з 10 тисяч ще довго знижувався руйнуючись, а пілоти старалися втримати його...

3. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

ВРЯТОВАНО ЩЕ ОДНОГО ЧЛЕНА ЕКІПАЖУ ЗБИТОГО БОЙОВИКАМИ АН-26
    Механік літака не потрапив у полон, як припускали раніше

• Подобається Подобається x 3
  4. medwedo berlogsoni

В кожному батальйоні ПВО ще був так званий взвод тріангуляції. Коли я служив в ПолуВоєннійОрганізації, як тоді називали війська ПВО. От три таких взводи без висотоміра могли визначити координати цілі.
    Правда, це було майже сорок років тому, отже, я все забув.
    Пам"ятаю лише, що іноді ПВО називали Потешниє ВОйска

5. pipie

pipie Well-Known Member

Зверніть увагу тіла, а не останки тіл.

Тоді точно будемо знати їх останні переговори, до падіння на землю.Но чому то ці переговори не озвучують.

6. medwedo berlogsoni

Не розумію, до чого Ви ведете? Люди, що згоріли в Будинку Профспілок, взагалі з неба не падали. А їх тіла також ідетифікували через ДНК.

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Пишіть російською, якщо умієте.

Після війни розберуться, хто піарився, хто воював і хто під яким деревом [CENZ]відпочивав.[/CENZ]

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

У кого ящики, той і озвучить.

Який у Вас колір волосся, якщо такі сумніви висловлюєте?

7. Exitus

Exitus Well-Known Member

угу, цілі і не ушкодженні... так і пишуть.
    А Вам прям так зараз і почни видавати інф. по краплям...
    Хтось вже розшифрував бортові самописці?..
    Йде слідство... якщо комісію таки пустять робити свою справу, то з'являться і записи розмов екіпажа між собою і між екіпажем та диспетчером...

8. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Може бути, але у нас таких не було. Теж служив 41 рік тому назад у 5-й ЗРБ, в ЧССР.
    А вот, на мой взгляд, доказательство вины калорадов от голландского специалиста:
    http://ru.krymr.com/content/article/25462812.html
    Другими словами калорады ждали наш АН и заметив цель выстрелили по ней не вдаваясь в подробности, т.к рисковали ее потерять.
    С другой стороны это свидетельствует, что цель не подсвечивали из россии.Но это дела не меняет.

9. ELiKA

• Подобається Подобається x 1
  10. pipie

pipie Well-Known Member

Просто дивно, що з падіння з висоти десять кілометрів залишилося стільки цілих тел.
    Якщо льотчики були живі якийсь час після потрапляння ракети, вони обов'язково повинні були связатся з диспетчерами.
    І запис останніх хвилин переговорів повинна остатся у діспетчеров.Вот ці самі переговори останніх хвилин і не опрілюднівают.

11. ELiKA

А что тут странного? Это зависит от многих факторов. Даже от того, где сидел и как человек и в чем был одет..

Они могли быть живы, но связи могло уже и не быть...
    Черные ящики могли бы помочь... Но вероятность, что из "не найдут", как и большинство важных фрагментов самолета и трупов - высока.

Останнє редагування: 19 лип 2014
    • Подобається Подобається x 2
  12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Нічого дивного- лайнер планировал.Есть видео.

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та ну шо ви, там до збиття всі мертві були вже, гіркін сказав же

• Подобається Подобається x 1
  14. pipie

pipie Well-Known Member

Без розгерметизації салону?Просто відмовили двигуни?

15. ELiKA

Экпресс-интервью Пушилина после отставки ....

• Подобається Подобається x 6
  16. GR_

GR_ Дуже важлива персона

На том комплексе где я служил ракета подрывала самолет в радиусе 50 м., а не попадала в него. Не знаю как в БУКе. Но если действительно прямого попадания в саолет не было, то он мог почти целым долететь до земли начиная распадаться на куски незадолго до земли.

ПС. ДЛя чего это делается? Нам в совдепии объясняли, что из гуманных целей- сохранение жизни летчику, с последующим взятием его в плен, а также большая вероятность сохранения остатков самолета с последующим их изучением.:)

17. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Тварюка. Столько народу погибло, а оно осознало, лять такая.

• Подобається Подобається x 4
  18. Exitus

Exitus Well-Known Member

pipe, зараз треба не здогади усіляких експердів про те чим збили читати... а перейматися тим, що терористи вивозять частини літака і виносять мертвих. Тобто вивозять докази чим уражено літак: пробоїни в корпусі і осколки БЧ в тілах...

19. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Обычный ублюдок поп-гапон...

• Подобається Подобається x 2
  20. bayard

bayard Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)