Східна Україна -8

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Neva, 18 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

І замічу, що то вояки. Кадрова наволоч, яка ПРОСТО відбувала номер. А прийшлося до діла, василини верещать про "мЄнтів паганих", а самі НІЧОГО як не робили, так й робити не хочуть. І не треба іллюзій - гниль там, де вона є. А верески й "поняття" - то від лукавого... Такі всі "козирні", але встають батальони срочників й добровольців, гинуть, шось роблять, а василини гноєм плюються, й нікому на думку не спаде їх, як шавок паскудних, спитати: тебе на шо вчили, тварюко?

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та до ворожки не ходити. Кацапи кидають в топку відбірні частини, прямо в м'ясорубку, на крилах віри в свою непереможність, а оримують нуль. Це повний крах фейкової кацаповеличі. В Афганістані і Чечні ці вояки хоча б медалі отримували, а тепер безславно валяються в полях, невідомі солдати, всім наплювати ким вони були і шо зробили. Ганебна шакаляча кацаповлада зганьбилася до -100 нижче плінтуса. Ні честі, ні совісті, ні душі, тільки гниле серце ганяє дурну кров. Скільки полягло кацапо-командос, а жодного трауру, жодного, а траур - це шана до своїх загиблих, то ж шани ніякої немає в Путлера до своїх людей, це його каторжні холопи.

3. ollan

ollan Well-Known Member

Не фотошоп, не?

• Подобається Подобається x 3
  4. metallic

metallic Well-Known Member

1) Не предоставлены доказательства.
    2) За все время АТО, есть два бывших бойца 45-го полка. Которые предположительно погибли на Донбассе. Это очень мало, чтобы заявлять: "45 полк спецназначения ВДВ РФ воюет в Украине".
    3) Ни на одном милитарном форуме, эта инфа не светилась. Я понимаю, что это слабый аргумент. Но солдаты и офицеры, из зоны АТО, активно твиттят/фейсбучат. Пишут на форумах. И вот от них, из первых рук, так сказать, такой информации не было.
    4) Процент лжи и пропаганды в релизах пресс-центра АТО, очень велик. Т.ч. особого доверия к ним нет.

• Подобається Подобається x 1
  5. Moskal Charivnik

У кого?
    Предыдущие пункты не имеют вообще никакого значения - до абсурда ЛЕГКО можно довести ЛЮБОЕ утверждение. Не канает.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ха-ха-ха, розігнався, затвітять тобі, заре. Заре командир "Бука" тобі ще затвітить про "Боїнг". Ти навіть не уявляєш масштаби підводної частини айсберга цієї операції. Злочини Путлера будуть спливати десятки років післяй його смерті.

• Подобається Подобається x 4
  7. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, Вы тоже не будьте к этому делу таким строгим и категоричным. Бо пропаганда на войне, это очень серьёзная штука, и ложь в ней тоже допустима.;)

8. metallic

У меня. А у кого еще?!:dntknw:

Я не про это. Я про то, что не находили трупов с татухами 45-го полка, не брали пленных служащих там и т.д. Обычно такое на форумах, всплывает быстре чем в СМИ или пресс-центре АТО.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:54 ----------

А я и не писал что это плохо и не нужно. Но ходить с лапшой на ушах, я не люблю.

9. ollan

ollan Well-Known Member

Ну вот, поэтому мы тут тихонько и фильтруем это дело, пока никто не видит. Главное не шуметь.:mocking:

:drinks:

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Товариш Металік, скільки можна, сліпий вже побачив. Все поспливає. Поспливають безіменні вояки, поспливають вдови в рязанських селах. Мені не треба, мені все ясно, особисто для таких як ви. Вчорашня колонна теж.

11. Moskal Charivnik

Мягко говоря, НЕ ПОКАЗАТЕЛЬ...

12. metallic

Так я с самого начала и писал, исключительно о собственном мнении. Каждый волен сам выбирать, верит он или нет. Dzeko вон, безоговорочно верит. Я - нет.

13. zet

zet Дуже важлива персона

Санкции
    http://newsru.com/finance/28jul2014/rusussanction.html
    http://newsru.com/russia/28jul2014/newarms.html

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Треба зробити нарешті це, любою ціною, розділити сіамських близнюків. Якби не такі трагічні події, шо вивели нас зі флегматизму, то ми б ще роками скніли на цих мазохістських стосунках. Правильно все зробила Рашка - ніякого нам газу, торгова блокада, тоді нам інакшої дороги немає, як стати незалежними і самостійними.

