Східна Україна-7

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hase, 3 лип 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Гестапо «ЛНР» предупреждает: «хунта» готовит подземную атаку «боевых кротов» на Луганск

http://crime.in.ua/node/5332

2. Hase

Hase зайчик

Я вибачаюся, але порівняння Ізраіль-Палестина, як на мене абсолютно не підходять. Ці відносини арабів і ізраільтян цілком можна було припустити ще до встановлення країни. Євреї дуже стара нація з великою історією (див. Біблія), але у першому столітті Рим розбиває Ізраіль і з того часу такої країни вже не існувало, аж поки велика Британія у 1948 сприяє заснуванню нової держави. Питання, практично 2 тисячі років на території зарашнього Ізраілю не було єврейської держави. Думаєте це був пустирь? Адже там сотнями років жили ІНШІ народи. І тут раптом приходять якісь і ВИГАНЯЮТь АРАБІВ З їхніх земель. На місці араба, ви би не стали Хісболою??? Поцікавтесь, яким чином палестинці були зачишчені з цих земель (їхніх земель!!!) . Велика Британія знала, що робила, коли сприяла і надала ці землі євреям.
    А примітивні Гіркини абсолютно являють у собі інше, чим постійне биття головами Палестини-Ізраіль.

Чому ви так переконані у вводі військ?

• Подобається Подобається x 1
  3. zet

zet Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  4. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

ви його повірений? чисам ВВП до нас завітав. авжеж він не дурень , портфельні інвестиції зробив, в Пекіні мабуть теж рахунок має))))) а на самогубця не схожий..
    гарний ранковий жарт!:haha::haha:

5. Petrov

Petrov Well-Known Member

Не, просто я этим вопросом занимался достаточно подробно.
    Ну, впрочем, не буду никого ни в чем переубеждать...

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Парасюк

Щойно повідомили дуже неприємну новину. Сьогодні в 5 год. ранку біля с.Зеленопілля, Луганської обл. російські бойовики з установки "Град" обстріляли наших хлопців з 24 моторизованоі бригади (Яворівщина, Львівська обл.) Велика кількість поранених і вбитих. Звязку немає, все згоріло. Підмога не приходить.

Про цей жах мені повідомив мій побратим, який зараз там.

За неофіційними даними кількість загиблих наших хлопців близько 30 і більше 100 поранених.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

8. Hase

Hase зайчик

Сили АТО захопили 4 ББМ, 3 танки та 3 "Гради" бойовиків
    П'ятниця, 11 липня 2014, 11:56

Версія для друкуКоментарі0
    Під час звільнення Слов’янська, Краматорська, Артемівська та інших населених пунктів сили АТО захопили 4 бойових броньованих машини, 3 танки, 3 "Гради" бойовиків.
    Про це повідомляє сайт Міноборони.
    Як повідомляється, силивики вилучили з прихованих складів велику кількість трофейного озброєння та військової техніки.
    "Зокрема, вилучено 4 бойових броньованих машини, 3 танки, 3 одиниці реактивних систем залпового вогню "Град" та мінометів, 1 одиниця спеціальної техніки (інженерна машина розгородження ІМР)", - повідомили в Міноборони.
    Крім того сили АТО захопили 31 ПЗРК, 26 одиниць протитанкових керованих ракет, 101 одиницю стрілецької зброї та майже 300 тисяч набоїв та 27 протитанкових та протипіхотних мін.
    Як відомо, сили АТО звільнили Слов'янськ та Краматорсь після втечі бойовиків 5 липня.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/07/11/7031602/

А от і доля російських танків.:good:
    Німецька газета "Die Welt" пише нажаль про 50 вбитих наших воєнних...:cry:

• Подобається Подобається x 3
  9. Персі

Ще таке говорять... кожної ночі в Луганськ далі заходить техніка з Росії. Керівництво в курсі, наказу на знищення авіацією не дають. Як то розуміти?

• Подобається Подобається x 4
  10. Hase

Hase зайчик

11. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

:))) Тут министров обороны нет, откуда же знать...

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я порівнюю не багатотисячолітні війни іудеїв з филістімлянами, а нинішні методи палестинців, що так успішно взяли на озброєння російські терористи.

І іудеї не взяли і прийшли звідкись на ісконно арабскіє зємлі (як, приміром, росія в Херсонес, в Улан-Уде, Бахчисарай, а також туди, де і міст не було, зате жили всякі ханти, манси, чукчі, коряки).
    Іудеї повернулись на ті землі, де тисячі років жили їх предки. Мови іврит і арабська - споріднені. До речі, невойовничі палестинці на території Ізраїлю живуть набагато краще, чим в палестинській автономії.

Але основне - не це. Основне - стріляти із житлових районів, а коли стріляють у відповідь, радісно виносити на загал своїх поранених чи загиблих дітей і скаржитись на воєнщину, хунту, і т.д.

Всі ці підходи - ще гірші, чим в середні віки.

Тоді хоч воювали лише солдати з солдатами (одні могли бути в застарілих однобортних кітелях, інші - в нових двухбортних). І в жодному разі не стріляли з-за спин дітей, жінок (своїх). Хоча, звичайно, чужих могли різати та гвалтувати.

13. Персі

Информированный источник в вооружённых силах сообщил, о прорвавшихся колоннах было своевременно доложено руководству. Однако, должных мер для остановки прорыва принято не было, заявляет Informator.lg.ua

Ну афігєть

Зате в Слов'янськ всі приїхали попіаритись

• Подобається Подобається x 4
  14. Hase

Hase зайчик

Але і дві тисячі вже НЕ жили. Це щось з тої опери:"Ісконно-русскє землі..." Якщо евреї справедливо забрали свої землі (після 2 ТИСЯЧ РОКІВ!), тоді по цій ідеологiї москалі справедливо забрали Крим... ну, теоретично.
    Загалом дякую за відповідь, я зрозуміла, що ви мали на увазі.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сідають обідати батько із сином. Мати подає наваристий борщ . Син перший, похапцем, ложку в миску і до рота. А борщ гарячий. Обпік язика, сидить рюмсає. Батько й питає: - Чого, сину, плачеш. Той відповідає: - Та плачу, що я у Вас один.
    Батьку ложку до рота і теж попікся. Ложкою сина по чолі лусь, та й каже: - А щоб тебе і одного не було.
    Це я про міністра-мусора.

16. medwedo berlogsoni

Не знаю, чи баян, але щось символічне в цьому є

17. zet

zet Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  18. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Это гифка, не онлайн. Просто показывает развитие событий в цикле.

19. zet

zet Дуже важлива персона

Не онлайн, так не онлайн. Все равно наглядно. Жаль только, что цикл нельзя самому запускать, по желанию.

Подтверждение информации о наших больших потерях сегодня...

11.07.14 13:01 Террористы обстреляли из "Градов" 79-ю и 24-ю бригады. Серьезные потери

Кроме этого, сегодня же...

11.07.14 13:18 Террористы из "Града" обстреляли пограничников на Луганщине. Погибло 4 военнослужащих, среди них замначальника Восточного управления Госпогранслужбы

Останнє редагування: 11 лип 2014
  20. medwedo berlogsoni

Это какой-то специалист наложил карты, публикуемые на Радио Свобода.
    Заштриховав участки территории, занимавшиеся террористами изначально, на первой карте.
    Полезная динамическая картинка.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)