15. Moskal Charivnik

Птахи он взагалі злітків випихают з гнізда. Давно пора роздуплитися й своїм розумом жити, а не через пуповину газову під міфи "братерства"...

16. ollan

ollan Well-Known Member

Боюсь ошибиться, но по-моему, это друг детства Пyтина, с которым они когда-то вместе на дзю-до ходили.

17. saint george

saint george миється в бані

По першому фільму. Недогледів. Після того як розкрили поліетиленовий мішок і показали тіло. У поліетиленовому мішку будь труп за день стане роздувся і синім (поки в'їхали в місто, дізналися, пригнали техніку, зібрали пресу, викопали - менше не пройде). За другим. Теж недогледів. Як тільки цей гультяй після підказки сказав що забув (типу вибачився) і надалі йому тихо підказували відповіді. Будь, якщо йому притиснути яйця, що завгодно скаже. А цей кандирік і за склянку горілки все розповість. Але не це мене цікавить. Мені не цікаво хто і кого спалив в Одесі, хто влаштував і профінансував Майдан, хто розстріляв небесну сотню, хто прийшов до влади і чому у кожного олігарха свій батальйон, фільми бомбардувань з літаків, обстрілами артилерією і ракетами міст - на всі ці питання я відповіді знаю, як і будь-який українець (хоча розслідування по них і не було). Мене цікавить: чому так вузько трактуєте події? У всьому винен Пу і росия. Він Майдан влаштовував. Він привів до влади олігархів. Він продав Донбас штатим. Він посадив на чолі столу Байдена. Він не дає кредити. Він постачає сепаратистів. Він окупував Крим. Всі раді черговим санкціям до росії (та мені по барабану - які санкції і скільки мільярдів - мене серед олігархів немає і мені з того, що хтось живе гірше - краще нічого не обломиться). Ще раз - зараз мене не цікавить самі події. Мене цікавить: чому стало взагалі неможливо майже нічого читати? Одне брехня і нападки на пу. Янукович злодій, але преса при ньому друкувала все. Були вказівки? Або зараз платять тільки за таке висвітлення подій?

Тожь, но по русски для рускоговорящих

По первому фильму. Не:uanew:досмотрел. После того как раскрыли полиэтиленовый мешок и показали тело. В полиэтиленовом мешке любой труп за день станет вздувшимся и синим (пока въехали в город, узнали, пригнали технику, собрали прессу, выкопали – меньше времени не пройдёт).
    По второму. Тоже недосмотрел. Как только этот забулдыга после подсказки сказал что забыл(типа извинился) и в дальнейшем ему тихо подсказывали ответы. Любой, если ему прижать яйца, что угодно скажет. А этот кандырик и за стакан водки всё расскажет.
    Но не это меня интересует. Мне не интересно кто и кого сжёг в Одессе, кто устроил и профинансировал Майдан, кто расстрелял небесную сотню, кто пришёл к власти и почему у каждого олигарха свой батальон, фильмы бомбардировок из самолётов, обстрелами артиллерией и ракетами городов – на все эти вопросы я ответы знаю, как и любой украинец(хотя расследования по ним и не было). Меня интересует: почему так узко трактуете события? Во всём виноват Пу и росия. Он Майдан устраивал. Он привёл к власти олигархов. Он продал Донбасс штатам. Он посадил во главе стола Байдена. Он не даёт кредиты. Он снабжает сепаратистов. Он оккупировал Крым. Все рады очередным санкциям к росии (да мне по барабану – какие санкции и сколько миллиардов – меня среди олигархов нет и мне с того, что кто-то живёт хуже - лучше ничего не обломится).
    Ещё раз – сейчас меня не интересует сами события. Меня интересует: почему стало вообще невозможно почти ничего читать? Одно враньё и нападки на пу. Янукович вор, но пресса при нём печатала всё. Были указания? Или сейчас платят только за такое освещение событий?:uanew:

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сьогодні нам телефонували наші колишня клієнти з Білорусі. Питалися чи спокійно у нас, чи все нормально . бо дуже хочуть знову приїхати в Коблево.
    І це не перший дзвінок у цьому році від сябрів.

19. ollan

ollan Well-Known Member

20. zet

zet Дуже важлива персона

Просто профессионалу претит безграмотность. Тем более он уверен, что проверяющие из ЕС безграмотностью страдать не будут, так смысл позориться? Должна же быть у специалиста своя гордость, раз уж пригласили в качестве эксперта. То не звали бы....

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)